login |

Kaszabolni fognak az AHS-ben?

2019. 08. 15. 13:13 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: antológia, kampány,

Jajj, hát beindultak a rajongók! Amikor rákerestem az American Horror Story: 1984 plakátjára, akkor egy csomó rajongó cuccot dobott ki, érdemes megvizslatni a Google Images-t, de itt párat külön is összegyűjtöttek. Szerencsére az FX kiadott egy hivatalos plakátot is, ami ugyancsak ráerősít az első infók és az előzetesek után, hogy egy nyári táboros kaszabolás várható. Ugye?

Majd kiderül, de egy valami biztos, hogy az ígéretes kiindulást úgyis el fogják szúrni valamivel… Majd jönnek a boszorkányok vagy a természetfölötti, vagy a…

UPDATE: Na, a poszt megírása óta jött még egy plakát, ami azért konkrétabb.

8 hozzászólás Ne habozz!

len90 - 2019. 08. 15. 14:27

Az tény, hogy az AHS rendszerint 3 rész alatt elrontja a jó alapkoncepciót, de nekem most pont az a bajom, hogy nekem ez koncepció szinten gyenge. Eddig minden AHS évad eredeti volt, mert bár láttunk már boszorkányos, cirkuszos meg elmegyógyintézetes sorozatot, de mindig meg volt a saját hangulata az évadoknak. Ezen most promók alapján nem látom, hogy miben lenne jobb, másabb mint egy Scream, Slasher vagy Dead of Summer…de persze már mondták is hogy lesz benne csavar, úgyhogy innen szép felállni és mondjuk az én kezdeti érdektelenségemet átfordítani érdeklődésbe. :)

De tény, hogy legutóbb a Roanoke kapcsán éreztem azt, hogy gyenge a koncepció és ott sajnos az egész évad is gyengére sikeredett. Nyilván ez egyedi vélemény mert biztos van aki meg imádta…

winnie - 2019. 08. 15. 14:34

épp ezért mondom, hogy majd lesz egy csavar. kell lennie. aztán persze lehet, hogy kiderül, hogy az a csavar, hogy nincs csavar. de fura lenne, ha csak simán csinálnának egy rosszfiús kaszabolást. flashback sem számítana csavarnak, mert a felsoroltak majd mindegyike azt is csinálta, a természetfölötti is megvolt mondjuk, a roanoke már ellőtt egy másféle csavart, amit itt nyilván nem játszanak meg…, passzolok.

de szerintem arra utaznak, hogy eredeti az ahs-sorozatban, mármint ahogy írod, anno arról szólt az alapkoncepció, hogy horror toposzokat fognak előhozni az évadok, és többé-kevésbé próbáltak is mindben valami korábban lehet, hogy eléggé megcsócsált témát újszerűbben feldolgozni.

ui: a roanoke-nál oda meg vissza voltam a szerkezettől, más kérdés, hogy ami történt, az csak szimplán jó volt, de ott a nagy csavar a 6. részben nálam 10/10 volt, de utána ahogy átment abba a vérgőzös slasherbe (hmm, akkor mégsem új az egész a sorozaton belül), az nálam kasza is lett.

Hádész - 2019. 08. 15. 16:02

Lehet, hogy most szimpla tinikaszabolásnak indul, aztán kiderül, hogy ami szimpla ámokfutásnak, bosszúnak tűnik, egy nagyobb terv része, aztán jöhet a természetfeletti akár. Mondjuk az áldozatok nem is emberek, vagy valami jövőbeni eseményt akar így megakadályozni. Bármi lehet.

Hamon - 2019. 08. 15. 16:10

Sanszos amúgy, hogy belecsempésznek valami természetfelettit, hiszen a 7. évad kivételével mindegyik évadban volt kisebb-nagyobb formában.

Anonymus - 2019. 08. 15. 17:00

Én a 4. évad felénél kaszáltam az egész sorozatot. Sajnos mind a történet mind a szereplők nekem már sokak voltak.
Azóta javult valamit történeti szempontból? Az első 3 évad számomra egy közepes volt, ahhoz képest nyílván (sokáig húztam).

Never - 2019. 08. 15. 19:43

Anonymus

ha az elso evad tetszett akkor nezd meg a 8 evadot. Amugy a tobbi felejtheto ha nem vagy AHS fan

Thomas - 2019. 08. 16. 00:17

Tudom, hogy nem kéne, mert AHS, de úgyis bele fogok nézni, ha nem írjátok pár rész után, hogy megjöttek a boszorkányok, vagy a természetfeletti:) Én csak egy sima slashert szeretnék, béna színészekkel, nem túljátszva, ilyen még nem nagyon volt sorozatban:)

Levi - 2019. 08. 16. 19:38

Nekem tetszik ez a nyári táboros ötlet, remélem nem rontják el. Igen, itt nagyon adja magát a csavar, én valami olyasmira számítok, mint a Ház az erdő mélyén című filmben (ott nem ÚGY történik a csavar, de valami ehhez hasonló elborultság jöhetne) . Engem nem zavarna a természetfeletti, de a slasher kötelező ebben az évadban. Remélem legalább olyan ütős lesz gyilkos, mint a bohóc volt a 4. Évadban

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz