login |

Emlékeztető: A mi kis falunk 4. évad

2019. 08. 31. 18:30 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány,

Ma. 20:00. RTL Klub. A mi kis falunk – 4×01 (előzetes)

Nem hiszem, hogy sok mindent tudnék mondani, főleg, hogy még nem is láthattuk a részt. Azért abban reménykedek, hogy a 2. és 3. évados eredménytelen próbálkozásom után most azért be fog jönni (megint) a sorozat.

Ami technikai infó, hogy a 4. évadra új kiemelt szereplőnek az előző évadban már beköszönő Fehér Tibor és Törőcsik Franciska mellett Mikecz Estilla érkezik. Ez pedig az RTL Klub hivatalos szinopszisa:

A harmadik évad befejező epizódjában elcsattant egy rég várt csók Teca és a pap között. Garantált, hogy a romantikus szálnak, így vagy úgy, de lesz folytatása. A polgármester ezúttal majd az életéért aggódik. Az új lakók, Viki és Zsolt egyre nehezebben viselik a falusi életet. Stoki kemény rendőrszívét egy új nő dobogtatja meg. Erika unokatestvére, Ildikó jelenléte Gyuri idegeit teszi próbára. A negyedik évadban érkeznek majd új szereplők is, hogy felkavarják Pajkaszeg lakóinak életét.

7 hozzászólás Ne habozz!

sankovari - 2019. 08. 31. 19:07

Azt lehet tudni hàny részre rendelték be a 4. évadot? Jelenleg még forgatják? Vagy még ezzeket is tavaly vették fel?

Kati néni - 2019. 08. 31. 19:38

Hú, ha az RTL-nek kicsit több pénze lenne díszletekre, simán meg lehetne csinálni a Született feleségek magyar adaptációját is.
A Drága örökösök helyén el is képzeltem telenovella-formátumban, 3×80 rész lenne az egész és csak nagyvonalakban követné az eredetit. Persze több lenne benne a töltelék.
Az első évadot az első kettő szezonon, a másikuk a harmadikon és a negyediken, a harmadik pedig az utolsó szezonokon alapulna. A törököknél működött, bele is néztem és egyes elemeket egészen jól alkalmaztak az ottani viszonyokhkoz.

Mate4182 - 2019. 08. 31. 19:51

a legjobb Magyar sorozat (az aranyeletet a mai napig tologatom magma elott) szoval reg varoom ezt az estet :)

az uj szereplok kozul Törőcsik Franciska kicsit irritalo volt az elozo evadban, de gondolom ez a karaktere miatt szukseges volt az elejen, remelem az uj evadban mar kevesbe less idgesito mert amugy a szinesznot kedvelem

meg lennek lepve ha rovidebb lenne mint a 3. evad volt

sw3n - 2019. 09. 01. 09:19

@sankovari: Az biztos, hogy augusztus 8-án Pilisszentléleken jártunk, és akkor még javában jeleneteket forgattak.

Never - 2019. 09. 01. 13:43

en ugy tudom (winnie is irta) hogy ez a evad ismet rovid lesz. Pontos szamra nem emlekszek de talan 8rol volt szo. Amugy az uj szereplok iritalojak, eleg zavaro es nem illenek bele a kepbe

Springer - 2019. 09. 01. 14:19

Nem igazán volt jó az évadnyitó szerintem, nekem nem tetszett, pontosabban inkább nem kötött le. Talán majd az évad többi része.
Pedig akartam szeretni, a fókuszban elég sok info volt, talán túl nagy elvárásaim voltak :-)

Aldo - 2019. 09. 01. 15:37

Az évadnyitók általában gyengébbek szoktak lenni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz