login |

Emlékeztető: 800 szó 1. évad

2019. 09. 07. 14:50 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: ajánló, Ausztrália megmutatja,

Ma. 17:00. TV4. 800 Words – 1×01 (eredeti előzetes + szinkronhangok) – szombatonként és vasárnaponként

Wow, mindig öröm látni, hogy ilyen sorozatok elérnek itthonra és végre többen felfedezhetik. A 2015-ös, három évadot megért ausztrál-új-zélandi szériát a következő kérdéssel vártam:

Lehet, hogy a Hart of Dixie után megvan az új kedves, kisvárosi sorozatunk? A kintiek szerint ez lesz a Packed To The Rafters, csapó 2?

A Seven Network dramedyje egy megözvegyült, sydney-i újságíróról szól, aki felmond és egy periférián lévő új-zélandi, tengerparti városba költözik két tinédzser gyerekével (nyilván nem fogadják olyan jól a hírt), hogy ott kezdje újra az életét. Sajnos kritikát kivételesen nem tudom linkelni, de el lehet képzelni a végeredményt, egy végtelenül bájos kisvárosi széria fura karakterekkel és az új körülményeikhez kezdetben nehezen alkalmazkodó főszereplőkkel.

A TV4 hivatalos leírása a következő:

A nemrégiben megözvegyült apa otthagyja a legnépszerűbb sydney-i újságnál betöltött rovatvezetői állását, majd az interneten böngészve hirtelen ötlettől vezérelve vásárol meg egy házat egy távoli, új-zélandi óceánparti városkában. A neheze azonban csak most jön: el kell mondania két tinédzser gyermekének, akik nem elég, hogy nemrég veszítették el az édesanyjukat, még egy bizonytalan jövővel is szembe kell nézniük. Ám a sokszínű és kíváncsiskodó helyieknek köszönhetően az új kezdet sem úgy megy, ahogy azt az apa eltervezte.

3 hozzászólás Ne habozz!

Silver - 2019. 09. 08. 08:54

Engem csak egy valami érdekel… miért kapta ezt a címet?

Hallak65 - 2019. 09. 08. 13:04

@Silver

Mert a főszereplő apa újságíró és minden “héten” kell írnia egy 800 szavas cikket, amihez a kisvárosi életet használja fel témának. De pontosabban az első részből kiderül.

FerenciXL - 2019. 09. 08. 13:08

Egyetlen bajom a sorozattal, hogy nem én vagyok a célközönsége. 40 plusosoknak biztos bejön, de engem jobban érdekelt a gyerekek sztorija, ami erősen csak mellékszál volt és keveset kaptunk belőle.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz