login |

Emlékeztető: Az igazság oldalán 1. évad

2019. 09. 05. 20:10 - Írta: winnie

Szólj hozzá | kategória: ajánló,

Ma. 23:00. Prime. Proven Innocent – 1×01 (pilotkritika + évadkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Két a felszínen hasonlító, átívelős jogi krimi indult az amerikai országos csatornákon tavasszal, a TV2 lecsapott a gyengébbre – a másik a The Fix volt. Hogy pár NCIS-ismétlés és az éjféli The Orville S2 közé tegye. Utóbbiról tehát megvan a véleménye a csatornának.

A Proven Innocent (aminek a nyitójelenete kifejezetten jó és izgalmas főkaraktert vetít elénk) manapság oly divatos módon az epizodikus ügyeket (itt börtönben ülő, tévesen elítélteket próbál felmenteni egy csapat) mixelik egy átívelős, múltban gyökerező, “Ki a tettes?”-sztorival. Persze mindez csak illúzió, mert ugyancsak manapság divatos módon az átívelős ugyanúgy egy random, 40 perces heti eset, csak a jeleneteit 13 részen át szórják szét.

De nem is ez a lényeg, hanem az, hogy az 1. évados kasza ellenére nem kell tartani semmitől, lezárt a sztori, minden kiderül belőle. A TV2-nek természetesen van hivatalos tartalom-leírása is, hátha az vonzóbb, mint a mienk:

Madeline Scottot tinédzser korában testvérével együtt ártatlanul ítélték börtönbüntetésre barátnőjük meggyilkolásának vádjával. Ügyvédje segítségével később sikerült bizonyítaniuk ártatlanságukat, ám az őket hamisan vádolt ügyész most a főügyészi posztra pályázik. Madeline-t hajtja bosszúvágya, és mindent hajlandó megtenni, hogy bizonyítsa: nem ő az egyetlen, akit az ügyész ártatlanul küldött börtönbe.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz