login |

Mi volt a hét csalódása?

2019. 08. 23. 16:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: a hét kérdése

(Múlt heti csalódások.) Most konkrétan senki nem csalódott. Igaz ez? A jövő héten is ez lesz? Nyár végi punnyadás, lazítás, nem vizet felkapós időszak?

És ezen a héten valami okozott komolyabb csalódást? Ne feledjétek, nem feltétlenül a legrosszabb részeket keressük, hanem a jó és/vagy nézős sorozatok várakozásokat alulmúló epizódjait.

Melyik sorozat melyik epizódja okozta neked a LEGnagyobb csalódást a héten? Miért?
(Egy válasz elég. És kerüljétek a spoilereket, ha lehet.)

3 hozzászólás Ne habozz!

copass - 2019. 08. 23. 17:27

mindhunter 2. évad.

Alain Prosztó - 2019. 08. 23. 18:20

A múlt heti poszt idején még nem láttam, de akkor most ideírom a Handmaid’s Tale évadzáróját.

Volt jó epizód az évadban (a 3×09), de számomra leginkább arról szólt a harmadik szezon, hogy a sorozat egyre inkább felrúgja a saját maga által teremtett szabályokat. Ezt sikerült megkoronázni a 13. résszel, amihez jött még egy igen szép adag nyál és az irtó béna akciózás. A nyitóévad végén és a második elején többen attól féltünk, hogy átmegy a sztori valami ellenállósdiba, és June egyfajta elcseszett Catniss Everdeen-ként fog akciózni. Mostanra nagyjából eljutottunk ide. Borzasztó volt az egész.

franny - 2019. 08. 24. 09:50

13 Reasons Why

Nekem mar ez a kampany is nagyon off, nem orulok, hogy egyreszt “lelovik” a poent, masreszt teljesen mas iranyba viszik, mint a 2. evad vege; plusz az elso 2 resz alapjan ez az uj csaj iszonyu antipatikus, alig birom ravenni magam a folytatasra, pedig szamoltam vissza a napokat, a tobbi szereplot karaktert nagyon szeretem. :((

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz