login |

Délelőtti videó 3.: Sanditon

2019. 08. 22. 11:30 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Jane Austen, nuff said, nem? Na jó, még bedobom Andrew Davies nevét is, aki olyan sorozatokért felelt mostanság, mint a War & Peace, a Les Miserables vagy a Mr. Selfridge. Vagy az eredeti, angol House of Cards. Vagy (nem semmi!) a 95-ös Colin Firth-ös, Jennifer Ehle-s Pride and Prejudice. Nem semmi.

A Sanditon Jane Austen utolsó, befejezetlen regényének adaptációja, ami egy impulzív, bátor és nem konvencionális nőről szól, valamint tüzes romantikus kapcsolatáról. Azonban hősünk egy véletlen hatására vidéki otthonából elkerül egy tengerparti településre, ott szembesülve különféle intrikákkal és kéjelgésekkel.

Hosszú előzetes a tovább mögött. Szereplők: Rose Williams, Theo James, Adrian Rawlins, Jyuddah Jaymes, Anne Reid, Kris Marshall, Crystal Clarke, Jack Fox, Charlotte Spencer, Lily Sacofsky, Leo Suter. Ja, és fontos, hogy nem minisorozatról van szó, a készítő folytatásokban gondolkodik.

Tartalék:

3 hozzászólás Ne habozz!

ayren - 2019. 08. 22. 17:44

Angol, kosztümös, és Jane Austen? Naná, hogy jöhet! :)

ayren - 2019. 08. 22. 17:55

Na jó, most néztem utána, és ez annyira befejezetlen regény, hogy sajnos J.A. minimális adalékanyag lesz benne. De nem baj, a kosztümös angol magában is kellő vonzerő nekem.

speranza - 2019. 08. 22. 20:01

Ez még akkor is megér egy próbálkozást, ha csak nyomokban tartalmaz Jane Austent. A bizalmam elsősorban Andrew Daviesnek szól, mert az 1995-ös Büszkeség és balítélet tényleg jól sikerült darab. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz