login |

Délelőtti videó 6.: Hyperdrive

2019. 08. 21. 12:40 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: reality, video,

Mintha a Netflix eddigi autós reality-jei nem nagyon jöttek volna be, legalábbis nem emlékszem, hogy folytatódik-e a Fastest Car (folytatódik!) vagy a Car Masters: Rust To Riches.

A mai (MAGYAR FELIRATOS ÉS SZINKRONOS!) premier Hyperdrive-ról berendeléskor annyit írtunk, hogy globális verseny lesz (vagyis sofőrök az egész világból érkeznek), amiben a világ legnagyobb autós akadálypályáján (elég kemény és kreatív, basszus) fognak versenyezni. A producerek között Charlize Theron is ott van, és ő a tovább mögötti trailerben is feltűnik.

4 hozzászólás Ne habozz!

Never - 2019. 08. 21. 15:37

Charlize Theronnak mi koze az autoversenyzeshez vagy az autokhoz? Azon kivul hogy volt egy gyenge karaktere a Fast and Furious-ben

winnie - 2019. 08. 21. 15:46

az, hogy most elég sokat foglalkozott autókkal?:)

nyilván a producerséghez van köze, van egy produkciós cége, ami például olyan sorozatokat készít, mint a mindhunter. és értelemszerűen próbál sokszínű portfoliót létrehozni, ezért nem csak filmeken és sorozatokon dolgozik, hanem valóságshow-kon, jelen esetben egy autóversenyesen. aminek az előkészítése és a gyártása közben biztos felszedett magára annyi tudást, hogy elég sokat tudjon. de ettől még nem ő az agy, és talán az üzlettársai sem, mert ha valaki egy ötletet pitch-csel egy prod. cégnek, akkor neki, a pitchelőnek kell értenie hozzá, a prod. cég csak a feltételeket biztosítja, és persze beleszólással bír.

shuryak - 2019. 08. 22. 10:24

Nekem bejön a sorozat, a szinkronnak pedig kimondottan örülök, mert így a gyerekeim is élvezik (ők talán még jobban).

Art3mis - 2019. 08. 27. 20:35

Netflix-szörfölés közben találtam rá, nem is olvastam róla, meglepett, hogy van hozzá szinkron (igaz, egy ideje már nyomják fel a magyar tartalmakat, de akkor is :) ). Megnéztem belőle 4 részt, nekem bejött, jók a pályák, meg egy-két kocsi is adja.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz