login |

Hírcsütörtök – 3% 4. évad! 3%-kasza! Young Justice 4. évad!

2019. 08. 29. 09:05 - Írta: winnie

14 hozzászólás | kategória: hírek, , , ,

 • Mai magyar premier: Bagi-Nacsa Orfeuma 2. évad
 • Premier: The Challenge S34, Bondi Vet Coast to Coast S1, History of the Future S1, The Worlds Most Beautiful Railway S1, Love Your Garden S9, The Proposal AUS S1, The Murder Tapes S1, Magical Land of Oz S1, Jay Leno’s Garage S5, Homicide Hunter: Lt. Joe Kenda S9 + Finálé: Yellowstone S2 (vendégblogger?), The Last Cowboy S1 + új rész helyett volt egy Suits: Retrospective Special-különkiadás
 • Magyar premier – HBO: 09.10 Fülledt utcák (The Deuce) 3. évad
 • Magyar premier – Nick Jr.: 09.23 A mancs őrjárat (Paw Patrol) 6. évad
 • Új a magyar Netflix-en: Workin’s Moms S3 (MAGYAR FELIRAT!)
 • A keddi hazai nézettségi versenyben 18-49-ben a közönségarányok: Ázsia Expressz – 16,6% + Kapd el, ha tudsz! – 9,7% / Fókusz – 11,6% + Drága örökösök – 16,4% + Barátok közt – 11,7% – a sima hétfői TV2-es főműsoridős győzelem után most TV2-RTL Klub 10,8%-11,3% volt az eredmény.
 • Nathan Fielder 1 éves készítői szerződést kötött az HBO-val, és két projektje már biztos lesz. Az egyik egy komédia pilotja (erről nincs semmi infó), amit írni és rendezni fog, a másik egy fél órás “dokusorozat”, a How To…With John Wilson – John Wilson-nal. Ez egy E/1-es doku lesz, amit egy szorongó New York-i lakos készít, aki mindennapi tanácsokat kínál, miközben saját gondjait próbálja feldolgozni. A férfi egyszerre kameramann és narrátor, aki titokban a város lakosainak életét próbálja dokumentálni, miközben saját, komikus, önfelfedező útját járja.
 • Lauren Graham állandó szereplő lesz az NBC-s újonc Zoey’s Extraordinary Playlist-ben – Carmen Cusack helyére castingolták.
 • Az új The Walking Dead-spinoff egyik kiemelt szereplője Nico Tortorella lesz, de ez nem jelenti azt, hogy kiszállna a Younger-ből.
 • A Disney+ nagyon hajt a kezdeti felhasználók lekötésére – tartanak, hogy sokakat hidegzuhanyként fog éri a kevés friss tartalom? Nem csak kedvezményes éves előfizetést kínálnak, hanem 2 éves előfizetésért kvázi 3 évet. 11.12-ig a D23-klub tagjainak csak 141 dollár a 3 év.
 • Új sorozat: The Professionals – Viaplay, svéd, 10 rész, angol nyelvű, készítő: Jeff Most, showrunner: Michael Colleary, pilotrendező: Bharat Nalluri, főszereplő: Brendan Fraser és Tom Welling – a Soldiers of Fortune (itthon: A szerencse katonái) című film alapján, a 21. századi magántőkéből finanszírozott űrversenyt kísérő nemzetközi kémkedés és vállalati szabotázs világában játszódó történet egy korábbi kémelhárító tisztről, akit felkeres egy milliárdos futurista, miután felrobban az orvosi műholdja, hogy állítson össze profikból egy csapatot, hogy kivizsgálják az incidenst, ami mögött bárki (üzleti riválisok, korrupt kormánytisztviselők, illetve egy gyanús bűnszindikátus) állhat további fenyegetést jelentve.
  További szereplők: Elena Anaya, Saïd Taghmaoui, Ken Duken, Lisa Loven Kongsli, August Wittgenstein.
 • Elég látványosan nem szerepelt a Pose 2. évadjában Evan Peters és Kate Mara karaktere, Stan és Patty, akikkel ugye egy konkrét sztorit meséltek el az S1-ben, viszont a folytatásra nem akartak visszatáncolni. Bár érdekes lett volna ismét összehozni őket, de sztori szempontjából nem sok értelmét látták.
 • Az A Million Little Things 2. évadja 19 részes lesz. Az ABC 22-t akart, az S1 17 részes volt, végül egy kompromisszum született.
 • Kiderült, hogy szó sincs arról, hogy a Grey’s Anatomy és a Station 19 minden részben crossoverezne, egyszerűen csak lesznek crossover epizódok.
 • Colton Haynes (Roy) nem lesz állandó szereplő az Arrow 8. évadjában – ez nem a saját döntése volt. A készítők azért remélik, hogy sikerül őt visszahozni.
 • A His Dark Materials HBO-s premierje Amerikában októberben lesz, de talán előbb elér Angliába.
 • Nem sorozat-sorozat, csak afféle alkotói széria: a Lifetime VC Andrews könyveiből (Heaven, Dark Angel, Fallen Hearts, Gates of Paradise, Web of Dreams) forgatott 5 filmet, amiket 5 egymás utáni héten adtak le.
 • A Netflix berendelte a 3% 4. évadját. És ezzel kaszálta is a sorozatot.
 • A DC Universe berendelte a Young Justice 4. évadját.
 • Az Apple berendelte a Carpool Karaoke: The Series 3. évadját.
 • John Wells, az Animal Kingdom készítője beszél az évadzáróról.
 • Courtney Kemp, a Power készítője beszél az évadnyitóban történt nagy eseményről. Itt is.
 • Vendégszerep: Keesha Sharp – Empire (visszatérő), Cicely Tyson – Cherish the Day, Melora Hardin, Chandler Riggs, Drea de Matteo, James Tupper – A Million Little Things (megint), Martha Plimpton – Flack, Juan Riedinger – Riverdale (visszatérő),
 • Állandó szerep: Sarah Chalke – Firefly Lane (Netflix), Thomas Sadoski – Tommy (CBS – David Fierro helyére)
 • Interjú: Kristen Bell (Eleanor – The Good Place), Yulin Kuang (az I Ship It készítője), Logan Browning (Sam – Dear White People), Rachel Borsnahan (Midge – The Marvelous Mrs. Maisel), Conan O’Brien (a Conan műsorvezetője),
 • Emmy-interjú: Raphael Bob-Waksberg, Michael Hollingsworth, Amy Winfrey (a BoJack Horseman készítője, valamint rendezői), Julia Garner (Ruth – Ozark), Amy Sherman-Palladino és Dan Palladino (a The Marvelous Mrs. Maisel készítői), Paul Dano (David – Escape at Dannemora), DJ Stipsen (a What We Do In The Shadows operatőrje),
 • Saját sorozatokkal is jelentkezni fog az RTL Most+. Az első a Nofilter lesz, ami epizódonként 15 perces komédia és “egy 4 fős lánycsapatból álló baráti társaság mindennapos boldogulását követi nyomon. A szereplők igen változatos előélete garantálja a bonyodalmakat: Anna, a vidékről Budapestre költözött világmegváltó, akinek színészi ambíciói vannak, Erika, a tehetséges romungro lány a VIII. kerületből, aki énekesként szeretne boldogulni. Szonja, Anna unokatestvére, aki fővárosi, világlátott értelmiségiként túl sznob ahhoz, hogy élvezze az életet és íróvá szeretne válni valamint a negyedik lány Luca, aki segítő szándékú buzgó hívőként úgy dönt, hogy apácaként próbál másokon segíteni.”
 • Új sorozat: Tenacity – ITV, 6 rész, angol, készítő: Peter A. Dowling – J.S. Law könyve alapján, egy kegyvesztett nyomozóról, akit egy brit atom-tengeralattjáróra küldenek nyomozni egy holtan talált tengerész ügyében. Amikor kiderül, hogy gyilkosságról van szó, a hajó legénysége és a felettesei is ellene fordulnak, és egy bérgyilkos célkeresztjébe kerül, aki behatolt a nukleáris bázisra, nem csak azért, hogy a nemzet biztonságát veszélyeztesse, hanem hogy megölje hősünket, és mindazokat, akik fontosak neki.
 • Pilotberendelés: SpaceWorld – csatorna nélkül (itt nézhető – gyártó: Octopie), animációs, készítő: Brock LaBorde, szerializált scifi egy rejtélyes fejvadászról, aki szülőbolygóját keresi, amiről semmit sem tud. És nyomában van nemezise, egy vérszomjas gyilkos is, és így együtt fedezik fel SpaceWorld hatalmas és korlátlan lehetőségekkel, technológiákkal és idiótaságokkal kecsegtető világát. Szereplők: Tommy Wiseau, Greg Sestero, Georgia Smith, Brock LaBorde, Akul Dang, Mikey Felton.
 • Az ESPN szerződtette NFL-es elemzőként Jack Del Rio-t.
 • A Quibi Fight Like a Girl címmel rendelt be a WWE Studios-tól egy nemszkriptelt sorozatot, aminek minden részében Stephanie McMahon fog egy sztárpankrátort párosítani egy őt visszafogó személyes problémákkal küszködő nővel. És a pankrátorok saját tapasztalataik alapján próbálják (lelkileg) megedzeni alanyaikat, hogy erősebbek, egészségesebbek legyenek. Szóval afféle átváltoztató reality lesz.
 • Meghalt az olykor a Mythbusters-ben is szereplő Jessi Combs egy gyorsasági rekordkísérlet közben.

14 hozzászólás Ne habozz!

_Peter - 2019. 08. 29. 10:59

Akik látták a Terror című sorozatot, azoknak egy új cikk és benne videó a hajó belsejéből is:

https://www.theguardian.com/world/2019/aug/28/hms-terror-sir-john-franklin-evidence-recovered-arctic-ocean

Anonymus - 2019. 08. 29. 11:53

Winnie, a regényemre majd rá tudnál nézni a nyári dara posztnál, szokás szerint valami miatt ki lett szedve. Fél óráig írtam :D

winnie - 2019. 08. 29. 11:58

meg is van.

lesz mit idézni majd a posztokban, köszi!!

dochollywood - 2019. 08. 29. 12:06

Netflix saját gyártású sorozatai elvétve szoktak lemezre is kijönni.
Októberben az USA-ban és Kanadában megjelenik BD-n a The Haunting of Hill House, ráadásul 3 rész (1., 5., 10.) bővített rendezői változattal lesz elérhető, és ezekhez a részekhez rendezői audiokommentár is választható.

https://p1.picsto.re/zU5E9.jpg

kiskiraly - 2019. 08. 29. 13:06

A Híd ázsiai (indonéz-maláj) remakejének 2. évadát berendelte az HBO Asia
https://www.c21media.net/viu-hbo-asia-return-to-the-bridge/

kiskiraly - 2019. 08. 29. 13:08

már látom twitteren korábban jelezve lett :)

Csilla0422 - 2019. 08. 29. 14:42

“Kiderült, hogy szó sincs arról, hogy a Grey’s Anatomy és a Station 19 minden részben crossoverezne, egyszerűen csak lesznek crossover epizódok.”

Krista Vernoff anno szerintem elég érthetően megfogalmazta, hogy mivel ő lett a főnök mindkét helyen, ezért több lesz a crossover a két sorozat között. Szó se volt arról, hogy minden részben az lenne.

Deny - 2019. 08. 29. 14:59

Alighanem ez okozhatott félreértést:

“I have learned that there is a bigger, ambitious plan for integrating the two series into a shared universe following the success of the shows’ two crossovers this season.

ABC Entertainment President Karey Burke hinted at the idea during the network’s upfront presentation Tuesday in New York.

“People can expect crossover event between these series every week,” she said of Grey’s Anatomy and Station 19.

Indeed, I hear that Grey’s and Station 19 are going to play up the shared universe aspect much more next season, with storylines kept fluid and characters seamlessly going back and fourth in what would feel like two-hour episodes.”

Ezt Karey Burke nemrég vissza is vonta, bár szerintem csak rosszul/félreérthetően fogalmazott korábban.

Az biztos, hogy szorosabbra akarják fűzni a két sorozat közti kapcsot (lesz pl. egy új szerelmi szál a két sorozat két karaktere között), de mindenki belátta, hogy úgy kell megírni a részeket, hogy senki se érezze, hogy kötelező mindkét sorozatot nézni. Szerintem mindössze annyi lesz, hogy a Chicagókhoz hasonlóan majd fel-felbukkannak a szereplők egymás sorozatában, de ez nem lesz a cselekmény szempontjából fontos.

winnie - 2019. 08. 29. 15:01

anno katey burke, az abc feje mondta még májusban, hogy heti crossover eventek lesznek, de igen, azóta visszakoztak.

Desmond Wallace - 2019. 08. 29. 15:49

Ma indul a Dunán a Bagi-Nacsa Orfeuma 2. évada. Gondolom, már mindenki nagyon várja. :)

david - 2019. 08. 29. 17:48

először hallok róla

Ákos97 - 2019. 08. 29. 21:32

Magyar szinkronnal jön a VIASAT6-ra a Boku no Hero Academia (EN: My Hero Academia, HU: Hősakadémia)!
https://hu.toonsphere.com/2019/08/hosakademia-anime-viasat6/

Zsanna - 2019. 08. 31. 22:58

Yellowstonet megcsinálom, ha benne vagytok.

winnie - 2019. 09. 01. 07:28

naná, hogy:) köszi.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz