login |

Délelőtti videó 5.: Glitch

2019. 08. 26. 12:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: Ausztrália megmutatja, video,

Hú, de imádtam anno a Glitch 1. évadját! Kábé annyira, mint a Les Revenants-ot és az amerikai változatot, a The Returned-öt (igen, nekem nagyon bejött!). Azonban ezzel nem megyek semmire, mert 1.) nem írtam róla kritikát (itt is feltámad pár halott, emberek szerettei, de ez nem feldolgozás!), 2.) nem láttam még a 2. évadot sem.

Az S3-mal úgy voltam, hogy a Netflix-en majd ledarálom a szeptember végi kezdése előtt az S2-t, így nem lesz gond. De azt elfelejtettem, hogy előtte sor fog kerülni az ausztrál premierre. Amire tegnap került sor. És rögtön teljes évadosra, szóval nekem annyi. Akárhogy is, a tovább mögött a 3. évad ausztrál előzetese. Örülök annak a nevében, aki szinten van. Remélem, akad ilyen.

3 hozzászólás Ne habozz!

Norbi - 2019. 08. 26. 12:47

Én anno ledaráltam minkét évadot, ami nagyon tetszett, de ez már nem most volt. Majd valahogy a sztorit fel kell elevenítsem.

FrankLuck - 2019. 08. 26. 18:29

Jó volt a második évad is, remélem a harmadik is tartja a szintet!

Egy kis segítség a harmadik évad előtt – a szereplők 5 (és fél) percben elmesélik a második évadot:
https://www.youtube.com/watch?v=-57VTBz3ulU

Tiffauges - 2019. 08. 26. 22:29

Egyik nagy kedvencem. Újranéztem most az előző évadokat – végül is csak 12 rész összesen – és másodszorra is teljesen lekötött, jöhet a 3. évad!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz