login |

Hírkedd – Blood 2. évad! Jann 2. évad! Midnight Diner: Tokyo Stories 2. évad!

2019. 09. 03. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, , ,

 • Mai magyar premier: Archer 10. évad + tévés premier: Isten bárányai 1. évad
 • Premier: A Confession S1, Middle School Moguls S1, Buried Secrets of WWII S1, Singletown S1, Dr K’s Exotic Animal ER S8, Dog Impossible S1, Rise Of The Nazis S1, Celebrity Masterchef UK S14, Jamie’s Meat-Free Meals S1, Defenders UK S2, The Channel Tunnel-Life on the Inside S1, 5 Gold Rings S3 + Finálé: Five Points S2, Feherty S9 + lement a Steven Universe: The Movie,
 • Magyar premier – HBO GO: 09.13 Temple (Temple) 1. évad
 • Magyar tévés premier – HBO3: 10.02 Bízz bennem! (Trust Me) 1. évad
 • Teljes random, a Disney Csatorna 10.18-án lead egy kimaradt Riley a nagyvilágban-epizódot, a 3×15-öt.
 • A Proven Innocent szinkronhangjai.
 • A Castle Rock 2. évad 10.23-án kezd a Hulu-n.
 • A Disney+ Obi-Wan Kenobi-sorozata a III. Epizód és a IV. Epizód között fog játszódni, 8 évvel a Sith-ek bosszúja után, nagyjából abban az időben, amikor a Solo-mozifilm is.
 • Most, hogy pár évre elkeltek Amerikában a The Office és a Friends streaming jogai (és mielőtt jövőre elkelnek a Seinfeld jogai), a következő nagy pakk a Warner Bros. TV-től a The Big Bang Theory és a Two and a Half Men lehet. A hírek szerint az HBO Max már rájuk is vetődött, és simán lehet, hogy 1,5 milliárdot fog fizetni értük.
 • A What If…? animációs Disney+-sorozat egyik részében Peggy Carter fogja megkapni a szuperkatona szérumot, és így Captain Britain-né válik.
 • Stephan James (Walter) és Hong Chau (Audrey) vissza fog térni a Homecoming 2. évadjára.
 • A Blood & Treasure 2. évadja új kincset és új kalandokat fog hozni, a helyszíne pedig Délkelet-Ázsia lesz.
 • A DuckTales 2. évadjában szerepelni fog a Balu kapitányból ismert, már felnőtt Kit és Molly, Gosalyn (a Darkwing Duck-ból), Taurus Bulba, Chip, Dale és a teljes Csipet Csapat, Daisy Duck és Goofy.
 • Tavaly már írtunk a Netflix első énekes tehetségkutató realityversenyéről, a nemsokára kezdő Rhythm + Flow-ról, és adta magát a kérdés, hogy a formátum miképp fog kinézni náluk. Nos, íme a válasz: az S1 10 epizódja 3 hét alatt kerül fel a szolgáltatóra. Az első négy meghallgatásokkal 10.09-én, a következő két hármas adag pedig egy-egy hét késéssel.
 • Alan Cumming szívhezszóló Instagram-búcsúja az Instinct kaszája után.
 • A 2019-es Emmy-díjátadónak nem lesz műsorvezetője.
 • A BBC-re átkerülve a Peaky Blinders természetesen eddigi legjobb premierjét produkálta 3,7M nézővel. Eddigi évadnyitók: S1 – 2,4M, S2 – 1,7M, S3 – 2M, S4 – 2,3M.
 • A Homecoming 2. évadját Kyle Patrick Alvarez rendezi.
 • A Netflix berendelte a Midnight Diner: Tokyo Stories 2. évadját.
 • A CityTV berendelte Jann 2. évadját.
 • A Channel 5 berendelte a Blood 2. évadját.
 • Ezt elfelejtettem a finálés interjú előtt kirakni: John Wells, készítő beszél az Animal Kingdom – 4×11-ben történtekről.
 • A This Is Us tegnap kirakott előzetesében elég komoly vendégszereplő-gárdát villantottak fel. Némelyikükről már volt szó, de vannak új nevek is: Jennifer Morrison, Omar Epps, M. Night Shyamalan, Timothy Omundson, Nick Wechsler, Auden Thornton, Julian Silva, Asante Blackk, Marsha Stephanie Blake, Bahara Golestani.
 • Állandó szerep: Simona Brown, Tom Bateman, Eve Hewson, Robert Aramayo – Behind Her Eyes (Netflix), Michael Cimino, Nick Robinson – Love, Simon-spinoff (Disney+ – utóbbi narrátorként), Abby Quinn – Mad About You (Spectrum)
 • Interjú: Dan Fogelman (a This Is Us készítője), Kurt Sutter (a Mayans MC egyik készítője), a The Crown 3. évad új főszereplői, Adam DeVine (Kelvin – The Righteous Gemstones), Steve Coogan (a The Trip egyik házigazdája),
 • Emmy-interjú: David Arnold (a Good Omens zeneszerzője), Daniel Parker (a Chernobyl sminkese), Phil Rosenthal (a Somebody Feed Phil házigazdája), Jed Mercurio (a Bodyguard készítője), Ryan O’Connell (a Special készítője és főszereplője),
 • Az ATV Spirit-en folytatódott 09.02-án egy éves kihagyást követően Rónai Egon beszélgetős műsora, a Húzós.
 • Katona András és Oláh Ákos, az Ázsia Expressz 2 showrunnerje beszélnek az új szezonról.
 • Új sorozat: The Big Show Show – Netflix, többkamerás komédia, készítő: Josh Bycel és Jason Berger, főszereplő: The Big Show (alias Paul Wight), egy visszavonult nagydarab, profi pankrátorról (feleséggel és két gyerekkel), akinek tinédzserlánya hozzá költözik, és hirtelen azon kapja magát, hogy a másik oldal nem csak mennyiségileg, de okosság kapcsán is túlerőbe került, és már nem ő van a középpontban.
  További szereplők: Allison Munn, Reylynn Caster, Juliet Donenfeld és Lily Brooks O’Briant.
 • Új sorozat: The Family Man – Amazon, 10 rész, indiai, készítő és rendező: Raj Nidimoru, főszereplő: Manoj Bajpayee, karcos akciódráma egy középosztálybeli férfiról, aki a nemzeti nyomozóügynökség egy különleges sejtjének dolgozik, amikor pedig megpróbálja megvédeni a nemzetet terroristáktól, a családját is meg kell óvnia a titkos, nagy nyomással járó, de keveset viselő munkájának hatásaitól.
 • A Firebird Pictures megvásárolta Allie Reynolds megjelenés előtt álló könyvének, a Shiver-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A francia Alpokban játszódó sztori 5 barátot követ, akik évekkel azután jönnek ismét össze, hogy egy snowboard versenyükön eltűnt egyik jóbarátjuk. És ahogy az lenni szokott, az elhagyatott, hegycsúcson lévő kunyhóban felszínre kerülnek a múlt titkai.
 • Meghalt Valerie Harper.
 • Garcelle Beauvais beszáll a The Real Housewives of Beverly Hills 10. évadjába.

15 hozzászólás Ne habozz!

zolij - 2019. 09. 03. 09:29

“A Disney+ Obi-Wan Kenobi-sorozata a Köztársaság időszakában vége felé, a III. Epizód és a IV. Epizód között fog játszódni, nagyjából abban az időben, amikor a Solo-mozifilm is.”

Ez a mondat kicsit értelmetlennek tűnik :) A Köztársaság időszaka amúgy véget ért a III. epizód végén a Birodalom kikiáltásával, a Solo ezután 6 évvel kezdődik (és 13 évvel a yavini csata előtt, ami a IV. epizódot zárja).

winnie - 2019. 09. 03. 09:32

tudod, hogy hülye vagyok az sw-hez, de módosítottam a cikkek alapján. szóval azt írják, hogy 8 évvel a sithek után.

Roland - 2019. 09. 03. 09:34

The Crown S1,S2 Netflix szinkron

Wampa1 - 2019. 09. 03. 09:46

Ez most nagyon kekec lesz, de technikailag nem meginni kell a szuperkatona szérumot :D (injekció sorozat, majd vita sugarakkal besugárzás) bocsi bocsi :D

winnie - 2019. 09. 03. 09:48

javítva.

a marvelhez is hülye vagyok, de eskü, sok más mindenhez értek:)

Wampa1 - 2019. 09. 03. 09:55

winnie: tudjuk, hogy értesz, remélem nem is vetted, nagyon f@szkodásnak :D
Viszont részemről nagyon várós a sorozat (pláne az említett rész Hayley Atwell miatt)

KenChi - 2019. 09. 03. 10:14

Kicsit off.

Most megy nálam a Wu Assassins, de a hetedik résznél (magyar hangban csak) van vagy ~15mp hangcsúszás végig. Próbáltam más eszközön is, szintén ugyanez a helyzet. Ezt lehet valahogy reportolni a Netflix felé?

dexike3 - 2019. 09. 03. 11:48

az Obi-Wan-ban remélem nem hagyják ki a ziccert, hogy feltűnjön Yoda, Qui-Gon Jin, Darth Maul vagy Darth Vader esetleg Sidious is.

Mercury - 2019. 09. 03. 12:55

Nagyon örülök a Midnight Diner Tokyo Stories-nak, az első évadot már rongyosra néztem, meg már százszor megfőztem otthon az egyik kaját, amit az egyik epizódban esznek a szereplők, de mit jelent, hogy a Netflix “berendelte a 2. évadot”? Ugyanis úgy tudom, az már régen kész van, tavaly voltam Tokióban, és a szállodai wifin elindítottam a Netflixet, és megdöbbenve láttam, hogy Japánban a Midnight Diner-nek 3 évada létezik az ottani Netflixen. Tehát akkor nem berendelik, hanem berakják a közép-európai csomagba? Végülis mindegy, ha az az eredmény, hogy nézhetem. :)

winnie - 2019. 09. 03. 13:02

most nem tudok utánamézni, mert vonaton vagyok, de ugye ez egy régi sorozat kvázi folytatása, felújítása, rebootja volt, és ha két régi évad volt, akkor a második újat kérték be.

Kissur - 2019. 09. 03. 14:08

Mai premier: The Capture S1 (BBC One) és este 10-től

winnie - 2019. 09. 03. 14:10
Kissur - 2019. 09. 03. 14:21

winnie: Tudom. Csak nincs a premierek között. Vagy ez már holnapinak számít? Magyar idő szerint lesz ma este 10-kor.

winnie - 2019. 09. 04. 07:48

Kissur: a kulcs szó a “lesz”. mi a “volt”-okat írjuk a premierek között. szemben mondjuk a magyar premierekkel, ahol kiemeljük, hogy “mai” magyar premierek.

Mate4182 - 2019. 09. 04. 12:13

Musorvezető nélkül kiváncsi leszek erre a díjátadóra :D

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz