login |

Stranger Things DLC-t kap a Dead By Daylight

2019. 08. 20. 18:30 - Írta: human

5 hozzászólás | kategória: játék, video,

Na, akkor most minden rajongó letölti a játékot? Persze fizetős lesz a DLC, de a megszokottal ellentétben (1 killer és 1 túlélő, na meg általában 1 pálya), ezúttal 1 killer és 2 túlélő lesz.

A gyilkos konkrétan a Demogorgon, míg a túlélők Steve és Nancy. A tovább mögötti előzetest elnézve a helyszín pedig a titkos labor (Hawkins National Laboratory Underground Complex), amit láttunk az évadokban többször is.

Sajnos az ilyesmi pályák meg szokták haladni a játék designereinek és mappereinek a képességeit, egy hasonlót csináltak eddig, egy elhagyatott kórházat, amit nagyjából a teljes játékközösség utál. Reméljük, most nem lőnek mellé.

A karakterek renderei után tényleg lássuk már azt a videót. Ránézésre ez a DLC ütni fogja az Ash-t tartalmazót.

5 hozzászólás Ne habozz!

Shaquella - 2019. 08. 20. 21:55

Nem tudom ki írta a cikket, de sem a játékot, sem a sorozatot nem ismeri.
A gyilkos neve Demogorgon, nem Demigorgon, és amit kórháznak írtok, az egy elmegyógyintézet, amit ráadásul szeret a közösség, de ha nem is szereti, sokkal jobban preferáljála, mint a the game vagy a backwater swampot. A cikkben nem egy értelmetlen mondat van, mielőtt ki rakjátok, kérlek olvassátok el mégegyszer.

winnie - 2019. 08. 20. 22:04

slow news day rulz!

én mindig mindent elolvasok, de vagy értelmesek voltak a mondatok, vagy csak összerakom és átugrok a hibákon, passz, ilyenkor érdemes egy sorszámot segíségképp:) egy betűhiba biztosan van (azt javítjuk, mint mindig), de ha a fenti sorokból egy valamit le lehet szűrni, hogy ismeri a játékot. (szerintem a félreértés abból adódhat, hogy nem csak szélsőségek léteznek, nem csak ismeri és nem ismeri létezik, hanem megannyi fokozata is, és biztos van, aki sokkal jobban ismeri nála. aki pedig nem ismeri, az én vagyok. a szélsőség.)

ugyanez igaz az elírásra is. nem az fogja nem ismerni, aki betűhibát vét. human lehet, hogy nem annyira (passz), de én elég jól ismerem a sorozatot, jobban, mint nagyon sokan, és lám: https://www.sorozatjunkie.hu/?s=demigorgon&searchbutton=keresek – kétszer is rosszul írtam a nevét. gondolom nem kell ecsetelnem, miért.

Shaquella - 2019. 08. 20. 22:25

Hát szerintem újság íróként nem szabadna ezt megengedi, ha azt akarjátok, hogy komolyan vegyenek titeket. Először csak egy konkrét példát írtam, ami tényleg lehet elírás, de az, hogy angol és magyar nyelvet kevertek (1 killer és 2 túlélő lesz), az nagyon nem állja meg a helyét. Most vagy 1 gyilkos 2 túlélő, vagy 1 killer 2 survivor. Az hogy “Sajnos az ilyesmi pályák meg szokták haladni a játék designereinek és mappereinek a képességeit” megint csak helytelen, hisz ez nem egy pálya hanem helyszín, pályát készítenek, a helyszínről. Nem a pálya készítés haladja meg a képességeit, hanem az, hogy lemásolják a helyszínt.
Ahol azt írja human, hogy ” a tovább mögötti előzetest” na ott vesztettem el teljesen a fonalat.
Egyébként semmi bajom veletek, mert jó dolgokról írtok, de ha ezeket a hibákat kijavítjátok sokkal minőségibb oldal lesz. Köszönöm a gyors választ és a hiba javítást!

karit - 2019. 08. 21. 02:36

“Hát szerintem újság íróként nem szabadna ezt megengedi”

OFF
No offense: ilyen sok napi poszt mellett bárkinél becsúszik pár elütés vagy más baki, de ez mégiscsak egy blog, nem az Encyclopædia Britannica. Szerintem rosszabbul járnánk feleennyi, ugyan korrektor meg irodalmi szerkesztő kezén átment tartalommal (sarkítok).

(Amúgy, a saját mondatainkat sem árt elküldés előtt átfutni – főleg, amikor pont emiatt dorgálunk -, hogy legalább az első sorban ne maradjon három hiba. Igaz, a kommentekkel sokkal elnézőbb mindenki, ezt is csupán aljas gonoszságból hoztam szóba; sőt, igazából bagoly mondja, mert engem meg a sok “muszály”, “megkell nézni”, “relytéjes” és társai zavartak roppantul internetszerte, de ma már átsiklok rajtuk, meg nyilván én se vagyok helikopter hejesírásilag.)
/OFF

human - 2019. 08. 21. 03:08

az hogy több pályát utál a közösség, az hogy mond ellent annak, hogy a kórház az egyike? (nekem pl nincs bajom a Swamppal, de tudom, hogy azt is sokan utálják). A Game amúgy szintén jó példa arra, hogy épületen belüli dolgokat rosszul oldanak meg, vagyis adaptálnak, vagy konkrétan a játékmenethez nem illik, hiszen pont a bujkálást nyírja ki végleg. Persze rank 1 survirvoroknak ez nem gond, ellenben a k*rva ruint megtalálni igen, hogy a noedről ne is beszéljünk. Nyilván nem arra gondoltam, hogy képtelenek megcsinálni a padlót és az ajtókat meg a szobákat jó textúrákkal.

(ha már belemész a szőrszálakba, akkor meg nem is elmegyógyintézet, hanem kutatóintézet – mint ahogy azt is feleslegesnek érzem, hogy realm és pálya dolgokba menjünk bele egy ilyen általánosabb hírnél, aminek az a lényege, hogy melyik helyszínt vették át a sorozatból és melyik karaktereket. Bár nem vagyok újságíró szerintem, de ennyi egyszerűsítést még ők is megengednek maguknak, akármennyire is komolyan akarják vetetni magukat. Random rákerestem: https://www.engadget.com/2019/08/19/stranger-things-demogorgon-dead-by-daylight/ “new map”, https://www.polygon.com/2019/8/19/20812070/stranger-things-dead-by-daylight-nancy-wheeler-steve-harrington-demogorgon-chapter – nem is említik.)

az elgépelést sorry, szerintem mindenkivel előfordul, konkrétan ahol belefutottam a hírbe onnan másoltam az elnevezést, és javítva.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz