login |

Mini Black Mirror-epizódok

2019. 08. 21. 15:10 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: antológia, fun, talkshow, video, ,

Most hozom fel magam a The Joel McHale Show with Joel McHale-lel, amiről itt írtunk bővebben (a véleményem nem változott, helyenként zseniális, de nem érzem, hogy érdemes lenne 20-25 percet rászánni, viszont amikor csak pár percem van, vagy nem ideálisak a körülmények sorozatnézésre, akkor elfér az iPad-en), és aminek az egyik epizódjában tök random benyomták a tovább mögötti pár perces Black Mirror-paródiaepizódot. Benne Tricia Helfer és Matt Iseman.

Sőt, később is kaptunk még két Mini Black Mirror-részt, azt is betettem utána. Az egyikben Susan Kelechi Watson, a másik Kevin Rahm.

3 hozzászólás Ne habozz!

bvr - 2019. 08. 21. 18:19

nabazz, eddig csak humannél vehettem biztosra hogy nem szabad az ilyen linkelt videókra egy mp-et sem áldozni, de ezek szerint nálad se :) :)

winnie - 2019. 08. 21. 19:19

ott lesz a fêlreértés, hogy ezeket nem mi csináljuk, ês nem nézzük meg őket, illetve alapból human szokta a videós posztokat írni, nki küldöm a linkeket, de ha ên is teszem, akkor is egy stócból vannak, a youtube-ról, mint az előzetesek meg a többi random, ergó nem számí, ki posztolja őket. a lênyeg, sorozatos legyen a tematika.

bvr - 2019. 08. 21. 19:33

na mondjuk azt jó tudni hogy ezek akkor nem ajánlók :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz