login |

Hírvasárnap – Krypton-kasza! Wayne-kasza! Step Up: High Water-kasza!

2019. 08. 18. 09:04 - Írta: winnie

21 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: A Ramsay család kalandjai 2. évad
 • Premier: Addiction Unplugged S1, Love After Lockup S3, Casualty S34, How Do Animals Do That S2, The Pioneer Woman S23, Greatest Ever Movie Blunders S2, 24 Hour Baby Hospital S1 + Finálé: Worst Bakers in America S2, Big Rig Warriors S1, Hanging with The Hendersons S2, Out There With Jack Randall S1
 • Magyar premier – Epic Drama: 09.19 A kék könyv-projekt (Project Blue Book) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 09.05 A mi fiaink (Our Boys) 1. évad (nem kap szinkront!)
 • Magyar premier – Minimax: október Denver, az utolsó dinoszaurusz (Dencer, The Last Dinosaur) 1. évad – a reboot
 • A Star Trek: Picard a TNG-vel ellentétben szerializált lesz, akárcsak a Discovery.
 • A Nickelodeon elkezdett egy animációs Garfield-tévésorozatot fejleszteni, legalábbis egy, a Viacom-hoz tartozó cég megvásárolta a Paws, Inc.-től a tévés jogokat. Egy comic strip-ről van szó, aminek a főszereplője egy kövér macska, aki utálja a hétfőket és imádja a lasagne-t.
 • Azt már írtuk korábban is, hogy közös céget alapított Simon Pegg és Nick Frost, és elkezdtek dolgozni első tévésorozatukon (főszereplők is lennének!): a Truth Seekers egy komikus horror lenne egy három fős paranormális nyomozó csapatról és klasszikus, monster of the week szerkezettel. Most kiderült, hogy az Amazon is beszáll a projektbe, és pár plusz infó is jött, miszerint a szellemvadászok a brit vidéket járnák és természetfeletti dolgokat fednének fel és filmeznének le például kísértetjárta templomokban, föld alatti bunkerekben és elhagyott kórházakban mindenféle maszek készítésű szellemészlelő kütyüvel, hogy videócsatornájukon terjesszék az “igét”. A gond csak az, hogy az észlelések egyre gyakoribbak, ijesztőbbek és halálosabbak lesznek, ők pedig elkezdenek rájönni, hogy valami összeesküvés van a háttérben, ami a teljes ember fajt fenyegeti.
 • A YouTube Premium elkaszálta a Wayne-t.
 • A YouTube Premium elkaszálta a Step Up: High Water-t.
 • A Syfy elkaszálta a Krypton-t.
 • A fentieken kívül a YouTube Premium még passzolta a Dark Cargo (bővebben róla itt) és az It’s A Man’s World (bővebben) pilotját is
 • Viszont a YouTube-os sorozatok esetében még bőven van remény, ugyanis nem csak a (nagyon jól mutató) 40+, illetve 20+ milliós nézettséges pilotokkal rendelkező sorozatok továbbadására van esély (a Step Up esetében a Starz totál magától értetődő otthon lehet), hanem a hype-os Dark Cargo-éra is, amit év elején a YouTube nagy csatában kaparintott meg.
 • Egyes Reddit-teóriák szerint a The OA kaszája része a sorozat metavilágának, szóval nem is kasza igazából a sorozat, hanem mindezt bele fogják szűni egy 3. évadba. Itt van egy félig-meddig vicces okoskodás erről.
 • Spike Lee megpróbálja a Netflix által kaszált She’s Gotta Have It-et más platformra tovább adni.
 • A Mr. Mercedes a Finders Keepers regény adaptációjával ki fog futni a könyves alapanyagokból, de megerősítették, hogy mindez nem jelenti azt, hogy a sorozat ne folytatódhatna.
 • Daniel Bruhl vissza fog térni Zemo karaktereként a Falcon and The Winter Solider-sorozatba, ami a Disney+-ra készül.
 • Vivica A. Fox (Candace) állandó szereplőnek lett kiemelve az Empire 6. évadjára.
 • Emmy-érdekesség: a Marvel-sorozatok még jelölést sem kaptak idén, de a DC-sek is csak kettőt: a Gotham hangvágásért, és a Teen Titans GO! rövid formátumú animációként. A lényeg, hogy a kaszkadőrök sehol (no love for Netflix & CW), de sehol nincsenek jelen, mert a The Blacklist, Blindspot, GoT, SWAT és a SEAL Team volt ezen a téren a legnagyobb király.
 • A Quibi eddigi befektetői (ez egy indulás előtt álló, rövid formátumó sorozatokat kínáló streaming szolgáltatás) a nemrég beszálló BBC Studios mellett: Disney, Sony, Warner Bros, Viacom, MGM, eOne, Liberty Global, Alibaba Group, ITV.
 • Forest Whitaker produkciós cége révén készítői szerződést kötött az Amazon Studios-szal.
 • Az Elite 09.06-án tér vissza a Netflix-re a 2. évadjával.
 • Az idei Emmy jelmeztervező kategóriás jelöltjei beszélnek díjra esélyes munkájukról.
 • Miriam Shor (Diana) beszél a Younger múlt heti epizódjáról. Itt is.
 • Jason Rothenberg, a The 100 készítője beszél az évadzáróról. Itt is és itt is.
 • A Harmonquest 3. évadjának vendégszereplői: Kate Miccuci, Reggie Watts, D’Arcy Carden, Tom Kenny + Carl Tart, Jared Logan, Jessica McKenna, Joel Kim Booster, Matt Gourley, Tawny Newsome.
 • Állandó szerep: Bella Dayne – Cursed (Netflix), Javon Johnson, Ptosha Storey, Vaughn Hebron, Teesha Renee, Lodric Collins, Ciera Payton, Taja V. Simpson, Walter Fantleroy, Brad Benedict, Travis Cure, Matthew Law – The Oval (BET)
 • Interjú: Jennifer Morrison (a Euphoria – 1×05 rendezője), Enrico Colantoni (Keith – Veronica Mars), Hajós András (a Dalfutár készítője), Justin Roiland és Dan Harmon (a Rick & Morty készítői), George Takei és Alexander Woo (a The Terror: Infamy főszereplője, illetve a készítő),
 • Az augusztus 20-i hosszú hétvégén az Éjjel-Nappal Budapest 08.19-i és 08.20-i részé az RTL Most-on hamarabb lehet megnézni, mint a televízió képernyőjén.
 • Új sorozat: Goodwood – ABC1, készítő: Alison Bell és Sarah Scheller – Holly Throsby könyve alapján, kisvárosi történet, amiben a közösség kettészakad, amikor két lakos rejtélyes módon eltűnik. A középpontban egy felnövés sztori lesz, valamint az emberek, főleg az erős nők közötti kapcsolatok.
 • Sorozatkészítési megbízás: cím nélküli zenés dráma – Showtime, készítő: Kyle Jarrow, executive producer: Alicia Keys, Benj Pasek & Justin Paul (utóbbiak zeneszerzők is), generációkon át ívelő, érzelmileg komplex családi történet, mely valahogy összehozza napjainkat az 1959-es Detroit-tal, a középpontjában pedig egy rejtély lesz, amit egy fiatal, szülőotthonába hazaköltöző zenész tár fel.
 • Andrew Garfield és Michaela Coel is vendégzsűritag lesz a RuPaul’s Drag Race UK-ben.
 • Victoria Arlen lesz az American Ninja Warrior Junior 2. évadjának új műsorvezetője Matt Iseman és Akbar Gbajabiamila mellett – Lauren Hernandez helyére jön.
 • A Carpool Karaoke: The Series 4. évadjában a Stranger Things szereplői is énekelni fognak.

21 hozzászólás Ne habozz!

Devy - 2019. 08. 18. 09:12

Mi újság a Templomosok sorozatal meg kapta a 3.évadot vagy esetleg a csendes kaszát? Vagy mèg mindig nincsen eldöntve a sorsa.

winnie - 2019. 08. 18. 09:27

ha nincs hír, akkor nincs hír. ezeknél a sorozatoknál be fogják jelenteni, ha kasza, ha más nem, a készítő fogja jelezni twitteren a rajongóknak, hogy ne várakozzanak feleslegesen. az, hogy (még) nem kasza, nem rossz hír, mert ha el lenne döntve a sorsa, akkor nem nagyon haboznának.

vorti - 2019. 08. 18. 10:33

Denver meg Garfield? Visszamentünk 88-ba? :D Kíváncsi leszek rájuk, amennyiben animáltak maradnak.

winnie - 2019. 08. 18. 10:36

a denver mivel magyar premier, már bemutatkozott odakint: https://denverthelastdinosaur2018.fandom.com/wiki/Denver_the_Last_Dinosaur_2018_Wiki

cherockee - 2019. 08. 18. 11:02

Krypton: na, akkor mondom: Lobo sorozat, amiben vendég Adam Strange és Seg-El, hisz pont úgy záródott az évad (SPOILER jön), hogy megyünk Brainiac-et seggbe rúgni, Lobo amúgyis remélem megkapja a spin-off-ot, én nagyon nagyon boldog lennék…

winnie - 2019. 08. 18. 11:04

ehh, bele akartam írni, amikor a pilotok passzolását jeleztem, de akkor holnapra marad, hogy a Syfy a Lobo-pilotot is passzolta, de azt a Warner Horizon megpróbálja továbbadni más platformra, szóval lehet esélye.

cherockee - 2019. 08. 18. 11:09

@winnie:

Most olvastam, hát ha volt szerintem kihagyott lehetőség, akkor az a Lobo karaktere. Az utolsó részben is az volt a legjobb, ahogy megjelent, amit csinált, …

Remélem eladják valahova, HBO MAX, vagy valami, Netflix…

lrson - 2019. 08. 18. 12:15

ez azt jelenti, hogy akkor nem lesz 2. évad? vagy lesz második évad de az az utolsó?

winnie - 2019. 08. 18. 12:17

lrson: melyikre gondolsz? a wayne-nek nem lesz 2. szezonja, a step up és a krypton 2. szezonja pedig már lement, de a 3. nem került berendelésre.

wolke - 2019. 08. 18. 13:05

Stargate universe óta nem nézek már Syfy-s sorozatokat, meguntam, hogy soha nem fejeznek be semmit. Tudom, hogy vannak akik szerint ez nem számít, de engem nagyon idegesít.

winnie - 2019. 08. 18. 13:25

ez érthető, de az szerintem azért (majdnem?) minden csatornára, sőt, a sorozatok 80-90%-ára jellemző, hogy nincsenek befejezve – ez a műfajja jár, sokat nem is nagyon lehetne befejezni, de ahogy írtam tegnap, hogy annak, akit ez (szerintem érthető módon) zavar, nagyon jó, hogy vannak egyrészt epizodikus sorozatok, amikben konkrétan minden rész befejezi az adott történetet, illetve van a nagyon sok antológia (akár epizodikus, akár évados), amik garantáltan lezárt sztorikat kínálnak.

(egyébként, ha syfy és befejezés, akkor ott a killjoys, a 12 monkeys,a channel zero, a continuum, a eureka, a haven, a warehouse 13 – szerencsére bőven volt “befejezett” sorozat, illetve a most futókból a van helsing, a wynonna earp, a magicians mind jó eséllyel fog kapni lezárást.)

winnie - 2019. 08. 18. 13:26

(mondjuk ennek kapcsán én inkább azt mondom, hogy ha az ember abból indul ki, hogy egy sorozat idővel csökkenő szintet hoz, akkor úgyis elkaszálja a néző, így neki mindegy lesz, hogy lesz-e befejezése vagy sem, hogy saját vagy a csatorna döntése miatt nem kap lezárást a sztori. ha azt nézzük, hogy az 1. évados nézettségekhez képest az utolsó szezonok milyen nézettségeket hoznak, feltételezhetjük, hogy általában a nézők elég jelentős része már bőven kiszáll a sorozatokból, még mielőtt felmerülne a befejezettség kérdése.)

Thomas - 2019. 08. 18. 14:30

Jaj, a Step Up, hol fogom megkapni ezentúl az éves shitelés adagomat?:) Viccet félretéve, néztem, de különösebben nem sajnálom, már nálam is rezgett a léc a 2. évadban. Ha a Starz megmenti, remélem eszközölnek pár változtatást, mert lehetne ebből egy jó kis sorozat. Vagy még jobb lenne, ha átmehennének antológiába, ahogy lényegében a filmsorozat is az volt, egy-egy visszatérő szereplő, de különálló sztorik. Tehát Step Up: Akármi legyen a címe, a High Wateres sztorit szerintem kimaxolták az ultra idegesítő Ne-Yóval.

humorpalanta - 2019. 08. 18. 18:16

@Thomas: “hol fogom megkapni ezentúl az éves shitelés adagomat?:)”
Friday Night Dinner :)

Más: Simon Pegg, Nick Frost óóóó jeeee.

vorti - 2019. 08. 18. 18:50

@winnie Köszi, csavartak rajta rendesen azért. A designt kicsit creepynek találom, de a gyerekeknek biztos bejön majd, ahogy a többi hasonló ilyen. De a legfurább mégis, hogy francia.

zirmi - 2019. 08. 18. 19:30

winnie: csak azok nem scifik hanem szarok. utolsó jó scifije amit befejezett az a bsg volt.

winnie - 2019. 08. 18. 19:37

nem tudom, én a bsg-t azonnal kaszáltam azonnal, szóval akkor az is kiesik, de nem volt szó eddig scifi műfajról meg minőségről, csak a csatornáról. nyilván mindenki tud olyan szűk halmazt szabni, hogy a sajãt igazát bizonyítsa:)

lrson - 2019. 08. 18. 20:39

winnie: Ja igen a wayne-re gondoltam. Nagyon nagyon sajnálom pedig nagyon erős volt az első évad. Számomra remekül pótolta az end of the fkin world sorozatot. Az ilyen elvont szociopata dramedyk nagyon hiánypótlóak.

A színészeket is megkedveltem. :(

lrson - 2019. 08. 18. 20:43

főszereplő srác posztja:

“Ellenőrzött
This a post I hoped I’d never have to make but WAYNE has been cancelled. This honestly feels like someone I love has passed away. Wayne and Del have never felt like characters to me, they’ve always felt like real people. This news makes me feel nothing but heartbreak and bereavement. The cast and crew on this show did an amazing job, they were some of the greatest people I have ever met and I have made some friends I’ll have for life. If I could start a million petitions, I would. If I could fund the show myself, I would. If I could start my own WAYNE network, I would. Knowing the story arch of the rest of this show up to the end and knowing it will never be told is truly heartbreaking and I hope that maybe one day we can share with you where Wayne and Del’s journey would have gone. For now, WAYNE and DEL will live on forever in the hearts and minds of myself, Ciara, Shawn and the rest of the WAYNE family.”

:( én is így érzek.

lrson - 2019. 08. 18. 20:47

ahogy olvasom megpróbálják átvinni máshova. remélem sikerül.

winnie - 2019. 08. 19. 04:54

igen, szemben a kaszált tévés sorozatokkal, amiknek a nézettsége gyenge, itt remekül lehet mutatni a pilot publikus számaira, aminek ha a töredékét hozná a sorozat, akkor megérhetné egyes platformoknak. szóval lehet bizakodni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz