login |

Hírvasárnap – The Naked Director 2. évad! Dwight in Shining Armor 2. évad!

2019. 09. 01. 09:15 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Amerikában ünnep és hosszú hétvége van, szóval kevés a premier és kevés a hír, épp ezért például az HBO a tévés adás előtt kitolta már pénteken aktuális sorozataik új epizódjait.
 • Mai magyar premier: Szóljatok a köpcösnek! – A sorozat 1-2. évad (HBO GO, de magyar szinkron!), Manifest 1. évad (HBO GO, de magyar szinkron!), Jófiúk 1. évad, Házasodna a gazda 2. évad, Love Island – Találd meg a szerelmed 1. évad, A Ramsay család kalandjai 3. évad, Sztárban Sztár leszek! 1. évad, A tini nindzsa teknőcök felemelkedése 1. évad (folytatás), Magyarország, szeretlek! 10. évad
 • Premier: High Life S1, Britain’s Got Talent The Champions S1, Train Truckers S1, The Rob Rinder Verdict S1, Celebrity 5 Go Motorhoming Back on the Road S1, World’s Most Luxurious Trains S1, Iron Chef Canada S2, The Real Fans Of The Saga S1, Medical Mysteries S1, Saturday Night College Football S14 + Finálé: Injustice with Nancy Grace S1. Black Love S4,
 • Teljes évados premier: Jay Park Chosen1 S1 (YouTube Premium)
 • Magyar premier – HBO GO: 09.01 Szóljatok a köpcösnek! – A sorozat (Get Shorty) 1-2. évad
 • Magyar premier – VIASAT6: ősz Hősakadémia (My Hero Academia / Boku no Hero Academia) 1. évad
 • Új a magyar Amazon-on: Skull and Roses S1, El Juego de las Llaves S1
 • Új magyar szinkron a Netflix-en: Daredevil S1-S3, The Haunting of Hill House S1
 •  A Manifest szinkronhangjai.
 • A csütörtöki hazai nézettségi versenyben 18-49-ben a közönségarányok: Ázsia Expressz – 11,4% + Kapd el, ha tudsz! – 7,1% / Fókusz – 16,5% + Drága örökösök – 17,2% + Barátok közt – 12,6% – a sima hétfői TV2-es főműsoridős győzelem után most TV2-RTL Klub 11,1%-14,6% volt az eredmény.
 • Más: “vasárnapi műsorváltozással fokozza az izgalmakat a TV2” – adta hírül közleményben a csatorna, ami azt jelenti, hogy 20:55-kor (az RTL-es Love Island-premier előtt 20 perccel) egy Ázsia Expressz-különkiadást indítanak, amiben a srí lankai balhét dolgozzák fel.
 • Rosamund Pike mellett új állandó szereplők a The Wheel of Time-ban: Madeline Madden (Egwene Al’Vere), Marcus Rutherford (Perrin Aybara), Barney Harris (Mat Cauthon), Zoe Robins (Nynaeve), Josha Stradowski (Rand Al’Thor)
 • A Disney Junior is szakított magának egy új Marvel-sorozatot. A Marvel’s Spidey and His Amazing Friends 2021-ban startolna el, animációs lenne és óvodásoknak szólna – itt egy kép belőle. A történet a korábban egyedül dolgozó Peter Parker-ről szól majd, aki társul barátaival, Miles Morales-szel és Gwen-nel (alias Ghost-Spider-re) – és hárman olyanokkal állnak majd össze, mint Hulk, Black Panther és Ms. Marvel, miközben tanulják a csapatmunka fontosságát.
 • A Disney Channel is szakított magának egy új Marvel-sorozatot. A Marvel’s Moon Girl and Devil Dinosaur animációs lenne – itt a promóképe. A főhőse egy 13 éves szuperzseni lány lenne, egy bizonyos Lunella Lafayette, valamint 10 tonnás T-Rex-e – utóbbit a lány véletlenül hozza magával a mai New York City-be egy időörvényen át. És ha már itt van vele, együtt védik meg a Lower East Side-ot.
 • Henry Thomas, Kate Siegel és Catherine Parker is vissza fog térni a The Haunting of Hill House első évados szereplőgárdájából a 2. szezonra, kérdés, milyen kapacitásban.
 • Az Into The Dark – 1×12, a Pure szereplői: Jahkara Smith, McKaley Miller, Scott Porter, Annalisa Cochrane, Ciara Bravo, Jim Klock, T.C. Carter. A részt írta Paul Fischer & Paul Davis és Hannah Macpherson – utóbbi a rendező.
 • A CW-s Nancy Drew mindenképp természetfeletti krimi lesz. Lesznek benne szellemek, de minden természetfölötti olyasmiből fog eredni, ami rejtélyes módon történik a való világban is.
 • Katie Cassidy Arrow-epizódot fog rendezni. (8×03)
 • Mehcad Brooks (James) kiszáll a Supergirl-ből.
 • Ez a cikk ugyan arról szól, hogy mennyire alulreprezentáltak a nők az éjszakai talkshow-k írógárdájában, de szerintem azt is érdekes látni, hogy egy-egy talkshow-nak hány írója van: ld. a Jimmy Fallon-féle Tonight Show-t 23-an írják, a Stephen Colbert-féle The Late Show-t meg 22-en, ami azért is lenyűgöző, mert ezek nagy része mégiscsak sima beszélgetés. A sokkal narratívabb és sok kutatást igénylő Patriot Act-nek 10, a Last Week Tonight-nak és a Conan-nek 12 írója van. (Persze itt a mennyiség azt is lefedi, hogy naponta kell témákat gyártani, az idő szorításában, ami elég kemény meló.)
 • A BritBox streaming szolgáltatónak 650e előfizetője van és a platform elkezdte megszerezni élő események jogait.
 • A Top Boy új szezonja 09.13-án kap premiert a Netflix-től.
 • A Netflix berendelte a The Naked Director 2. évadját.
 • Készítői szerződés: Julie Anne Robinson – Universal Television (rendezőként – 2 év), Dana Calvo – Legendary Television Studios, Lawrence Trilling – Amazon Studios,
 • A BYUtv berendelte a Dwight in Shining Armor 2. évadját.
 • Az HBO elkaszálta a Vice News Tonight-ot – ami szeptemberben fog kifutni.
 • Bruce Miller, a The Handmaid’s Tale készítője beszél a fináléról. Itt is. Meg itt is. És itt is.
 • Noah Hawley, a Legion készítője beszél az utolsó részről.
 • A The Simpsons 31. évadjának vendéghangjai lesznek: John Legend, Chrissy Teigen, Asia Kate Dillon, Jim Parsons, Zach Woods, Fortune Feimster, Scott Bakula, Joseph és Anthony Russo + a korábban bejelentett John Mulaney, Bob Odenkirk, Jason Momoa, Jane Goodall.
 • Interjú: Lucy Boynton (The Politician), Maura Tierney (Helen – The Affair), Damon Herriman + még egy (Charles Manson – Mindhunter), Yulin Kuang (az I Ship It készítője), Jonathan Van Ness (Queer Eye)
 • Emmy-interjú: Leslye Headland (a Russian Doll egyik készítője), Giancarlo Esposito (Gus – Better Call Saul), Guillermo Navarro (a Hostile Planet executive producere), Ava DuVernay (a When They See Us készítője), Bob Odenkirk (Jimmy – Better Call Saul),
 • Új sorozat: Because The Night The Sister – ITV, 4 rész, angol, készítő: Neil Cross, rendező: Niall MacCormick – a készítő könyve, a Burial alapján, egy jószándékú, de életét céltalanul élő férfiról, akinek van egy borzalmas titka, amiért keményen próbál vezekelni. Azonban amikor már több, mint egy évtizede éli új, házas életét, felbukkan egy ismerős arc a múltjából, és megrengeti a világát egy sokkoló hírrel, ami katasztrofális döntéseket idéz elő
 • Új sorozat: Todo Por El Juego / Side Games – spanyol, készítő: ?? – Javier Tebas és Pedro Torrens könyve, az El Fútbol No Es Así alapján, a spanyol másodosztályú focibajnokság csillogó, de fiktív világában játszódó dráma egy üzletemberről, aki egy focicsapat elnöke lesz, de eközben a maffia által irányított fogadások és a politikai korrupció világában találja magát, családi zűrökkel és gyilkossággal körülvéve. Szereplők: Roberto Enríquez, Patricia Vico, Pedro Casablanc, Marian Álvarez, Maria Molins, Andrés Gertrúdix, Maria de Nati, Lucas Velasco, Toni Sevilla és Jesús Ruyman.
 • Pilotszkript: American Martyrs – Showtime, készítő: Winnie Holzman és Savannah Dooley  – könyve, az A Book of American Martyrs alapján, két családról, akik az abortuszvita két oldalát képviselik, és akiknek az élete keresztezi egymást, amikor egy politikai töltetű erőszakos tett kettészakítja őket.
 • Már elindult a Discovery-n az Undercover Billionaire, de meg akartam említeni, hátha valaki megnézi, mert érdekel, hogy mi a franc akar lenni ez a koncepció. Ami szerint egy vállalkozó, Glenn Stearns 90 nap alatt megpróbál létrehozni egy milliós céget. A sorozat ennek a krónikája lesz, bár nyilván a végeredmény is fontos, de alapvetően az amerikai álmot fogja kommentálni, és egy önmagát megcsináló mogul arcképe is lesz.
 • El is felejtettem, hogy tavaly kiderült, hogy az Amazon feléleszti a klasszikus Eco-Challenge című versenyreality-t Bear Grylls-szel. Nos, a World’s Toughest Race: Eco-Challenge Fiji-n több mint 60 csapat indul 30 országból, és nonstop versenyfutás lesz Fiji elég kemény terepén egy térképpel és egy iránytűvel. Meg nem motoros közlekedési eszközökkel. 2020, 10 rész.
 • Heather Locklear-t családon belüli erőszakért és rendőr bántalmazásáért letartóztatták és 30 napra egy mentális egészséggel foglalkozó intézetbe utalták.

9 hozzászólás Ne habozz!

Anonymus - 2019. 09. 01. 09:21

Winnie, szerinted a Narcos Mexico 2. évadjára még idén van esély?

winnie - 2019. 09. 01. 09:23

igen, elnézve, hogy néhány projektet mennyire késbe jelent be a netflix, ld. 13 reasons why, szerintem benne van.

GYV - 2019. 09. 01. 09:28

A Norman Reedus: Amerika kétkeréken (Ride with Norman Reedus) magyar hangjai:

Magyar hangok:

Norman Reedus – Schmidt Zoltán
Austin Amelio – Fellegi Lénárd
Sean Patrick Flannery – Varga Gábor
Marilyn Manson – Tarján Péter
Imogen Lehtonen – Bogdányi Titanilla
Roland Sand – Pál Tamás
Balthazar Getty – Dányi Krisztián
Jason Paul Michaels – Zámbori Soma
Jake Lamagno – Kisfalusi Lehel
Elijah – Kapácsy Miklós
Robert Rodriguez, Marcos – Sótonyi Gábor
Brent Hinds – Varga Rókus
Tucker Freedman – Vass Gábor
Peter Fonda, Greg Nicotero – Barbinek Péter
Jeffrey Dean Morgan – Csankó Zoltán
Ramón – Horváth Illés
Dave Chappelle – Maday Gábor
Chris – Holl Nándor
Ernie Vigil – Czető Roland
Patrick Hoelck – Kőszegi Ákos
Mingus – Nikas Dániel
Andrew Lincoln – Rajkai Zoltán
Ian Anderson – Forgács Gábor
Steven Yeun – ?
Melissa McBride – Kubik Anna

Bemondó: Tokaji Csaba

További magyar hangok: Németh Gábor, Bordás János, Zakariás Éva, Papucsek Vilmos, Tarján Péter, Láng Balázs, Horváth Illés, Orosz Anna, Bácskai János, Vámos Mónika, Turi Bálint, Kocsis Mariann, Kapácsy Miklós, Zakariás Éva, Hamvas Dániel, Kisfalusi Lehel, Albert Péter, Faragó András, Gyöngy Zsuzsa, Szabó Luca, Szalay Congor

Shannen - 2019. 09. 01. 10:53

Nem tudom, hogy jelezte-e már valaki, de volt egy halom magyar jelenlét a Succession 2×03-ban.

Konkrétan a fél epizód Magyarországon “játszódott”, mert a sztori szerint ideröppent át a család az éves céges retreatment-re, hogy vadásszanak kicsit meg szokás szerint cseszegessék egymást.

Vicces volt, mert egyrészt a vadászkastély egyértelműen nem magyar volt, az odavezető út tipikus amerikai sárga záróvonallal volt “kikövezve”, a vadászlest vezető elvileg magyar hapsi, remek orosz akcentussal beszélte az angolt, miközben a háttérben az emberei valóban rendesen beszéltek magyarul (nyilván valami rendes magyar konzerv beszélgetést kevertek be alá), a kocsik rendszáma annyira volt magyar, hogy rajta volt a H betű, és persze a legjobb, amikor az egyik szereplő megkérdezi a másikat, hogy miért is Magyarországra mennek vadászni a válasz: “It’s a nice place to shoot a gun when no one cares what you hit.” (14:30-tól van ez a rész). Ha valaki tud vágni, akkor ebből érdemes lehet egy posztot összerakni.

Mate4182 - 2019. 09. 01. 10:54

ez a Norman Reedesus amerikai motoros dolog eleg erdekesnek tunik marcsak a casting miatt is

amugy azt lehet tudni mi a logika amogott hogy juniusban bemutattak a hazasodna a gazda szereploit es most 3 honap mulva elkezdodik a musor?

3 honap alatt mar senkire sem emlekszem abbol a listabol pedig vegig neztem az adast mert pont magyarorszagon voltam es az ment a tvben

nem lattam az elso evadot, ott is ez volt?

Necridus - 2019. 09. 01. 11:25

Mate4182:

Azért ez a nagy szünet, mert az akkori bemutatás célja, hogy jelentkezzenek az emberek ezekhez a gazdákhoz, és ez azért nem 1-2 nap alatt zajlik le. Kvázi ezidő alatt becastingolták a versenyzőket, és csak most indul a reality. Ráadásul ha jól emlékszem, a 8 gazdából csak 5 kerül majd be adásba, szóval még szűrniük is kellett.

Mate4182 - 2019. 09. 01. 11:44

Necridius – ooooh koszi szepen. oke mostmar ertem.

oszinten szolva azt hittem hogy kevesen neztek es megprobaltak eszrevetlenul eltuntetni a sullyesztobe :D

winnie - 2019. 09. 01. 12:25

shannen: wow!

Berann Morak - 2019. 09. 02. 09:53

“Mehcad Brooks (James) kiszáll a Supergirl-ből.”
Hamarabb kellett volna. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz