login |

Délelőtti videó 4.: Kapd el, ha tudsz! 1. évad

2019. 08. 23. 11:55 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: hazai termék, vetélkedő, video,

A TV2 egyik őszi újdonsága lesz ez a vetélkedő, ami az angol Catchpoint licence alapján készül, és amit a tavaszi írásombanostoba időrablás“-nak neveztem, most pedig, hogy látom, bruttó 95 percre van kiírva (tavasszal 75 percre tippeltem, lehet, hogy annyi a nettó), végképp nem tudom, hogy minősítsem. Persze, ha két rész megy le egy adásban, akkor nem akkora gond, de ettől még áll, hogy az egész játéknak 30 másodpercnyi tartalma van, minden más csak rizsa. (Oké, az a 30 legyen 36 másodperc + 2 perc + 3 másodperc.)

De, azt is írtam, hogy a műsor ügyes fejlesztés, mert bár nem sok tartalma van, az a tartalom sok csúcsponttal rendelkezik. A tovább mögötti fő promóban megnézhető pár játékrészlet is (azok a csúcspontok) – utánuk pedig pár külön forgatott teaser: egy Kasza Tiborral, a műsorvezetővel, a többi random gömb alakú tárgyakat elkapó statisztákkal.

UPDATE: A TV2 valamiért törölte a teaser videókat, így betettem a fő promó mellé a hétfői adás előzetesét.

3 hozzászólás Ne habozz!

barcaland - 2019. 08. 23. 13:32

Ezt a műsort korabban a piramis alatt nem Stohl Andrással reklámoztak, hogy ő lesz a műsorvezető? Lehet erről tudni valamit mi okból cserélődött le a műsorvezetői pozicióból Kaszára….?

winnie - 2019. 08. 23. 13:35

jogos. váltás volt, nem ért rá stohl valamiért augusztus elején – kapott másik műsort a csatornától.

goodjohnwin - 2019. 08. 23. 15:06

Nem értem miért gondolják azt a TV2-nél, hogy a tartalmaik nonlineáris monetizálása ott kezdődik, hogy a fél perces promók elé is befűznek egy hosszú, átugorhatatlan reklámot.
Reklámot, a reklám elé.
Mégis, ki nézi így majd meg ezeket?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz