login |

Délelőtti videó 6.: Blown Away

2019. 08. 19. 12:40 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: reality, video,

Ritkán szoktam a Netflix nem saját, hanem más csatornától vásárolt reality-jeit elővenni, de ezt muszáj. A Blown Away egy klasszikus kiesős realityverseny, ami egy mesterségre épül. Ezer ilyen van, jobbak, rosszabbak, én imádom a műfajt, hiszen nagyon profik nagyon profi dolgokat csinálnak, az egyik kedvencem a fodrászos(!) Shear Genius volt.

Az újoncoknak, főleg a netes közösségnek a tetoválós Ink Master-t és a maszkmesteres Face Off-ot szoktam ajánlgatni (meg a fegyverkovácsos Forged in Fire-t, kár, hogy az epizodikus), azokban van geek faktor, sokaknak bejönne, de most felveszem ezek mellé a Blown Away-t is. Nem a geek faktor miatt, hanem azért, mert az üvegfújás elég réteg hobbi/foglalkozás. És ez egy üvegfújó reality. A Makeful csatorna mutatta be, a tovább mögött a Netflix, majd a Makeful előzetes. Van hozzá magyar felirat.

1 hozzászólás Ne habozz!

FrankLuck - 2019. 08. 21. 20:31

Köszi szépen a videót, ez is teljesen elkerült volna!
Maga a reality része ‘elfogadható’ (nem annyira izgalmasra/érdekesre van vágva, mint egy Ink Master, Great Food Truck Race vagy Project Runway – ezeket is mind ezeknek a videóknak köszönhetem), a zsűri is ártalmatlan, de érdekes a ‘szakma’ és a 20+ perces hossz is jó egy kis változatosságnak. Könnyen le fog csúszni.
A Shear Genius nekem sajnos kimaradt, most meg már nem találom sehol (régen naivan azt hittem, hogy biztosan nem érdekel, de ha a Project Runway leköt, akkor a fene se tudja).

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz