login |

Emlékeztető: Házasodna a gazda 2. évad

2019. 09. 01. 18:20 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, reality,

Ma. 19:00. RTL Klub. Házasodna a gazda – 2×01 (előzetesek)

Merész, de tény, hogy az RTL Klub 2012-es (!!!) reality-jének folytatását vállalta be Nádai Anikó műsorvezetésével. Júniusban már kaptunk egy előepizódot (itt nézhető meg), ahol bemutattak 8 jelöltet, akikből 5-en maradtak mostanra.

Meg sem próbálom felidézni a valóságshow stílusát, főleg, hogy most lehet, hogy változtattak is rajta mindenfélét, így csak az RTL-es leírást csapom hozzá, és kérem, hogy ha valaki látta, akkor nyilatkozzon, hogy érdemes volt-e visszahozni ezt az IP-t.

A Házasodna a gazda című dokureality-ben 1 hölgy – Demjén Niki – és 4 úr – Berecz Balázs, Bige Botond, Brindzik Zsolt, Szilágyi Misi – a kamerák előtt próbálja megtalálni élete párját.

A műsor nem díszletek között zajlik, hanem a gazdák világában, ahol a ház, a kert, az állatok és a föld van középpontban. Ennek köszönhetően – ahogy az 2012-ban már látható volt a Házasodna a gazda első évadában – ez nem egy hagyományos párkereső műsor, mert a társkeresés mellett azt mutatja be, milyen különleges környezete és egyedi romantikája van a vidéki életnek, ehhez pedig kapcsolódnak az állattartással járó teendők és a mezőgazdasági munkák, amihez egy gazdának olyan társat kell találnia, aki kiveszi a részét a mindennapokból.

A jelöltek már megvannak, így a gazdákra ősszel izgalmas és romantikus randevúk várnak.

6 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 09. 01. 18:31

A júniusi speckó rész nekem tetszett, amikor bemutatták a gazdákat. Gyönyörű képek, sokoldalú bemutatás, kellő humor, dráma érintése is volt a beszélgetés közben. Anikó pedig jó műsorvezető, csak néha picit sokat foglalkozott magával, és nem a műsorral (amikor percekig csak a sárban szenved, és azt nézzük..). Kicsit hosszú volt egyben a 8 gazda bemutatása, én biztos elfeleztem volna két estére a műsort, de egyébként szórakoztató volt. Az első évadot nem láttam, szóval nekem új élmény volt. A reality részére őszintén már nem vett meg, de a bemutatós rész nekem nagyon tetszett.

Desmond Wallace - 2019. 09. 01. 18:45

Matt Damonnak mi köze a répához?

Biti - 2019. 09. 01. 19:07

Hol a másik 3 gazda? xD Mondjuk az idősebb néni és a fiatal srác? :D

winnie - 2019. 09. 01. 19:14

ld az első bekezdést, a 8 a lehetőséges résztvevők száma volt. 4-gyel terveztek, de végül 5-en lettek.

Critica007 - 2019. 09. 01. 22:04

@Desmond Wallace Gondolom a Mentőexpedíció című filmre gondolt a költő. A burgonya mellett biztosan ültetett répát is. :)

Sawyer - 2019. 09. 03. 15:51

Azért ilyen neveket írni ennek a szrnak a plakátjaira… szégyen…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz