login |

Fotón a Penny Dreadful: City of Angels

2019. 08. 28. 16:30 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: kandi,

Hogy pont a Penny Dreadful kap spinoffot? A Showtime már egy képet is kiadott a már forgatás alatt lévő sorozatból, amin a főszereplő Daniel Zovatto és Nathan Lane látható.

Nyilván írtunk már bővebben róla, szóval csak áthúznám a lényeget:

A City of Angels, aminek a készítője megint csak John Logan lesz, folytatásnak tekinthető, afféle spirituális utódnak új vízióval, új karakterekkel és új történetszálakkal. 1938-ban fog kezdeni és a helyszíne Los Angeles lesz, ami egyrészt társadalmi feszültségekkel teli város, másrészt elég komolyan át van itatva mexikói-amerikai folklórral – a plakátról ez szerintem le is jön.

A történet olyan karakterek konfliktusából fog gyökerezni, akik Santa Muerte-vel (Miasszonyunk a Szent Halál) állnak kapcsolatban, valamint az Ördöggel. A Showtime elmondása szerint a Penny Dreadful-mitológia újfajta megközelítése nem csak az ember szellemet, hanem a kaliforniai szellemvilágot is fel fogja tárni.

2 hozzászólás Ne habozz!

Norbi - 2019. 08. 28. 19:57

Azért azt kimondhatjuk, hogy az anyasorozatot Eva Green vitte a hátán a színészi képességeivel. Mindamellett persze a készítőknek sikerült átadniuk a kor nyomasztó hangulatát. Remélem ebben a sorozatban is hasonló nívós alakításokat láthatunk egy ütős történettel megfejelve.

pilota - 2019. 08. 30. 09:12

Az eredetit nem kellett volna kaszálni… Sok volt még a történetben…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz