login |

Hírpéntek – Elite 3. évad! Queen of The South 5. évad!

2019. 08. 30. 09:05 - Írta: winnie

13 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Holnapi magyar premier: A mi kis falunk 4. évad + Tini titánok: A film
 • Premier: Forged in Fire: Knife or Death S3, Growing Up Hip-Hop: New York S1, Thursday Night College Football S22 + Finálé: Queen of The South S4 + 2 Reef Break-epizód ment le
 • Teljes évados premier: The Dark Crystal: Age of Resistance S1 (MAGYAR SZINKRON + FELIRAT – Netflix), Carnival Row S1 (Amazon), Mighty Little Bheem S2 (Netflix), Styling Hollywood S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT), True & The Rainbow Kingdom S3 (Netflix)
 • Új a magyar Netflix-en: The A-List S1 (MAGYAR SZINKRON + FELIRAT), The Good Bandit S1, Vis a Vis / Locked Up S3 (MAGYAR FELIRAT), Carol & Tuesday S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT),
 • Magyar premier – Comedy Central: 10.26 Elválótársak (Splitting Up Together) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO: 10.01 A viszony (The Affair) 5. évad
 • Magyar premier – Nickelodeon: 09.23 A Lármás család (The Loud House) 4. évad
 • A Kevin (Probably) Saves The World szinkronhangjai.
 • A szerdai hazai nézettségi versenyben 18-49-ben a közönségarányok: Ázsia Expressz – 14,8% + Kapd el, ha tudsz! – 9,7% / Fókusz – 18,7% + Drága örökösök – 19,5% + Barátok közt – 12,6% – a sima hétfői TV2-es főműsoridős győzelem után most TV2-RTL Klub 11,1%-14,6% volt az eredmény.
 • Hogy teljes legyen a kép, a The Mandalorian állandó szereplői: Pedro Pascal, Gina Carano, Nick Nolte, Giancarlo Esposito, Carl Weathers, Emily Swallow, Omid Abtahi, Werner Herzog, Taika Waititi, Bill Burr, Mark Boone Jr. és talán Ming Na-Wen is állandó.
 • Cote de Pablo (Ziva) nem csak az 17×01-re fog visszatérni az NCIS-be, hanem két további epizódra is, amik az évad második felében kerülnek adásba.
 • Akkor a Haley-s Modern Family-spinoff terve egyelőre parkolópályás lett, mert Sarah Hyland aláírt egy másik sorozattervre, egy ABC-s több kamerás szitkomra, ami pilotszkriptberendelést kapott, és ami többek között az ő korábbi tapasztalataira épülne.
 • Az 2. évad végére 1991-be ugró Pose kapcsán az a terv, hogy a sorozat 1996-ban fog befejeződni.
 • Mariah Carey fogja írni és előadni a Mixed-ish című ABC-újonc főcím-dalát.
 • Olyan szempontból várható Katy Keene/Riverdale-crossover, hogy az utóbbi sorozatból lesznek olyan karakterek, akik feltűnnek majd a pár évvel később játszódó újoncban.
 • Az angol ITV csatorna csapott le a Van Der Valk című 70-es évekbeli krimisorozat új változatára.
 • A Netflix jelenleg 125 szinkronstúdióval dolgozik honosított változatokon (itthon legalább 3-mal), és összesen 31 nyelvű változat készül – két éve ez a szám még csak 24 volt.
 • Naima Ramos-Chapman rendezi a Showtime-os How to Make Love to a Black Woman (Who May Be Working Through Some Sh*t) pilotját.
 • A Nickelodeon LEGO-animációs Jurassic World-előzménysorozattal jelentkezik nemsokára, ami már kapott kanadai premiert a Family Channel-en. A Lego Jurassic World: Legend of Isla Nublar minisorozatnak tűnik, 13 részes lesz, a premierje 09.14-én lesz, de a héten egy dupla résszel, a The Secret Exhibit-tel felvezetták. A történések a JW előtt játszódnak, amikor felfogadnak egy állati viselkedéseket kutató szakember, akinek egy helyettes menedzserrel kell dacolnia a parkban keletkezett problémákkal, szökevény dinókkal, a park bővítésével, a sok turistával, a kiszámíthatatlan időjárással és az ideges főnökükkel. Na meg egy rejtélyes szabotőrrel is.
 • Két Superman is benne lesz az idei Nagy Nem Négyes, Hanem Ötös CW-s DC-Crossoverben – az egyiket Tyler Hoechlin alakítja, míg a másikat… Brandon Routh.
 • A Star Wars Resistance 2., egyben utolsó szezonja 10.06-án jön a Disney Channel-re odakint.
 • A Netflix berendelte az Elite 3. évadját.
 • A USA berendelte a Queen of The South 5. évadját.
 • A Viu berendelte az ázsiai The Bridge 2. évadját.
 • Állandó szerep: Harriet Walter, Danny Sapani – Killing Eve S3, Andrew Scott – His Dark Materials S2,
 • Vendégszerep: Dominic Rains – Chicago Med (visszatérő), Diamond White – Empire (visszatérő), Adan Rocha – Penny Dreadful: City of Angels (visszatérő), Terry O’Quinn – Emergence (visszatérő), Donna Murphy – Power (visszatérő), Lala Anthony, Marcia Gay Harden – Reef Break,
 • Újratervezés címmel indít nemsokára új reality-t a TV2. Stohl András és Ördög Nóra lesz a műsorvezetője, és egy lakásfelújító valóságshow-ról lesz szó. Amiben “egy profi csapat családok otthonát változtatja át.” A produkcióba olyanok jelentkezését várják, akik nem engedhetik meg maguknak, hogy önerőből valósítsák meg álmaikat – az ő történetüket követhetjük nyomon a családtagok bemutatkozásától egészen a lakás átadásáig. Nemcsak az otthonok átalakításába nyerhetünk betekintést, hanem “számos izgalmas, érzelmes pillanat és nem várt fordulat várja majd a nézőket”
 • Új sorozat: Normal People – Hulu, fél órás dráma, 12 rész, angol, készítő: Alice Birch & Mark O’Rowe és Sally Rooney – utóbbi könyve (itthon: Normális emberekitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján, két fiatal érzékeny, zsenge, de komplikált kapcsolatáról egy nyugat-ír kisvárosban középiskolás napjaik végétől egészen egyetemista éveikig. Az egymást eléggé kerülő népszerű fiú és a magányos lány utóbbi anyja révén ismerkedik meg, aki munkát ad a srácnak, ez indítja be kapcsolatukat, amit titkolni próbálnak. És ami folytatódik Dublin-ban is, ahol a lány utat tör magának a társasági életben, és a fiú marad bizonytalanul a partvonalon.
 • Pilotszkript: Sister Code – BET, készítő: Gregg McBride, executive producer: Blair Underwood, két lánytestvér elég intenzív rivalizálásáról, akik esetünkben elég menő ügyvédek, és apjuk cégében küzdenek azért, hogy partneri státuszba kerülhessenek. A nézeteltéréseik nem csak bonyolult viszonyukat és a családi köteléket állítja kihívás elé, hanem azokat a nagy volumenű ügyeket is, amiken dolgoznak kollégáikkal.
 • Az AMC Networks megvásárolta Mona Awad könyvének, a Bunny-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Megan Mostyn-Brown lesz. Egy nőről, aki tipikus számkivetett, körön kívüli titkos, művészeti egyetemén, és inkább saját sötét képzeleteinek társaságát keresi, mint társaiét, de leginkább az elviselhetetlen gazdaglányos íróklikket utálja. Melynek köreibe egyszer meghívást nyer, és hirtelen minden megváltozik, ellenállhatatlan vonzalmat érez magában az “új világ” iránt, dobja korábbi egyetlen barátját. Ahogy azonban egyre mélyebbre merül a szektaszerű világba és részt vesz mindenféle rituálékban, a valóság határai kezdenek elmosódni, ami új barátaival egy halálos összeütközés von maga után.
 •  08.27-én indult a Viceland true crime dokusorozata, a Devil You Know. Patricia E. Gillespie szériája 5 részben mutatja be John Lawson helyi legendáját, aki egy sátánista volt, és amellett, hogy ennek megfelelően öltözködött és viselkedett, egyszer két eltűnt személy holttestét találták meg a házánál.
 • Az Epix-es NFL: The Grind közreműködői között ott lesz Brett Favre, Charles Woodson és Terrell Owens, valamint DeMarcus Ware, Chad Johnson, Clinton Portis, Michael Vick.
 • 09.06 Couples Therapy címen mutat be a Showtime új dokusorozatot, aminej készítői Josh Kriegman, Elyse Steinberg és Eli Despres, és amiben négy pár párterápiáját követhetjük figyelemmel, tényleg mélyen megvizsgálva kapcsolataikat.

13 hozzászólás Ne habozz!

Tibi - 2019. 08. 30. 09:23

Vajon mennyire beszélhetünk logikáról a magyar Netflixnél?

Csak mert tegnap este belefutottam abba, hogy pont az évadzáró részhez (Alexa & Katie) nem volt magyar felirat…

Tök jók ezek a fejlesztések, de nincs annál nagyobb arculcsapás, amikor pont az évadzárót nem nézheti meg az ember.

dochollywood - 2019. 08. 30. 09:35

Veep 7. évados bakik + a könnyes búcsú:

https://www.youtube.com/watch?v=Sc3zgGzRJK4

Wampa1 - 2019. 08. 30. 09:36

Natalia Tena (Trónok Harca) is felbukkan a The Mandalorian-ben, ezt maga a színésznő erősítette meg a twitteren.

https://i.redd.it/915tzd4d7fi31.png

winnie - 2019. 08. 30. 09:37

tibi: ez csak simán baki lehet – ahogy nézem, jelezzük is a posztunkban, hogy “folyamatban” van, de mivel május vége óta ez a helyzet, így megint csak valaki nem nyomott meg egy gombot. ami persze több, mint bosszantó, szóval no komment.

winnie - 2019. 08. 30. 09:40

Wampa1: igen, de most az állandó szereplőket próbáltam keresni, elvileg ők azok. mondjuk szép feladat lenne összeszedni a vendégszereplőket, mert mindenki titkolózik, pedig biztos vannak benne ismertek.

damien. - 2019. 08. 30. 09:53

Elite 3. evad!! *-*

juhaszvik - 2019. 08. 30. 09:54

Nincs lényegében sok jelentősége számomra, de érdekes ez a The Mandalorian (“állandó”) szereplő lista: van a 37 éves Gina Carano, rajta kívül csupa 40+-os és 50+-os színészek. Szóval ha ezt nézzük, akkor ebből sejthető, hogy nem 12-24 éves korosztálynak fog szólni a sorozat. Már amennyiben van értelme az ilyenfajta megközelítésnek…

heidfeld - 2019. 08. 30. 10:38

La Peste/ A Pestis. November 15 a második évad kezdése,
Csak remélni tudom, hogy ez a végleges időpont..

dochollywood - 2019. 08. 30. 10:51

Temple előzetes:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=40&v=1Tbjxb7Xgk8

Az első évad szeptember 13-án az HBO GO-ra is felkerül, a tévéd premier pedig október elején lesz.

mSO - 2019. 08. 30. 15:13

Hehe, király, Superman visszatér

Jencike05 - 2019. 08. 30. 19:55

Nemtudom meg-e volt már említve, de már fent van a The haunting of hill house magyar szinkronnal :)

Csilla - 2019. 08. 30. 20:25

Még a 2. évad rajtja előtt berendelték a harmadik Elitet? Első évad pazar lett, ha folytatás tartja a szintet, örülni fogok az új-új évadnak, de a fő (bűnügyi) szálat ne nyújtsák el.

winnie - 2019. 08. 30. 20:26

azt mondták, hogy a 2. évadban lesz egy kiemelt, elrablós szál, de az lezárt.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz