login |

Európa is létezik: 13 Commandments / 13 Geboden

2019. 09. 11. 15:05 - Írta: human

Szólj hozzá | kategória: ajánló, Európa is létezik, kampány, video, ,

A Netflixre augusztus 30-án felkerült 2018-as belga thriller (nem saját sorozat, csak megvették a tévécsatornától), amiben egy csapat nyomozó ered a látszólag a tízparancsolat nyomán gyilkoló gonosztevő után. A következőket írtuk róla – ti még nem véleményeztétek, így nézői idézet nincs.

Egy Belgiumban élő török családban elkövetett brutális becsületgyilkosságot látunk kezdésnek. A rendőrségnek nincs könnyű dolga, hamar eljutnak ugyan az elkövető személyéig, de borzasztó nehéz bizonyítani, ha egyáltalán lehet bármit is. A sorozat nem is erről fog szólni, ez a bűnügy és nyomozás csupán csak kiindulópont egy igazán szövevényes cselekményhez.

pilotban egy fordulat adja meg a fő irányt. Az újabb bűnügy helyszínén egy, óriási vörös betűkkel falra festett üzenet virít: a Tízparancsolat-ból a legelső (persze hollandul mázolva fel).

Kritika: 13 Commandments / 13 Geboden (gromit)
Hazai hivatalos elérhetőség: Netflix (magyar felirattal)
Hazai tévés premier: –
Magyar cím: 13 parancsolat
Státusz: 1 évad – 13 rész (40-50 percesek)

A plakát alatt az angol szinkronos Netflix-előzetes nézhető meg, de ott az eredeti trailer, és egy angolul narrált, angol feliratos promó is.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz