login |

Délelőtti videó 3.: See

2019. 09. 11. 11:30 - Írta: human

15 hozzászólás | kategória: video,

A See lesz az AppleTV+ egyik első sorozata, ami a szolgáltatás november 1-jére tervezett indulásakor azonnal elérhetővé válik. A készítője a Peaky Blinders-es Steven Knight, a főszereplője pedig Jason Momoa.

Bemásolhatnám a mi leírásunkat róla korábbról, de mivel az AppleTV alkalmazásban már elérhető a sorozat magyar nyelvű adatlapja (és az előzetes is feliratos!), ezért itt a hivatalos szinopszis:

Az évszázadokkal későbbi jövőben egy vírus megtizedelte az emberiséget, a túlélők nagy része pedig megvakult. Jason Momoa egy olyan ikerpár apját alakítja, akik rendelkeznek a titokzatos látás képességével, és akiket mindenáron meg kell védenie egy hataloméhes királynőtől, aki mindezt boszorkányságnak tekinti, és el akarja őket pusztítani.

A hosszú előzetes a tovább mögött. Szereplők: Jason Momoa, Alfre Woodard, Yadira Guevara-Prip, Nesta Cooper, Sylvia Hoeks, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar.

15 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 09. 11. 13:04

Hát szerintem erre mondják, hogy EPIC! És ha jól értem rögtön magyarul jön? Mármint abból következtettem erre hogy az adatlap is magyar meg az előzetes is.

Számomra ez lehet az igazi GOT utánpótlás.

kuktin - 2019. 09. 11. 14:20

huuuu! ez érdekel !

dongatto - 2019. 09. 11. 17:08

Hàt ez elèg èrdekes. Bàr ha vakok honnan tudjàk kivel küzdenek ès nem az 1v1 harcokra gondolok hanem ahol üvöltve rohan egymàsnak 2 sereg? Jobbra balra kaszabolnak aztan majd lesz valami? Honnan tudjàk hogy az ùjszülöttek làtnak? Tetszik az alapötlet de kivancsi leszek a megvalòsìtàsokra.

totoro - 2019. 09. 11. 19:51

Ipari szemét kategóriának néz ki. Komolyan, ezzel indítanak, mint nagy durranással?

JKJ - 2019. 09. 11. 20:38

Nem tudok megbekelni az alapfelallas butasagaval. Raadasul Momoat sem birom. Reszemrol inkabb a For All Mankind.

winnie - 2019. 09. 11. 21:01

jkj: legaláb eredeti, nem? enge, nagyon érdekel, hogy mi a terv, hogy miért izgatta ennyire a kêszítőt hosszú évek óta a koncepció.

Pocok - 2019. 09. 11. 21:35

Nagyon jól néz ki, de nincs apple készülékem, szóval nem fogom látni? Érted, látni?

Bocsi.

Bruti - 2019. 09. 11. 23:15

Ööö Samsung tévén bejön ez a almatévé? :D
Egyébként akár még érdekes is lehet.

winnie - 2019. 09. 12. 05:02

pocok, bruti: ezt írják:

“Ha van iPhone-od, iPaded, Maced vagy Apple TV-d, az Apple TV alkal­mazást is megtalálod készülékeden – így nézheted rajta az Apple TV+ műsorait. Idén ősztől pedig a leg­népszerűbb okostévéken és streamelő­eszközökkel is élvez­heted az Apple TV nyújtotta élményeket”

itt vannak elvileg részletek, de konkrétum nem sok: https://www.apple.com/hu/apple-tv-app/

JKJ - 2019. 09. 12. 05:58

winnie. Nem tudom mennyire eredeti. Teljesen azt érzem, hogy erőltetett az alaphelyzet és nem az emberi (nem látó) állapotról fog szólni, hanem a harcról, pedig egy nem látó társadalom tényleg érdekes lenne.

winnie - 2019. 09. 12. 06:16

minden, ami egy teljesen saját világot épít fel, saját szabályokkal, saját történelemmel, saját mitológiával per defintionem eredeti – az effélék hatalmas vállalások, rengeteg munka van mögöttük. nyilván ettől még nem lesznek feltétlenül jók, de csak azért nem érdemes lesöpörni egy legyintéssel az asztalról, mert mondjuk nem látsz benne annyit, amit a készítő – az pedig, hogy mi érdekes nyilván akkor határozható meg, ha látjuk is a sorozatot, de abban biztosak lehetünk, hogy arról fog mesélni, amit ő érdekesnek tart, és ugye ezt a világot csak ő ismeri, így csak tudja, hogy mi érdekes benne.)

JKJ - 2019. 09. 12. 10:12

Jogos ervek. Ha siker, akkor megnezem, de nem leszek ott a premiernel. Hiaba lelkes a krszito csapat. A munkajukat semmikeppen nem akarom kicsinyiteni :)

unrealnoise - 2019. 11. 01. 05:33

Hogy mire futotta? 37%-ra metacriticen.

Értem én, hogy nem kell rá adni, be kell próbálni, de ilyen alacsony értéknél azért elég kevés az esélye, hogy annyira nagyon bejöjjön, és egyébként is vannak jobb néznivalóim (kedvenceim), elmaradásaim, semmi kedvem egy ilyen gyengének tartott lutrira csupán csak egy pilot idejét is elcseszni.

Amúgy sem vagyok nagy pilot fogyasztó, ha jó, akkor a kritikusok felemelik, ha meg nem, de a nézők szerint jó, arról is tudni fogok…

winnie - 2019. 11. 01. 06:25

érdemes adni rá, viszont ha rottentomatoes és film lenne, akkor ilyen alacsony értéknél a kevés esély pont 37% lenne, ami azért belefér. mondjuk ez nem fedi azt, hogy 6/10-re jön-e be, ami kit érdekel, vagy 10/10-re.

rajongói a sorozat, a stílusa alapján biztosra mondhatom, hogy bőven fogják szeretni a rajongók, de nem lep meg, hogy vannak negatív vélemények. amikben egyébként az abszurdnak tűnő, de nagyon ambiciózus alapkoncepció is szerepet játszik.

igazából a kritikák fontosak lehetnek, a negatívak még fontosabbak, de egy szám nem mond semmit. a kulcs ott van a véleményekben, hogy ha csak semmi extra sokak szerint a végeredmény, akkor jóval kevésbé érdemes tendálni felé. azonban, ha 3 10/10-re jut 7 lehúzás, akkor az alacsony mutató ellenére is kötelező esélyt adni neki.

Merl László - 2019. 11. 21. 16:09

Üdvözlet:
Sok jó sorozaton vagyok már túl ,már válogatok a felhozatalba!
Most megint szerencsésnek mondhatom magam , mert csak spontán elkezdtem nézni , és bevallom nagyon bejött!
Már az alaptörténés is kicsit eltér a megszokottól , a látványterv a színészi játék tökéletes!
Összességében csak ajánlani tudom !

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz