login |

Idén az Arrowverse az új szereléseivel próbálja megnyerni régi rajongóit?

2019. 09. 11. 16:30 - Írta: Necridus

3 hozzászólás | kategória: kandi, , ,

Nem csak Supergirl kap nadrágos szerkót, de az Arrow utolsó évadában többen is új kosztümöt kapnak, ahogy a The Flash is. Az elkövetkező évadokról itt olvashattok tovább mögött pedig néhány kép az premeierekről, ahol új frizurák, új színek, új sisakok és teljes új szerelések láthatók – némelyik elég képregényhű, de van olyan is, ami a sorozat korábbi évadban használt szettjére kacsintgat.

Látható itt azért néhány olyan szereplő, akire nem feltétlen gondolnánk, hogy jelen lesz vagy visszatér, így meglehetősen spoileres lehet a képgaléria.

 

3 hozzászólás Ne habozz!

DarkEagle - 2019. 09. 11. 16:48

Jó sokáig tartott mire a Flash végre képregényhű ruhát kapott. :D Egyébként ezzel senkit se fognak meggyőzni hogy jöjjön vissza engem is csak a crossover érdekel meg nyilván akkor már végignézem az Arrow-t bár abban sose csalódtam akkorát mint az SG-ben vagy Flashben.

Barry új rucija szinte egy az egyben az új Rebirth szériás képregény amúgy. Kara meg New52. Laurel Kanári cucca is nagyon adja ráadásul nála beszélek hogy beszélnek egy Birds of Prey sorozatról de én kétlem tekintve hogy film is lesz.

mSO - 2019. 09. 11. 17:07

A szuperhős legfőbb szárnysegédje a fodrász és a szabó! :D

Edrick - 2019. 09. 11. 19:01

Nem a szerelés(ek) miatt, de tervezem, hogy az Arrowra benevezek az utolsó évad okán (a többit majd csak szokás szerint nagyvonalakban követem, LoT pedig ugye januárig nincs, sajna)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz