login |

Hírhétfő – Instinct-kasza! Enterprice 2. évad!

2019. 08. 19. 09:05 - Írta: winnie

16 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Az erényes Gemstone-ék 1. évad, Az állatkert 1. évad, Pindúr pandúrok 3. évad (folytatás)
 • Premier: The Righteous Gemstones S1 (dupla!), HarmonQuest S3 (vendégblogger?), Mind of a Monster S1, Hawaii Hunters S1, Good Eats S15, Craft Party S1 + Finálé: City on a Hill S1 (vendégblogger?), Sweetbitter S2, The Rook S1, The Good Witch S5, Mighty Trains S2, The Movies S1 + volt Aurora Teegarden Mystery-epizód, az A Very Foul Play + 2 Instinct-epizód volt
 • Magyar premier – RTL Klub: 08.24 Kevin, a minden6ó (Kevin (Probably) Saves the World) 1. évad
 • Magyar premier – Duna: 09.05 Fábry 9. évad
 • Magyar premier – Disney Csatorna: 09.02 Coop és Cami megkérdezi! (Coop And Cami Ask The World) 1. évad (folytatás)
 • A tegnapi Krypton-kasza hírnénél nem írtam, hogy a Syfy ezzel együtt a Lobo pilotját is passzolta, amit azonban a gyártó, a Warner Horizon megpróbál tovább adni.
 • A CW újabb DC-s képregény-adaptációt tervez készíteni, ami egyértelműen része lenne az Arrowverse-nek.
 • Mivel Tom Hardy elég elfoglalt, az FX eljátszott azzal az ötlettel is, hogy milyen lenne egy olyan Taboo-évad, amiben James Delaney, azaz Hardy karaktere háttérbe szorulna. Amire nyilván csak akkor kerülne sor, ha nagyon nem lenne esély a komolyabb részvételére.
 • Phil Lord és Chris Miller nemrég kapott több, mint 100 millió dollárt, hogy olyan sorozatokat készítsen, amik a Spider-Man univerzumban játszódnak. A páros elmondta, hogy jó pár élőszereplős szérián dolgoznak és van miből meríteni, mert több, mint 900 karakter szakadt rájuk. Szeretnék, ha sorozataik elég egyediek lennének, azaz saját DNS-sel rendelkeznének, dz azért valamennyire kapcsolódnának is.
 • Sara Ramirez (Kat) nem marad állandó szereplő a Madam Secretary 6. évadjára.
 • A Homecoming 2. évadja ugyan új főszereplőt kap Janelle Monáe személyében, de Bobby Cannavale, Stephan James, Hong Chau és akár még Shea Whigham is visszatérhet az S1-es szereplők közütl.
 • A The Girlfriend Experience 3. évadja a londoni tech szcénában fog játszódni, ahol egy nő agysebész elkezdi felfedezni a sorozat tranzakcionális világát, mely hatására az “uncanny valley-ben” (erre van magyar kifejezés?) találja magát az általa kreált kapcsolatokkal. A készítő és rendező ezúttal Anja Marquardt lesz.
 • A NatGeo bemutatás előtt álló sorozatai, mint a Barkskins vagy a The Right Stuff is évados antológia lenne, akár visszatérő karakterekkel.
 • Emmy-érdekesség: kizárásra került a jelöltek közül a Better Call Saul Employee Training: Madrigal Electromotive Security, mondván még a rövid formátumú kategóriában is túl rövid, így pedig mégiscsak kapott jelölést a State of The Union, míg a főszereplők között Jonathan Banks helyett Ryan O’Connell (Special) került be a legjobb ötbe.
 • Az MGM TV stúdió összeáll a YouTube-os sorozatokat gyártó Brat-tel, hogy az ifjúsági korosztálynak készítsen sorozatokat.
 • A J.J. Abrams-féle HBO-s Demimonde új showrunnert kap, Bash Doran kiszállt a sorozatból.
 • Már írtuk külön posztban is, de erősítsük meg, hogy a The Crown 3. évadja 11.17-én kezd a Netflix-en.
 • A CBS elkaszálta az Instinct-et.
 • A Hulu meg nem erősített hírek szerint berendelte a Wu Tang: An American Saga 2. évadját.
 • A BBC berendelte az Enterprice 2. évadját.
 • Az idei Emmy színésznő kategóriás jelöltjei beszélnek díjra esélyes dilijeikről.
 • Sarah Snook (Shiv) beszél a Succession 2. évados kezdéséről.
 • Shawn Hatosy, a múlt-múlt heti Animal Kingdom-rész rendezője beszél arról, ami történt és ahogy történt.
 • Vendégszerep: Vanessa Bayer – Brooklyn Nine-Nine, Loretta Devine – black-ish (visszatérő), John Glover – Evil, Jane Horrocks, Giles Terera, Amanda Abbington – Flack (utóbbi megint),
 • Állandó szerep: Daveed Diggs, Wyatt Russell – The Good Lord Bird (Showtime), Kali Hawk – Schooled S2,
 • Interjú: Catherine O’Hara és Eugene Levy (Moira és Johnny – Schitt’s Creek), Leon Bridges (a Big Little Lies zeneszerzője), Denis O’Hare (Ira Farber – Big Little Lies), Gina Torres (Pearson – Pearson), Doniella Davy (a Euphoria sminkese),
 • Az RTL Klub-os Jófiúk rendezője Kapitány Iván mellett Dyga Zsombor lesz.
 • Az HBOGO 10 legnézettebb sorozata júliusban: 1. The Handmaid’s Tale, 2. BigLittleLies, 3. Chernobyl, 4. Euphoria, 5. The Big Bang Theory, 6. Modern Family, 7. Divorce, 8.  Game of Thrones, 9. The Magicians, 10. Doom Patrol.
 • Új sorozat: One Night Forever – Quibi, készítő: Jonathan Abrahams, gyártó: Awesomeness TV, egy szakdolgozata okozta nyomás alatt összeroskadó asztrofizikus hallgatóról, aki találkozik egy rejtélyes, romantikus sráccal, aki azt állítja, hogy egy másik bolygóról jött. És együtt töltenek egy éjszakát, ami alatt rendbe hozzák a lány szakdolgozatát, felfedezik a szerelem értelmét, és talán még az univerzum fő titkát is megfejtik.
 • Új sorozat: Dark Woods – német, 6 rész, készítő: Stefan Kolditz, rendező: Sven Bohse, valós események alapján egy nő 1989-es eltűnéséről, aki egy magas rangú német rendőrtiszt testvére volt. Korábban a közeli erdőben két párt is brutálisan meggyilkoltak, így a testvére elkeseredetten kezd nyomozni hatáskörzetén kívül, amit még nyugdíjazása után is folytat, mert érzi, hogy a sorozatgyilkos közelében jár. Szereplők: Matthias Brandt, Karoline Schuch és August Wittgenstein, Silke Bodenbender, Nicholas Ofczarek
 • Pilotszkript: Guests of The Ayatollah – NatGeo, készítő: Ken Biller – Mark Bowden könyve alapján, az 1979-es iráni túszválság története, amikor is egy radikális iszlám diák a teheráni amerikai követségen 52 amerikait ejtett túszul 444 napra Khomeini Ayatollah szavainak engedelmeskedve – és akkor engedte el őket, amikor Ronald Reagan felesküdött az amerikai elnökségre.
 • A Hulu afféle “élő szakácskönyv” sorozatot rendelt be a Top Chef műsorvezetőjétől, Padma Lakshmi-tól, melynek minden részében egy közösséget történelmét jelképező ételt fognak bemutatni, és a konyháján keresztül mutatják be az adott bevándorló csoportot.
 • A MasterChef Junior 8. évadjába új zsűritagként Daphne Oz érkezik.
 • A FOX berendelte a Gordon Ramsay’s 24 Hours To Hell and Back 3. évadját.

16 hozzászólás Ne habozz!

Ancsa - 2019. 08. 19. 09:56

Kijött a Ray Donovan új évadáról egy kicsivel hosszabb előzetes, bár túl sokat még nem mutat (Schreiber instáján láttam). Szerintem megint ütős évad elé nézünk.

zolij - 2019. 08. 19. 10:11

A Spider-Man tv-s jogok kinél vannak. A mozis jogokhoz hasonlóan az is a Sonynál van, vagy az maradt Marvel?

Anonymus - 2019. 08. 19. 10:29

Lehet rosszul tudom, de szerintem maga a karakterjogok vannak a Sony-nál. Tehát mindegy, hogy sorozat vagy film, ha Pókemberes a téma az biztos, hogy a Sony-nál van.

winnie - 2019. 08. 19. 10:40

zolij: jó kérdés, mert a marvel’s spider-man-t a disney xd-re elvileg a marvel animation gyártja, de lord-miller a Sony Pictures Television-nel kötötte a szerződését.

Wanheda - 2019. 08. 19. 10:43

Halljátok!? Mindenféle szarságokra pazaroljátok az oldalt és időt, miközben a tényleg zseniális Wentworth 7. évadjáról senki semmit nem ír? Nem érzitek feleslegesnek az egész szarságot úgy, ahogy van?

Robi - 2019. 08. 19. 10:54

Magyar premier: Manifest S01 HBOGO Szeptember 1.

drk - 2019. 08. 19. 10:55

@Wanheda

Wow :DDD

kiskiraly - 2019. 08. 19. 11:25

Francia versenyhatóság zöld utat adott a nagy francia televiziós csatornák (francia köztévé, M6, TF1) által létrehozott Salto videoszolgáltatásnak.
Indulás: 2020 első negyedév.

https://www.broadbandtvnews.com/2019/08/13/french-competition-authority-approves-salto-project-launch-in-q1-2020/

Scat - 2019. 08. 19. 11:30

@Wanheda

Írjál róla. Ki állít meg benne?

david - 2019. 08. 19. 11:40

@Wanheda nem halljuk!! hangosabban!

de legalább már tudjuk hogy a wentworth kivételével minden más csak szarság..

heidfeld - 2019. 08. 19. 11:53

Erőt vettem magamon, időt szakítottam rá, és küldtem írást Workin” Moms, Vis A Vis, 1-2 évadjairól. A többi írás is úgy történt, hogy rájöttem: Ha én nem fogok, valószínűleg kimaradnak, idő, vagy érdeklődés hiánya végett..Pedig érdemes nézni őket, ha pár tucatnyian próbálják be őket, nekem már bőven megérte…
Ezen héten, Harry Bosch, és a svéd Étterem a terv. Írásra bíztatok mindenkit, ha jót talál.
Viszont két írás hiánya nagyon feltűnő: Legends of tomorrow, évad második fele, és Killing Eve S2. Előbbivel elfogult vagyok, utóbbiról sok rosszat mondhatnák, de nem akarok.

Deny - 2019. 08. 19. 12:35

Wanheda: Elég nehéz valamiről írni, ha az ember nem nézi az adott sorozatot. Ülj le szépen, és küldj be te írást, mint ahogy itt azt olyan sokan teszik, és máris megoldódik a probléma.

winnie - 2019. 08. 19. 12:59

Így van, ezt a linket érdemes használni: https://www.sorozatjunkie.hu/vendegbloggerkedesrol/

mindenféle irónia és szarkazmus nélkül, bár annak fog tűnni, mert ugye alapból azt gondolnám, hogy ez egyértelmű:

– csak olyasmiről tudunk írni, amit nézünk – feltűnhetett eddig is, hogy sosem írtunk a wentworth-ről.

– az, hogy valamit nem nézünk, az nem jelent semmit, mert a mostani kínálatban 100+ zseniális sorozat van mindenkinél, amit nem néz. (ergó mindenkit kérdőre lehetne vonni, hogy miért nem nézi X vagy Y zseniális sorozatot? a válasz: azért, mert más zseniális sorozatokat néz helyette – jó eséllyel.) a wentworth annyiban remek példa, hogy esetemben nem csak et az ausztrál női börtönös sorozatot nem nézem, de az amerikai női börtönös orange is the new blackből sem láttam még egy másodpercet sem, meg a spanyol női börtönös vis a vis-ből sem láttam még egy percet sem – tovább megyek, még minden idők legjobb börtönös sorozatának tartott HBO-s klasszikus Oz-ból sem láttam még egy percet sem. pedig mindegyik nagyon érdekel, és szerintem idővel mind meg fogja kapni az esélyt.

ezért is örülünk, hogy ha valaki ír ezekről a sorozatokról.

hogy ne érje szó a ház elején, cserébe ma vagy holnap írok a La Mante-ról, ami ugyanúgy zseniális sorozat, és amiről ugyanúgy nem írtunk, és végre ledaráltam a netflixen.

winnie - 2019. 08. 19. 13:01

(egyébként, ha már írások és követelések, ami meglep, hogy valaki olyanról hiányol írást, amit néz. mármint érthető, hogy az ember szeret olvasni róla, ki tudja beszélni, ezzel nincs semmi gond, de ha valaki egy bizonyos általa nem nézett sorozatról szeretne valamit olvasni, arra könnyebben rá tudom venni magam, főleg, ha pilot és nem 7. évad. ha bárkinek kérése van, hogy írjunk valamiről, én szívesen meghallgatom, és ha tudunk, akkor írunk.)

winnie - 2019. 08. 19. 13:03

“Viszont két írás hiánya nagyon feltűnő: Legends of tomorrow, évad második fele, és Killing Eve S2. Előbbivel elfogult vagyok, utóbbiról sok rosszat mondhatnák, de nem akarok.”

eeegen…:) a killing eve az én saram, ahogy leírtam többször, de jönni fog még az idénykezdés előtt, és akkor jól oda lehet pörkölni neki.

a legends két szék között esett be, ahogy nézem, mert superpityu tervezett róla írni, de nem volt rá ideje, és necridus ezért nem foglalkozott szerintem vele (bár lehet, hogy kaszálta, mert mintha nem túl jókat gondolt volna róla.)

Necridus - 2019. 08. 19. 14:32

Igen-igen. Megnéztem, és belekezdek majd a következő évadba is függetlenül attól, hogy annyira nem jött be ez az évad. Most ígéretes elszólásai vannak a showrunnernek, szóval még várom is az új szezont (meg amúgy is Arrowverse, amit elég nehezen engedek el).

Ha superpityu végül nem fog írni róla, akkor jelezz winnie nyugodtan, írok róla így utólag is szívesen.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz