login |

Emlékeztető: Isten bárányai 1. évad

2019. 09. 03. 19:00 - Írta: winnie

1 hozzászólás | kategória: ajánló, Ausztrália megmutatja, kampány,

Ma. 21:00. HBO. Lambs of God – 1×01 (kritika + magyar feliratos előzetes + szinkronhangok) – az HBO GO-s premier után a tévében is látható, magyar szinkronnal.

Pár hete került bemutatásra ez az ausztrál minisorozat, ami Marele Day regénye alapján készült, és elég nagyot durrant, szinte a semmiből. Persze olyan színészekkel, mint Essie Davis vagy Ann Dowd, nyert ügye lehet az embernek. A történetről jobb talán nem sokat tudni, gyorstalpalónak a fent linkelt kritikát ajánlom, és itt van pár olvasói vélemény (azért érkeztek értetlenkedő negatívak is), alul pedig az HBO-s tartalom.

Nagyon-nagyon ajánlom, gyönyörű fényképezés, szuper színészi teljesítmény.

Hatalmas pozitív irányú meglepetés.

Számomra az év sorozata. Eszméletlen jó volt.

A nyár legjobb sorozata eddig.

Fú, nem tudom mire számítottam, de nagyon jó hogy nem olvastam jobban utána. Hihetetlenül tetszett.

Az HBO hivatalos leírása a következő:

Sötét, gótikus mese három katolikus apácáról, akik egy távoli szigeten, a világtól elzártan élnek egy pusztuló kolostorban, ahol a növényzet kezdi benőni a kőangyalokat és a juhok szabadon járkálnak a kápolnában. A különböző korú nővérek a zárt Szent Ágnes rend utolsó képviselői. Alázatos életet élnek, imádkoznak, este pedig sötét tündérmeséket mesélnek egymásnak. Az életüket felkavarja egy nemkívánatos látogató, Ignotus atya érkezése. Megragadó történet a hitről, szeretetről és a megváltásról.

1 hozzászólás Ne habozz!

Nina - 2019. 09. 03. 22:54

Jóóóó ez, kellően beteg :))

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz