login |

Hét évvel a Föld megfagyása után

2019. 08. 18. 19:50 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: kampány,

Ha ilyen apró promóképet kapunk, akkor mostantól kezdve örülni fogok, mert nem kell elszórni rá a plakátos slotunkat.

Még mindig nem lehet tudni, hogy mikor indul el a TNT-ről a TBS-re átkerülő képregény-adaptáció, ami a 7 éve megfagyott Földön körbeszáguldó vonaton játszódik, ahol teljes társadalom épült ki, de nagyon remélem, hogy az eredeti készítőjét és pilotrendezőjét vesztett, alapkoncepcióját teljesen megváltoztató sorozat azért jól fog elsülni az Orphan Black-től érkező Graeme Manson kezében.

Ja, természetesen a Snowpiercer-ről van szó (itt az előzetese), aminek a filmváltozatát még mindig nem láttam, pedig kevés olyan koncepció volt mostanság a mozikban, ami ennyire felkeltette volna a figyelmemet. Sebaj, Netflix-en fent van, egyszer úgyis megnézem.

(Már a második évad is be van rendelve, szóval lehet tervezni hosszabb távra.)

5 hozzászólás Ne habozz!

Jessica Hyde - 2019. 08. 18. 21:31

Hát, remélem, csak a koncepció fog egyezni az eredeti filmmel, mert azt én nem bírtam végignézni, pedig a felvetés jónak tűnt…

cherockee - 2019. 08. 19. 08:31

A filmet végignéztem (kétszer, nem sok filmet nézek meg egynél többször), az egészet egy hasonlatként érdemes szerintem kezelni, akkor kifejezetten erős politikai-gazdasági kommentár lehetne, de a filmben ez nem lett szinte egyáltalán kifejtve.

a_n_d_r_e_w - 2019. 08. 19. 13:18

Az a baj a film olyan szinten volt minosithetetlenul gyenge, hogy a sorozat emiatt eros handicappel indul. Max akkor nezek bele, ha itt a otbbseg aradozni fog rola.

winnie - 2019. 08. 19. 13:29

ha a koncepció bejön, akkor szerintem kár foglalkozni a stigmával, hiszen teljesen más a gárda.

Mate4182 - 2019. 08. 20. 12:07

Nekem tetszett a film bar azt en is elismerem hogy ibkabb az otlet fogott meg mintsem a kivitelezes. Biztos hogy keves penzbol forgott a film de az alapkoncepcio baromi jo.

Szerintem azt a ket orat siman megeri a film is, a sorozat meg abszolut várós

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz