login |

Ki a fenék ezek?

2019. 08. 29. 16:30 - Írta: human

7 hozzászólás | kategória: kandi,

Jövőre elkezdődik a Mark Millar/Netflix-kapcsolat gyümölcsözése? A képregényíró művein olyan mozifilmek alapulnak, mint a Wanted, a Kingsman és a Kick-Ass, szóval lehet ezek az adaptációk is ütnek majd rendesen.

Ezúttal a Jupiter’s Legacy forgatásról nézhetünk pár képet. A tartalma ez lenne, kicsit kibővítve a régebbi posztunkat:

Egy több generációt bemutató, látványos, szuperhősös sorozat, aminek a középpontjában azok a hősök állnak, akik elsőként, még a 1930-as években szerezték a képességeiket, és összefogtak, hogy kihúzzák az országot a reménytelen apátiából. Ezen kívül a szintén hős gyerekeik lesznek még előtérben, akik nem tudnak felnőni szüleik legendájához. Ez a kettősség, a reményteli, idealista múltbeli eredettörténet és a modern pesszimista ütközése jellemzi a képregényt.

A showrunner Steven S. DeKnight lesz, akinek a Spartacus-t köszönhettük, és ő vitte a Daredevil 1. évadját is. A képeken pedig Josh Duhamel látható a The Utopian szerepében, teljes jelmezben.

7 hozzászólás Ne habozz!

serra - 2019. 08. 29. 18:11

Kiütést kapok már a sok szuperhősös sz*tól, viszont DeKnight mindkét említett műve rohadtul bejött. Így talán egy próbát megér..

winnie - 2019. 08. 29. 20:34

ha a létezésüktől kapsz, akkor nagyon sok műfaj van, amitől lehet kapni, ha nem érdekli az embert, bár nem értem miért. ha meg attól, hogy annyit nézel, akkor arra van egy megoldás.

én nem sokat nézek, és jöjjön csak nagyon sok, mint ahogy nagyon sok krimi, meg komédia, meg horror. annál nagyobb az esélye, hogy bejön.

“a Wanted, a Kingsman és a Kick-Ass,”

igazi egyéniség vagyok (HAHA), mert a wanted jött be ezek közül:)

human - 2019. 08. 30. 03:54

a wanted az underrated

goodjohnwin - 2019. 08. 30. 10:46

Azért van az a helyzet, amikor az ember elé mindig olyasmi ömlik, amit nem szeret, de amúgy a megszokott történetfajták közé tartozik (akció, krimi, romkom, stb.) és van az, amikor állandóan palástos-idiótaszerkós fazonok jelennek meg mindenhol, követhetetlen nevekkel és “univerzumokkal” a képességeikről nem is beszélve. és még csak kikerülni sem nagyon lehet, hiszen mostanra már a tévében is ezekből áll a filmfelhozatal nagy része.

winnie - 2019. 08. 30. 11:32

akarod mondani egy kis része – filmben mindenképp (mennyi? évi 2-3 marvel, olykor egy foxos és talán dc-s?), ráadásul az az a műfaj, ahol a nem amerikai is él. ha a netflixre nézel, akkor évi 100-150 filmből egy sem szuperhősös.

de sorozatban is van bőven műfaj (akár alműfaj is), ami népszerűbb jóval. ráadásul egy olyan világban, ahol az ember még az őt érdeklő sorozatokat is képes kikerülni, mert nem veszi észre a nagy tömegben, csakis választás kérdése a dolog.

én inkább azt veszem észre, hogy vannak olyanok, akik bizonyos műfajok létezését veszik zokon, ami számomra teljesen WTF. attól, hogy mozgalom lett és van pár vegán étterem budapesten, még el tudok menni mellettük anélkül, hogy bármilyen utálkozást váltanának ki belőle.

Sawyer - 2019. 08. 30. 12:58

Nekem is herótom van már a sok szuperhősös fszságtól, de a Kick/Ass zseniális volt, a The Boys is bejött, hasonlóakat szeretettel várok :)))

goodjohnwin - 2019. 08. 30. 13:12

Lehet, hogy statisztikalilag a popkultúra csak kis része az a “pár” szuperhősös film meg sorozat, viszont médiában, szosölben erősen túl vannak reprezentálva. Az ember nem a műfajt létezését utálja, hanem a hájpot, ami ezeket körülveszi.
De igen, megint helyre lettünk rakva, amiért nem a megfelelő véleményt fejeztünk ki, köszönjük.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz