login |

Hivatalos az Obi-Wan-sorozat berendelése

2019. 08. 26. 16:30 - Írta: human

6 hozzászólás | kategória: az év híre, hírek, ,

Ez volt a Disney Expo, a D23 talán legnagyobb bejelentése. Vagyis majd megmondjátok, nektek melyik. Megjelent a színpadon Ewan McGregor, és ő is megerősítette, hogy lesz Obi-Wan-os Star Wars-sorozat, amit pár napja megpendítettünk hírekben is.

Tehát McGregor visszatér a legendás jedi szerepében. És ez azért is vehető biztosra, mert a forgatókönyveket már meg is írták, és pár hónapon belül el is kezdik a forgatni a Revenge of the Sith filmben történtek után 8 évvel játszódó sztorit, ami így pont a Solo: A Star Wars Story eseményeire esik.

Azért is érdekes, hogy végül sorozat lesz a projektből, mert már a Solo bemutatója előtt is voltak tervek, hogy minimum filmben újra látjuk Obi-Want, jó eséllyel egy másik antológiás epizódként. Nekem is az volt a tippem, hogy a Solo-val egy Star Wars Story-univerzum indult volna. Ugye Darth Maul is felvillan a filmben, Jabba is fel lett vezetve, így ezek jobban összefüggtek volna már, mint a Rogue One és a Solo, és ide Obi-Wan is logikusan illett. De a bevételeket mindenki tudja, nem lesz belőle semmi moziban. Viszont most tévében igen. Reméljük, nem lebutítva.

Arról szokás szerint nincs hír, hogy ki a készítő, kik dolgoztak íróként a sorozaton (pedig azért ez sem elhanyagolható), és az sem ismert, hogy minisorozatot terveznek-e belőle, vagy folytatódót, de McGregor közreműködéséből arra lehet következtetni, hogy nem nagyon gondolkodnak második évadban. De majd kiderül.

6 hozzászólás Ne habozz!

Energiavampir - 2019. 08. 26. 17:23

Gyanítom akkor ez Luke gyerekkora köré szövődik majd..kis Tatuin-i kalandok :)

Anonymus - 2019. 08. 26. 17:45

Nemtudom, hogy van-e már hivatalos címe a sorozatnak, de nem bánnám, ha évados antológia lenne pl Star Wars Episodes vagy valami hasonló.
Az első évad meg ugye Obi-Wan lenne.

dexike3 - 2019. 08. 26. 17:47

vele egy jópár régi karakter is visszatérhet mondjuk Qui-Gon Jinn vagy Mace Windu. nyílvá “köd” alakban.

Platschu - 2019. 08. 27. 01:14

Mintha azt is megerősítették volna, hogy nem csak a Tattoineon fog játszódni a sorozat, hanem más helyszínekre is elmennek. Kérdés persze, hogy Obi-van minek kockáztatna ekkorát, ha esetleg a két Sith megérzi a jelenlétét. Gondolom megint lesz találkozás Vaderrel esetleg, de aztán elmenekül stb.

Ace - 2019. 08. 27. 08:44

Na ez nekem várós. McGregor Obi-Wan-ja volt a legjobb dolog az előzmény trilógiában ráadásul nekem simán belefér ,hogy nem tudott nyugodtan ülni a seggén a Tatuinon csak idősebb korában. Szóval én ezt a kalandot nagyon várom.

Carlo Blaine - 2019. 11. 08. 14:52

Lehet egyedül vagyok ezzel, de engem sokkal jobban érdekelne egy Obi-Qui-Gon sztori, mint a rohadt unalmas és sivár 66 os parancs utáni semmi.
Bár sokkal jobban ettől is, egy rejtáylesebb, izgalmasabb SW sztori, mint ezek az unalmas rókabőrök.

Mivel nem olvastam semmi SW sztorit, így számmora a Clone Wars sorozat mutatta meg, hogy mennyi is lehetne az SW univerzumban, meg persze a régi játékok.
Aztán ettől a töredéke is alig van meg abban amit általában felhasználnak széles körben.

Sokszor egy tartalamsabb főszálas Clone Wars rész többet megmutatott az erőből meg az univerzumból, mint évtizedes sw szopkodások a médiában…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz