login |

Emlékeztető: Los Espookys 1. évad

2019. 08. 23. 21:15 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló, kampány,

Ma. 21:30. HBO3. Los Epookys – 1×01 (pilotkritika + magyar feliratos előzetes + szinkronhangok) – az HBO GO-s premier után a tévében is látható, magyar szinkronnal.

Ehh, gondoltam majd linkelek kommentet a saját véleményemet árnyalandó, de ami érkezett, az sem volt túl pozitív, pedig az HBO nyári, spanyol/angol nyelvű horror insider komédiájáról tényleg nagyon sok jót lehet olvasni. Az biztos, hogy nem kommersz darab, inkább ínyenceknek való, de talán most rátalál a közönségére idehaza is.

Elég nehéz körbeírni, hogy mi is ez (egyedi a cucc, az biztos), szóval ajánlom a kritikát, illetve az előzetest, ez pedig az HBO hivatalos leírása:

A latin-amerikai Mexikóban a furcsaságok és a borzalmak a mindennapok szerves részei. Akiknek pedig mindez kevés lenne, azoknak ott van a Los Espookys csapata, amelyet a nagy horror és gore-rajongó Renaldo hozott létre a barátaiból. A csapat tagja a fogorvosi asszisztens Ursula, aki a logisztikát intézi, Ursula nővére, Tati, akit a teszteléshez használnak, és Renaldo legjobb barátja, Andres, egy csokoládé-birodalom sötét és titokzatos örököse. A horrorimádatukból sajátos üzletet csinálnak.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz