login |

Emlékeztető: Elveszettek 1. évad

2019. 09. 02. 20:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Anglia lecsap,

Ma. 21:30. Duna. The Missing – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok) – ez nem az amerikai, Ashley Judd/Sean Bean-es Missing, hanem a 2014-es angol sorozat James Nesbitt-tel.

VÉGRE! ITTHON IS! Mármint szinkronosan, ugyanis az Amazon Prime-on már jó ideje elérhető az első 2 évad, és talán a spinoff, a Baptiste is felkerül majd valamikor. A sztoriról a fenti linkeken írunk (egy eltűnt gyerekét kereső apáról szól a sorozat), alul pedig bevágtam a hivatalos tartalmat, de inkább beidéznék pár kommentet az évadkritikából, mert szerintem elég meggyőzőek.

A készítőket, Jack és Harry Williams-et mindig a The Missing kapcsán emlegettem, de ugye azóta olyan remek sorozatokat jegyeztek, mint a One of Us, a Liar, a Rellik és a The Widow – nem is tudom, hogy van-e olyan készítő, akinek a munkái ennyire csont nélkül bejöttek volna nekem.

Mennyire, mennyire zseniális ez a sorozat.

Az idei év egyik legkellemesebb meglepetése.

Az egyik legjobb nyomozós sorozat, mert tényleg egyáltalán nem kiszámítható.

Az első évad egy kiemelkedő krimisorozat, minden idők legjobb tíz ilyenjében.

Ez egy remek sorozat volt, izgalmas, feszült, a gyomrom szinte végig görcsben.

Ez a hivatalos tartalom:

2006-ban Tony és Emily Hughes élete örökre letér az eddigi pályáról, miután ötéves kisfiuk, Oliver nyomtalanul eltűnik franciaországi utazásuk során. A francia rendőrség nagy erőkkel lát a keresésnek, de hiába áll a nyomozás élére az ország egyik legnevesebb detektívje, Julien Baptiste, a kisfiúnak nem akadnak a nyomára. Nyolc évvel később Oliver eltűnésének következményei a szülők válásához vezettek. Emily immár új házasságra készül, Tony azonban még a múlt rabja. Szinte megszállottként folytatja a kutatást, és amikor úgy véli, végre biztató nyom került a birtokába, megkeresi a már nyugdíjba vonult detektívet.

1 hozzászólás Ne habozz!

cripio - 2019. 09. 03. 18:58

Az első évad engem totál felhergelt, utána meg lógva hagyott. De a másodikat imádtam.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz