login |

Hard Knocks: vége a 14. évadnak

2019. 09. 05. 18:40 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: doku, kritika,

Többet vártam? Többet vártam.

De azért nem volt rossz ez az Oakland Raiders-ös szezon. A pocsék kezdés után pedig főleg nem, mert ahogy írtam kommentben, a 2. rész már abszolút hozta magát, és minden további nélkül lehetett élvezni az edzőtábort, és elég beszédes az is, hogy folyamatosan néztem, mikor lesz már elérhető a rész, ami mindig késve érkezett. (Kár, hogy a magyar HBO-ra nem kerül fel, mert az NFL Game Pass 1,5-2 napos késéssel tette idén is csak elérhetővé az epizódokat.)

A finálé mondjuk némi csalódást okozott annak kapcsán, hogy pont a zárások legjobb pillanatait nem lehetett komolyabban megélni, úgy tűnik, hogy Jon Gruden és/vagy Mike Mayock nem ment bele abba, hogy megmutassák a cut-ok közlését a játékosokkal, és ez azért komoly érvágás volt. A tovább mögött folytatom.

Azt egyébként is sajnáltam, hogy Mayock ennyire kerülte a kamerákat, őt szerettem volna látni, hiszen nem elég, hogy az NFL Network-ös draftszakértői minőségében is ismertem, de még szakkommentátorként is, hiszen ő volt az Eagles preseason meccseinek állandó elemzője – nyilván az idei évig.

Gruden is inkább csak az edzéseken és az edzői megbeszéléseken tolerálta a kamerákat, szóval nem kaptunk “légy a falon”-módra bekamerázott irodákat, mint tavaly a Browns-nál Hue Jackson és John Dorsey esetében. És félek, hogy az HBO-nak a jövőben valamit majd ki kell találnia a szériát nyűgnek érző, és a mozgásterüket szinte minimálisra korlátozó csapatokkal szemben.

Igazából a szezonban a komolyabb személyes utazásokat és sztorikat is hiányoltam. Bár kaptunk némi Keelan Doss-t meg Cabinda-t, és Luke Willson-t is, de talán csak a linebackeré volt igazán érdekes történet, Doss-nál pedig bármennyire is favoritnak tűnt a csapatba való kerülésre, annak örültem, hogy megmutatták, hogy azért ejtette azokat a labdákat.

Nyilván nem Glennon magánéletére lettem volna kíváncsi (mondjuk nem lett volna semmi – jut szembe, a QB-harc végülis valamennyire középpontban volt, de el lett kenve), de azért némelyik nagy arc kaphatott volna némi képernyőidőt, de látva, hogy még a szimpatikusabb figurák is folyton beintettek a kameráknak, el tudom képzelni, hogy mondjuk egy Burfict miket mondott a filmeseknek. (Mondjuk Jonathan Hankins pár éve elég központi figura volt a Hard Knocks-ban, itt pedig egy snittre sem emlékszem róla.) Ja, a az utolsó részben, bár inkább csak szó nélküli mellékfigura volt, de Trent Brown meggyőző jelenségnek tűnt.

Mit is lehetne még mondani?

The autumn wind is a raider.

Azért őszintén kíváncsi leszek arra, hogy a 2019-es idényben hogy fog teljesíteni a Raiders

UPDATE: A mai esti események függvényében talán Antonio Brown nélkül?

3 hozzászólás Ne habozz!

Flanker - 2019. 09. 05. 19:25

“Kár, hogy a magyar HBO-ra nem kerül fel”

A Sport TV-s közvetítés miatt, gondolom. És ma hajnalban kezdődik!

winnie - 2019. 09. 05. 20:04

igen, de korábban sem volt, amikor még nem volt sporttv.

winnie - 2019. 09. 05. 20:05

nem mellesleg, a mai AB drámát elnézve, kellett volna még egy rész:)

erről a bohócról nem is akartam direkt írni.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz