login |

Visszatérőben az animációs FOX-vasárnap

2019. 09. 08. 14:15 - Írta: winnie

7 hozzászólás | kategória: animáció, kampány, , ,

Legyen az apropó az Emmy, a Comic Con vagy a Halloween-különkiadás, elsőként az ősszel visszatérő országos sorozatok közül a FOX-os animációk kaptak plakátot, a Family Guy, a The Simpsons és a Bob’s Burgers.

Azért elég különböző a három széria. Van olyan hithű olvasó, aki mindegyiket nézi hetiben?

7 hozzászólás Ne habozz!

Necridus - 2019. 09. 08. 14:54

A FamGuyt neztem eddig hetiben, de az uj evadot nem biztos, hogy elkezdem, mert az utobbi evad nagyon nem tudott lekotni. A Bobot igyekszem utolerni, de csak nehany reszem van a 9. evadbol, cserebe nagyon szeretem, a simpsonst meg elkezdtem a legelejerol meg par eve, de csak a 3. evadig jutottam idohiany miatt. Szoval ha bobot utolerem, akkor a simpsonst lesz az uj heti animaciosom.

exigo - 2019. 09. 08. 15:14

Ha mára a több évtizede futó TV sorozatok és hit hű, meg hetiben nézés…
Én arra lennék nagyon kíváncsi, hogy lehet-e olyan aki pl. a The Simpsons-t még gyerekként elkezde nézni 89-ben és ma, már felnőtt fejjel még mindig hetiben, vagy ha nem is hetiben, de még az aktuális részeket a mai napig nézi. Vagy hogy lehet-e olyan aki bármelyik több évtizede futó, vagy már véget ért, de több évtizedig futott TV sorozatot a legelejétől a végéig nézett, közben felnőve, megöregedve, de kitartva mellette. Nyilván nem itt kishazánkban, hanem inkább mondjuk jenkihonban, vagy akár máshol ahol adott/volt ilyen sorozat, de erre tényleg kíváncsi lennék.

winnie - 2019. 09. 08. 15:21

szerintem ilyen témában lehetnek cikkek is az egyes 60-as években indult szappanok kitartó nézőiről, akik tizenévesen elkezdtek valamit nézni és most 60-70 évesként is nézik. főműsoridős sorozatok esetében persze, ha a simpsonst kivesszük, akkor 20 év is elég.

exigo - 2019. 09. 08. 15:41

Vagy bénán kerestem, vagy mégse nincs.:-)
De tényleg durva belegondolni, hogy lehet-e ilyen mondjuk a Days of our Lives vagy a Guiding Light estében.

Aldo - 2019. 09. 08. 15:46

A Simpson esetében simán el tudom képzelni, hogy sokan vannak az USA-ban, akik a kezdetek óta nézik hetiben max pár részt kihagyva, felhalmozva évadonként.

Hogy egy 50 éves szappanopera mellett ki tartott ki, az már érdekesebb kérdés.

Mate4182 - 2019. 09. 08. 15:48

88askent egyidos vagyok a Simpsonnal es 8 eves korom ota, tehat 97 ota nezem is.
a ketezres evek masodik feleig a tvben neztem, utana jot a rendes net korszak es leszedtem mindent.

maig vannak megismetelhetetlenul jo evadok (es a South parknal meg feltunobb) de elkepeszto hogy igy 30 ev utan is elmondhato hogy nincs rossz evad. vannak gyengebb reszek, de olyan evadot meg nem talaltam ahol a vegeredmeny negative legyen.

a family guyt imadtam kb 10 eve, aztan a madar az asz epizod ota nem birom elviselni peter griffint.
megneztem azota jo par evadot, de a peteres reszeknel gyakrabban mobiloztam …
bob meg sosem fogott meg igazan

Dave - 2019. 09. 09. 08:40

Nézem, még mindíg mindhármat, bár inkább már csak guily pleasure. Family Guy, mint többen kifejtették utobbi években silány lett, Simpsons jó, de néha eléggé lapos epizódokat adnak ki. Bob -ék nélkül viszont hetekig el tudok lenni…sőt. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz