login |

Délelőtti videó 3.: The Capture

2019. 09. 04. 11:30 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: Anglia lecsap, video,

Az angol BBC tegnapi premierjéről van szó, ami elég tetszetős szereplőgárdával bír, és az igencsak aktuális témája is olyan, ami értő kezekben jól sülhet el.

Egy kémthrillerről van szó, ami egy ártatlan(?) ember igazságtalan letartóztatásával kezdődik, és az egész egy többszintes, manipulált bizonyítékokkal kapcsolatos összeesküvéssé eszkalálódik. A sorozat lerántja a leplet a megfigyelési “kultúráról”, szokásokról, és felteszi a kérdést, hogy mi történik egy olyan világban, amelyben nem bízhatunk az orrunk előtt lévő bizonyítékban sem?

Előzetes a tovább mögött. Szereplők: Holliday Granger, Callum Turner, Ron Perlman, Famke Janssen, Laura Haddock, Ben Miles, Lia Williams, Sophia Brown, Paul Ritter, Adelayo Adedayo, Ralph Ineson, Cavan Clerkin, Barry Ward, Ginny Holder, Nigel Lindsay.

11 hozzászólás Ne habozz!

SpentRocket - 2019. 09. 04. 11:53

Ezekkel mindig az a bajom (BBC, hulu, Amazon), hogy magyar (de sokszor még angol) felirat híján esélyem sincs belekezdeni, mert nem olyan szintű a tudásom sajnos. Ugyanez a Carnival Row. Mindkettő érdekelne… Nincs valami forrás, ahonna legalább az angol felirat beszerezhető?

gromit - 2019. 09. 04. 12:21

Ez kezdésre nagyon ott volt.

Ha nem láttam volna a nevet, hogy más az alkotó, Williamsékre tippeltem volna. Utána is néztem, az író-rendező a The Missing 2. évadának rendezője volt, szóval azért van valami összefüggés :)

Egyébként nem tudom, melyik lenne spoileres leírás, hogy “egy ártatlan ember” vagy “egy ártatlan(?) ember”.

Szóval úgy néz ki, pár hétig megint lesz miről agyalni :)

winnie - 2019. 09. 04. 12:28

SpentRocket: feliratos oldalakon érdemes próbálkozni, de ami engem illet, mindig a világ legnagyobb torrent/feliratkeresőjét használom ilyenkor, a google-t. ha van sub, akkor azzal előmászik azonnal.

egyébként a carnival row amazonos, egy perc lekapni róla a feliratot, így biztos, hogy van mindenhol. (mármint nem azt mondom, hogy te kapd le, hanem hogy ha le lehet kapni, akkor lekapták, és ha lekapták, akkor időzíteni is lehet.)

más sorozatok esetében is azért legtöbbször van felirat, angoloknél is 80%-ban, bár például az olyanoknál, mint a brassic, hetiben jönnek, a tévés sugárzás alapján, pedig a csatorna a teljes szezont kitolta a netre.

Kissur - 2019. 09. 04. 17:47

Így kell kezdeni egy sorozatot! Az első jelenet, meg úgy az első rész nagyon jó volt. Megvan az idei év Bodyguardja számomra. Úgy tűnik, hogy angol sorozatokat kell néznem, mert imádtam! Laura Haddockba már most szerelmes vagyok, és a másik két főszereplő is remekül működött. Az intro kicsit Person of Interestes volt.
Remélem lesz róla kibeszélő, mert tutira maradok!
(Végre egy pilot, amit bepróbáltam, és azonnal be is rántott. Remélem nem csak 1 évados lesz, hiába mini-tv series-nek írják.)

winnie - 2019. 09. 04. 18:40

“írják”

kik? és mi alapján. jobb pontosítani, mert ha komoly a forrás, akkor az. ha csak random user, akkor nyilván nem.

Kissur - 2019. 09. 04. 19:45

winnie: imdb-n láttam. Nem tekinthető hitelesnek, tudom.

gromit - 2019. 09. 04. 21:33

a BBC honlapján a pilothoz ez van írva:
Series 1, episode 1 of 6

szóval ebből még bármi lehet :)

Kissur - 2019. 09. 05. 21:18

Lesz róla kritika? Ha nem, akkor én bevállalom.

winnie - 2019. 09. 05. 21:39

szerintem lesz. de ha pilotírás lesz, akkor egy évados írást szívesen fogadunk.

gromit - 2019. 09. 06. 21:20

erről tényleg érdemes lenne egy pilotírás az elején, úgy érzem, lenne/lesz mit kibeszélni :)

winnie - 2019. 09. 06. 21:51

hétfőre megpróbálhatom megnézni, hétvégén esélytelen vagyok.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz