login |

Emlékeztető: Sztárban Sztár leszek! 1. évad

2019. 09. 01. 18:50 - Írta: winnie

4 hozzászólás | kategória: ajánló, hazai termék, kampány, reality,

Ma. 18:55. TV2. Sztárban Sztár leszek! – 1×01 (előzetes + régi promók)

Miközben az RTL Klub elindítja a (legutóbb) TV2-es Éden Hotel klónját, a TV2 elindítja az RTL Klubos X-Faktor klónját. TAPS!

The greatest trick the TV2 ever pulled was convincing the world that its new reality show is a Sztárban sztár!-spinoff, vagy valami ilyesmi a Közönséges bűnözők egyik legismertebb idézetét használva.

NEM! Nnnnnnemmm. A promók alapján ez egy tehetségkutató énekes valóságshow, bikicsunájos meghallgatásokkal, azt X-Faktorból elirigyelt mentoros rendszerrel és a The Voice-ból nyúlt “mindenki választ magának” csapatot húzással, csak itt nem kell széken forogni. És még azt is megengedik, hogy valaki karaoke-stílust hozva utánozzon, sőt, talán ez is lesz a lényeg, és ez adja a Sztárban sztáros komponenst. Nem tudom, hogy ez mennyire lesz elég a közönségnek. Talán a brand elég erős.

A műsort Till Attila vezeti majd, és Horváth Tamás, Pápai Joci, Tóth Gabi, Bereczki Zoltán lesz a zsűri. Ez pedig a hivatalos leírás:

Vadonatúj köntösben tér vissza a képernyőre Magyarország kedvenc show-műsora a Sztárban Sztár. A Sztárban Sztár leszek! hazánkban sosem látott formátumban keresztezi a tehetségkutatók és a népszerű átváltozó-show elemeit. Ezúttal civil jelentkezők mutathatják meg rátermettségüket. Aki mind hangban, mind megjelenésben tökéletesen hozza az ikonikus külföldi és hazai előadókat, elnyerheti a Magyarország legsokoldalúbb előadója címet. A zsűriszékekben ezúttal Tóth Gabi, Bereczki Zoltán, Pápai Joci és Horváth Tomi foglalnak majd helyet, akik a hetek alatt nem csupán ítészek, de mesterek is lesznek, hiszen a versenyzők közül saját csapatot választanak maguknak, akik munkáját, felkészülését mindvégig segítik majd. A műsor első szakaszában az előválogatók és a középdöntő várja majd a nézőket, majd az élő adások alkalmával követhetik figyelemmel, hétről-hétre a 12 döntős sorsának alakulását.

4 hozzászólás Ne habozz!

Critica007 - 2019. 09. 01. 21:57

Hát… ööö… nem is tudom, hogy hogyan értékeljem az első adást. Helyenként feelgood volt, egyszer túlságosan is feelgood volt (igen, a lánykérős rész), de nagy részben inkább a szekunder szégyen jött. Tényleg erre lenne igény ma? Még mindig tudunk térdcsapkodva röhögni a béna jelentkezőkön? Még mindig ilyen erőltetetten kell a zsűrinek rajongania?
Áh, azért nem adom fel és adok még esélyt neki.

jesustomer - 2019. 09. 02. 00:16

A tv2-nek anno bevált a Sztárban sztár és azóta is ezt tolja csak mindig új szinten.
Ezzel hozzák vissza a Megasztárt, a nagysikerű The Voice-t, sztárban sztár-ban sikeres mentorokkal és énekesekkel + egy X-faktor-os zsűritaggal aki anno azért szállt ki az X-factor-ból mert sok volt neki.
Mert hát ez nem lesz az.
Édes jó istenem..

Wolfwings - 2019. 09. 02. 09:48

Nem értem. Én nem élek Magyarországon és nem is ez a lényeg, ha otthon lennék se néznék tv-t. (Melynek indokát mindjárt kifejtem) De mikor itt a junkien magyar áldással kapcsolatban van valami poszt, olyan gyorsan skippelem, mintha nem is lenne.

Pedig van magyar gyártású kvalitatív sorozat, csak egyszerűen nem értem, miért erről szól a magyar televízió. Mármint, oké, tehetségkutató, az van mindenhol. De mintha mégsem a minőségre koncentrálna a média. Talán a kereslet? Na de kérdezem, a televízió nem formálhatja a keresletet? Lehet sok pénzt buknának. Tényleg nem tudom. Most is csak filozofálok.

Az X-faktor siralmas, a Barátok Köztnek már rég a süllyesztőben a helye, a Szulejmánt mondjuk sosem láttam, de nekem úgy jön le, mint valami török szappanopera (tudván, hogy az egyik legnézettebb otthon, de tényleg nincs jobb?). Talán a Mi Kis Falunk legalább valami ‘oké-kategòriás’ próbálkozás szerű project. Nem trollkodom, tényleg, csak kiváncsi vagyok, a magyar média kreatív csapataira, és hogy miképp dolgoznak.

Sorozatjunkie vagyok, a tv-t sem vetem meg. Sőt még boldog is lennék, ha otthon a minőségre gyúrnának. Lehet ez a kereslet, de nekem ez egy ördögi körnek tűnik. “Az emberek ezt nézik, ezt gyártjuk.” Na de ha nincs más, akkor mit nézzen szerencsétlen ember. Sok más országban sem jobb a helyzet (az olaszok kb leragadtak 30 évvel ezelőttnél és nyugdíjasoknak gyártanak műsorokat).

Mindez csak általános filozofálás, nem is vagyok a leginformáltabb, de mikor hazatérek, mintha semmi sem változott volna a magyar médiában, sőt a néhány pozitív változás mellett, inkább rosszabb lett.

Ezt látom, legalábbis… és nem értem.

winnie - 2019. 09. 02. 13:13

“Az emberek ezt nézik, ezt gyártjuk.” Na de ha nincs más, akkor mit nézzen szerencsétlen ember”

igen. ez nekem is az érven sokkal szűkebb esetekben is, például, hogy bizonyos műsorokban miért az a megközelítés, ami. és a válasz, hogy ez bevált. de ha nem próbálják meg azt, ami jobb, akkor sosem derül ki, hogy azzal mi lenne a helyzet. megértem, miért nem próbálják ki, de fura, hogy azt hiszik, hogy amit először kitalálnak, az eseted a “nézőkre kényszerítenek”, annál nem lenne jobb, sikeresebb.

oké, azt aláírom, hogy vannak bukta műsorok, tehát nincs szó arról, hogy mindent fogyaszt a közönség (és a voice is bukott, pedig ott nem gagyiztak), de…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz