login |

Emlékeztető: Ms. Fisher modern esetei 1. évad

2019. 09. 07. 15:30 - Írta: winnie

2 hozzászólás | kategória: ajánló, Ausztrália megmutatja,

Ma. 18:00. TV4. Ms Fisher’s Modern Murder Mysteries – 1×01 (pilotkritika + eredeti előzetes + szinkronhangok) – szombatonként és vasárnaponként

Jajj… A poszt célja elvileg az ajánlás, de úgy sosem könnyű, hogy valami nem jött be nekem… Mindegy, a véleményemet a pilotkritikát linken el lehet olvasni, nem volt egyszerű a 1,5 órás epizódok miatt, de még a második résznek is adtam némi esélyt.

A lényeg, hogy ez a sorozat a Miss Fisher’s Murder Mysteries, azaz a Miss Fisher rejtélyes esetei spinoffja (azt nem kell ecsetelnem, mennyire szerettem az eredeti sorozatot), ami a 60-as években játszódik, és benne Phryne Fisher unokahúga, Peregrine (a Wanted-ből is ismert Geraldine Hakewill nagyon, nagyon jó a szerepben) nyomoz botcsinálta magánhekusként, nyilván jó pár párhuzamot prezentálva az anyasorozattal.

Ez pedig a TV4 hivatalos leírása:

A 60-as évek Melbourne-jében a csodálatosan mihaszna Peregrine Fisher örökli az addig nem ismert nénikéje, Phryne Fisher vagyonát. Peregrine elhatározza, hogy Az Adventuresses’ klub, segítségével nénikéje nyomdokaiba lép és elsőosztályú magánnyomozóvá válik. A sikeres nőkből álló klub hamar befogadja az elbűvölő lányt, aki lassan családjaként tekint a klubtagokra.

2 hozzászólás Ne habozz!

heidfeld - 2019. 09. 08. 06:04

Geraldine Hakewill nagyon-nagyon jó, tényleg. Nyomózónak kicsit nagyobb határozottság, és “szódával” elmenne, bár határozottan nem kedvencem a műfaj.

Torma Ágnes - 2019. 10. 02. 19:41

Nagyon tetszik.Nagyon várom a következő évadot!

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz