login |

Nézzünk animációt? Uzumaki

2019. 09. 10. 16:50 - Írta: human

2 hozzászólás | kategória: animáció, anime, Ázsia sorozatozik, minisorozat, video,

Az örvény beránt a legmélyebb sötétségbe? Az Adult Swim Toonami blokkjába érkezik majd jövőre ez a 4 részes anime.

A legendás Junji Ito horrormangájának az adaptációja lesz a minisorozat, és mindenki abban reménykedik, hogy a Junji Ito’s Collectionnél jobban sikerül. Ennyi alapján van rá esély, bár lehet csak Colin Stetson zenéje rántott be ennyire — ő dolgozott a Color Out of Space-en és a Herditary-n is. A tokiói Production I.G (xxxHolic, Ghost in the Shell: Arise) a gyártó, a rendező pedig Hiroshi Nagahama (Mushishi, The Reflection).

Amiért érdekes lehet így elsőre, hogy a tovább mögötti teaser iszonyat hangulatos. Ja, és a sorozat fekete-fehér lesz.

2 hozzászólás Ne habozz!

Csubi - 2019. 09. 10. 18:12

Pont a múlt héten fejeztem be egy youtube playlist nézését az Uzumakirol. (Nem felolvasva, hanem elmesélve minden rész a mangából, az elmeselest pedig a manga éppen aktualis képkockái kísérték) és elég tetszetős, elég beteg volt, remélem jó lesz ez is.
Van még jó pár Junji Ito mű amiből lehetne antológia sorozatot csinálni, sok mangát pedig meg csak mostanában fedezek fel tőle.

DarkEagle - 2019. 09. 10. 19:22

Akárhányszor meglátom ezt a címet mindig a Naruto jut eszembe róla. :D Mondjuk nem véletlen mivel a névből adódóan még a logo is tök olyan.

Remélem lesz olyan jó mint ez az előzetes.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz