login |

2 hozzászólás Ne habozz!

Kanna - 2019. 08. 24. 11:02

A második évad első 16 része már lement, szeptemberben jön a folytatás.
Nem sok szó volt a pilot kritikán kívül a sorzatról, úgyhogy itt megragadom az alkalmat, hogy rajongjak érte egy kicsit.
Engem gyerekkoromban elkerült a ducktales, úgyhogy nem nagyon van összehasonlítási alapom, így elégedetlenkedni sem tudok a kinézet vagy a főcím miatt (ahogy olvasom ezeket éri leggyakrabban kritika).
David Tennant miatt néztem bele és azonnal beszippantott. Kidolgozott karakterek, átívelő sztori, humor, komplex történet. Közelebb a harminchoz nem számítottam rá, de abszolút ducktales rajongó lettem! :)

Rockysanyi - 2019. 11. 02. 19:46

Lehet arról bármit is tudni, hogy a második évadhoz mikor készül esetleg szinkron?
Sajnos a disney csatorna honlapja elég szegényes és a facebook oldaluk sincs épp naprakész állapotban amin keresztül lehetne érdeklődni. Hátha itt több infóhoz juthatok.

Amúgy én a régi sorozatot is imádtam, nagy kedvenc a mai napig. Az új feldolgozás, pedig a maga nemében is zseniális. Megvan a retró élmény , rengeteg easter egg van benne elrejtve, azoknak akik ismerik a régi sorozatot, vagy a Gumimacik / Balu kaptány szériákat.

Ha nagyon szőrszáhasogató akarok lenni, akkor a szinkron készítés során sajnálom , hogy pár nevet nem tartottak meg a régi sorozatból pl RoboKacsa/EgyszerEgy Tóbiás/ Duffi, de mivel a karakter jellemek is változtak, el lehet fogadni. Lényegében az élményből semmit nem vesz el.
Előre is köszi az infókat.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz