login |

Októberben jöhet az első Breaking Bad-film

2019. 08. 24. 15:04 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: hírek, tévéfilm, ,

El Camino: A Breaking Bad Movie lesz a címe a Breaking Bad történetét folytató filmnek, amiről tavaly lebbent le a lepel. És amiről kiderült, hogy mégsem az AMC-n kerül bemutatásra, hanem rögtön a Netflix-en. Ha nem kamu kép, akkor már nem is kell sokat várni rá (10.11-ét emlegetnek premierdátumként, de ez nem hivatalos).

Itthon még nem látom a felületen (remélem, nem azért, mert valami jogi akadálya van, mint némelyik, korábban Netflix által átvett, olykor hazai csatornán is adott sorozat esetében, ld. The Killing, Longmire vagy Arrested Development), de remélem, ez csak idő kérdése.

Ez pedig a rövid leírás hozzá: Egy Jesse Pinkman nevű szökevény menekül a fogva tartói, a törvény, valamint a múltja elől. Írta és rendezte Vince Gilligan.

2 hozzászólás Ne habozz!

Mate4182 - 2019. 08. 24. 16:16

igy hogy a fogonosz megmurdelt a braking bad vegen, baromira kivancsi vagyok erre a filmre!

Aaron Paul most eleg aktiv ev ele nez (Westworld, Breaking Bad film) remelem jo hatssal less a karrierjere es nem less tobb Neer For Speed fele baromsag

pearl - 2019. 08. 25. 12:18

Pont tegnap fejeztük be unokámmal a BB-et. Ugyhogy ez most nagy örömhír számunkra. Jesse volt a kedvence.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz