login |

Hírszerda – Jerk 2. évad! Busted 2. évad!

2019. 09. 11. 09:05 - Írta: winnie

11 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Premier: Mr. Mercedes S3 (vendégblogger?), LEGO Jurassic World S1 (amerikai premier), Dogs With Extraordinary Jobs S1, Great Irish Journeys with Martha Kearney S1, Sydney’s Crazy Rich Asians S1, Supermarket Sweep S1, Dinner Takes All S2, Battle of Ages S2, MTV’s Ghosted: Love Gone Missing S1, Teen Mom 2 S10 + Finálé: Four Wedding and a Funeral S1 (vendégblogger?), The Amazing Race CAN S7, Deadliest Catch S15, First Responders Live S1, Cash Pad S1, The Next Big Thing S1
 • Magyar premier – HBO GO: 09.14 104-es szoba (Room 104) 3. évad
 • Magyar tévés premier – AXN: 10.02 SWAT – Különleges egység (SWAT) 2. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Cartoon Network: 10.28 Victor és Valentino (Victor and Valentino) 1. évad
 • A Coroner szinkronhangjai.
 • Új magyar szinkron a Netflix-en: LEGO Friends: Girls on a Mission 1-2. évad
 • A The End of the F***ing World 2. évad ősszel, minden bizonnyal novemberben kezd – előbb a tévében, de amint lement a szezon, a Netflix-re is felkerül.
 • Majd lesz bővebb poszt is róla, de az Apple bejelentette, hogy streaming szolgáltatása, az AppleTV+ 11.01-jén indul el, rögtön 4 új sorozattal (The Morning Show, See, For All Mankind, Dickinson), plusz 3 gyereksorozattal (Ghostwriter, Helpsters, Snoopy in Space), plusz egy dokumentumfilmmel). Ez magyarországi premiert, illetve magyar specifikációkat is jelent (feliratot biztosan). A havi díja 5 dollár lesz, és egyelőre az a terv, hogy a premier 3 rész kiadását fogja jelenteni a sorozatokból, és utána hetiben jönnének az epizódok. Később már lesznek teljes évados bemutatók is.
 • Az A24 stúdió elkezdett dolgozni az Ursula K. Le Guin-féle fantasy, az Earthsea (itthon a Szigetvilág-ciklus első kötete A Szigetvilág varázslója volt – itt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) újabb tévésorozatos adaptációján – a 2005-ös SciFi Channel-minisorozat (itthon: Földtenger kalandorai) 3,7M-s nézettséggel futott anno. A jogokat tavaly vette meg Jennifer Fox, producer, akinek halála előtt az írónő áldását adta filmsorozat készítésére – végül ebből tévésorozat lesz. Illetve lehet, nyilván akkor, ha lesz platform, ami lecsap a projektre. Az 5 regényből és 8 novellából álló ciklus egy több száz szigetből álló szigetvilágban játszódik, amely egyensúlyát a mágiát hatalom megszerzésére használók veszélyeztetik. A könyvben a főhős egy kovács fia, akiről kiderül, hogy mágikus képességei vannak.
 • John Barrowman (Malcolm Merlyn) és Willa Holland (Thea) is vissza fog térni az Arrow 8. évadjára.
 • Kevin Rahm (Mike B) állandó szereplőnek lett kiemelve a Madam Secretary 7. évadjára.
 • A Hulu passzolta a John Grisham-univerzumos projektjét, melyet a gyértó stúdió megpróbál máshova tovább adni. Itt írtunk a nagyszabású tervről, mely a The Rainmaker és a Rogue Lawyer című regényeket mosta volna össze újító módon.
 • A Chicago-franchise Őszi Hármas Spinoffja kapcsán a showrunner két ihletet említett, A függetlenség napját, valamint A Poszeidon katasztrófát. A rejtélyes betegséggel kezdő történet sok kisebb sztoriból fog összeállni, és lesz benne egészségügyi, valamint rendőrségi rejtély is.
 • Az NCIS: Los Angeles évadnyitójában a JAG-ből ismert Harm és Mac végre közös jelenetben is szerepelni fog – itt a képi bizonyíték.
 • The Crystal Calls Making the Dark Crystal: Age of Resistance címmel a Netflix a The Dark Crystal: Age of Resistance mellé kiadott egy, a sorozat készítéséről szóló szper dokumentumfilmet is.
 • Török feldolgozást kap a House.
 • Komoly koprodukciós együttműködési megállapodást kötött a kanadai CBC és az ausztrál ABC, szóval közös sorozatokat várhatunk tőlük.
 • Julie Anne Robinson rendezi a Netflix-es Bridgerton pilotját.
 • A BBC3 berendelte a Jerk 2. évadját.
 • A Netflix berendelte a Busted 2. évadját.
 • Rebecca Sugar, a Steven Universe: The Movie készítője beszél a film legnagyobb pillanatairól.
 • Curtis 50 Cent Jackson beszél a Power legutóbbi, általa rendezett epizódjáról.
 • Vendégszerep: Karen Pittman – Yellowstone (visszatérő), Reggie Lee, Nadia Gray – All Rise (visszatérők), Raven-Symoné, Miranda May – Just Roll With It, Garcelle Beauvais – Tell Me a Story (visszatérő), Justina Machado – Superstore (visszatérő), Terry Chen – Legends of Tomorrow (visszatérő),
 • Állandó szerep: Chelsea Frei – A Moody Christmas (FOX), Shirley Henderson, Katie Leung, David Hayman, Fiona Bell, James Harkness, Bailey Patrick, Kate Dickie, Paul Brannigan, Samuel Small – The Nest (BBC),
 • Interjú: Wyatt Russell (Dud – Lodge 49), J. Smith-Cameron (Gerri – Succession), Noah Hawley (a Fargo és a Legion készítője), Jeph Loeb (a Marvel TV stúdió vezetője), Jonathan Groff (Holden – Mindhunter)
 • A hazai NFL-közvetítések menetrendje: 2. hét: TNF-Buccaneers-at-Panthers, V-1900-Vikings-at-Packers, V-2225-Saints-at-Rams, SNF-Eagles-at-Falcons, MNF-Browns-at-Jets
 • Új backdoor pilot: Sacrifice – BET+, készítő-rendező: Chris Stokes, főszereplő: Paula Patton, jogi thriller egy keresett, szórakoztatóipari ügyvéddel, aki gazdag és híres ügyfelei életei között lavírozik nem mindig törvényes módszerekkel, így szembekerül az ügyészséggel, melynek egyik főnöke egykori egyetemi lányszövetséges társa. Skrupullusok nélküli kliensei megvédése céljából egyébként találékony asszisztense és egy egy fiatal exhacker, techzseni szolgálatait is igénybe veszi.
  További szereplők: Erica Ash, Juan Antonio, V. Bozeman, Altonio Jackson, Nelson Bonilla, Michael Toland, James Trevena Brown, Liliana Montenegro, Marques Houston, Josué Ramon Gutierrez.
 • Pilotszkript: Alpha Girls – csatorna nélkül (gyártó: TriStar Television), készítő: Margaret Nagle – Julian Guthrie doku könyve, az Alpha Girls: The Women Upstarts Who Took on Silicon Valley’s Male Culture and Made the Deals of a Lifetime alapján, négy nő igaz története, akik sztárokká váltak a magas tétekkel bíró és férfiak által dominált Szilícium-völgyben, és a legmenőbb cégeket finanszírozták meg és alakították ki. A könyv az ő magánéletüket mutatja be, ahogy pasik, pénz, házasság, gyerekek, rák, árulás és hatalom között lavíroznak.
 • A USA Network 10 részre berendelte a Cannonball című extrém vizes kunsztos fizikai vetélkedőt holland formátum alapján. 16 résztvevő, négy pálya, részenként egy bajnok. Itt az angol változat előzetese.
 • A FOX angol formátum alapján berendelte a LEGO Masters című legóépítős realityverseny amerikai változatát.
 • Pat McAfee az ESPN-en csütörtök esti főiskolai amerikai focimeccsek szakkommentátora lett

11 hozzászólás Ne habozz!

Kati néni - 2019. 09. 11. 10:03

Török feldolgozás = egy 40 perces részt szétnyújtanak 120 percesre, ebből 30 perc zene, 50 felesleges párbeszéd. A kínos témákat helyettesítik valami ökörséggel, nem lesz sok csók és ágyjelenet, a nők nem kufircolhatnak a férjükön kívül mással.

A Született feleségeket egész jól alkalmazták az ottani viszonyokhkoz, csak kiölték belőle a meleg karaktereket, Edie fehérmájúságát tompították és egyesítették Reneével. A humoros részeket annyira kiterjesztették, ahogy a poén már nem is tudott elcsattanni. És amikor az eredeti 1-2 perces klipekbe besűrített egy csomó új infót sok karakterrel, a török ezekből szabályos, hosszú és unalmas snitteket rittyentett össze. Voltak subplotok, amikor a feleségek az eredetiben nem túl erkölcsös vagy törvényes dolgokat műveltek, de ez kellett a jellemfejlődésükhöz, a törökben ezekből sok ki lett iktatva, aztán a figura csak úgy egyik napról a másikra megváltozott mindenféle magyarázat nélkül. Karen McCluskey sokáig nem is szerepel, aztán felbukkan Edie/Renee anyjaként haldokolni a végén etc.

GYV - 2019. 09. 11. 10:16

Magyar premier:

Candice Renoir – 7. évad, október 25, Sony Max

dochollywood - 2019. 09. 11. 10:22

Ónodi Eszter és Thuróczy Szabolcs, kicsit másképp:

https://www.youtube.com/watch?v=yX-yQaaAJCY

Franky - 2019. 09. 11. 10:39

Sziasztok.
A Mocsàrlény az majd szinkronos lesz vagy feliratos!
Köszi

Silver - 2019. 09. 11. 10:53

Csak kapjon a török House angol szinkront :)

dexike3 - 2019. 09. 11. 10:54

itt van a The Mandalorian egyik rendezőjével Bryce Dallas Howard-dal egy interjú a 8 részes 1. évad készítéséről:

https://www.cinemablend.com/television/2479430/how-making-the-mandalorian-differs-from-a-typical-star-wars-project-according-to-bryce-dallas-howard

elvileg ő a “midseason finale-t” rendezi, azaz a 4. részt.

gromit - 2019. 09. 11. 10:59

Silver: :D

amikor először láttam House-t eredetiben, nekem az is úgy hatott, mintha szinkronizálva lett volna :D
(semmi különös, csak nagyon hozzá voltam szokva Hugh Laurie brit angoljához :) )

Enzo - 2019. 09. 11. 11:03

Lesz új hónap/hétidézete poszt? (Tudom, nem nagyon pörög, de lassan vége a nyári punnyadásnak)

winnie - 2019. 09. 11. 11:03

igen.

wickee - 2019. 09. 11. 14:46

Az Apple TV+-szal kapcsolatban még érdemes megemlíteni, hogy ha az ember bármilyen Apple készüléket vesz, akkor ajándékba adnak 1 ÉV ingyenes hozzáférést a szolgáltatáshoz. A tegnapi élő bejelentésben hangzott el.

https://appleblog.blog.hu/2019/09/10/by_innovation_only_event_live

heidfeld - 2019. 09. 11. 17:09

Tàmogatom Enzo felvetését, Van mit emlìteni. Workin’ Moms, 3. èvad elején, szépen akadtak nagy dumàk.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz