login |

Hírcsütörtök – There She Goes 2. évad!

2019. 09. 12. 09:05 - Írta: winnie

15 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: Downton Abbey (a mozifilm – vendégblogger?) + tévés premier: Mr. Robot 1. évad
 • Premier: Headcases S1, Science vs Terrorism S1, Spotlight The Troubles A Secret History S1, The Fixers S1, Explained S2, NFL: The Grind S1, Random Acts S5, Making Good S1 + Finálé: Snowfall S3 (vendégblogger?), Sherman’s Showcase S1, Queen Sugar S4, Songland S1, Berlin Live S1, Married at First Sight S9, Marrying Millions S1, Magical Land of Oz S1, Hollywood Game Night S6
 • Teljes évados premier: The I-Land S1 (Netflix – MAGYAR SZINKRON + FELIRAT)
 • Magyar premier – VIASAT6: 09.16 Future Man (Future Man) 1. évad
 • Magyar premier – HBO: november Az Úr sötét anyagai (His Dark Materials) 1. évad
 • Magyar premier – Minimax: 10.28 Voltron – A legendás védelmező (Voltron: Legendary Defender) 7. évad
 • A My Hero Academia szinkronhangjai.
 • Egy figyelmetlen holland Netflix-es FB-poszt alapján (már törölték) pár premierdátum (nyilván fenntartásokkal kezelendő): 11.01 Atypical S3, 11.08 The End of The F***ing World S2 (elvileg az angol tévés premier hamarabb lesz), 12.17 The Witcher S1, 12.30 You S2
 • Nem nagyon szivárognak a hírek Ryan Murphy Netflix-es sorozatos projektjeiről (már persze a Ratched, a The Politician és a Hollywood mellett), de most egy interjúból kiderült, hogy egyrészt dolgozik a The Chorus Line (itthon: A tánckar) című színpadi musical 10 részes, minisorozatos adaptációján, valamint egy másik minin, ami az ikonikus divattervezőről, Halston-ról szólna – ez utóbbinak a főszereplője Ewan McGregor lesz. Ezeken kívül egy 10 részes dokusorozatot is készít Murphy, ami Andy Warhol-ról szól majd. (Bónusznak pedig van egy terve Jessica Lange-gel, ami Marlene Dietrich-ről szólna a 60-as évek Las Vegas-ában, de azt nem említi, hogy ez film-e vagy sorozat.)
 • Ja, és az is kiderült, hogy a Hollywood (amiről korábban annyit mondtak, hogy szerelmeslevél lesz az álomgyárhoz) a filmes mekka kapcsolatát mutatja be a szexiparral hosszú éveken át ívelve. Ryan Murphy szavai alapján arról szól majd, ahogy szinte minden teljesen megváltozott, miközben semmi sem változott meg.
 • A tervezett Hawkeye-sorozatnak Jonathan Igla lesz a készítője.
 • Állandó szereplőnek lett kiemelve az Empire 6. évadjára Katlynn Simone (Treasure), Meta Golding (Teri), Wood Harris (Damon) és Mario (Devon).
 • Richard Gere lett volna a főszereplője az AppleTV+-ra tervezett Bastards című sorozatnak, amit a teljes berendelés ellenére kukáz a platform kreatív nézeteltérések okán – az egyik fél a két főszereplő barátságára, a másik az önbíráskodós aspektusra akart koncentrálva, sokkal sötétebb sztorit prezentálve. (A sorozat az izraeli Nevelot feldolgozása lett volna, a sztorijáról itt írtunk.)
 • A mai napon az angol mozikban is bemutatják a Fleabag színpadi változatát a National Theatre Live jóvoltából. (Erről jut eszembe, hogy anno én is voltam az Urániában londoni színházközvetítésen. Teljesen el is feledkeztem róluk – vannak még hasonlók?) UPDATE: Nem csak Angliában lesz ilyen vetítés, de hazai nem várható. Egyelőre?
 • A 09.17-én a 3. évadjának folytatására visszatérő The Jim Jefferies Show többek között olyan helyszínekről fog bejelentkezni, mint Hongkong, Ausztrália, Japán és Dél-Afrika.
 • Indonéz-maláj feldolgozást kap a Pretty Little Liars – szereplők: Anya Geraldine (Hanna), Eyka Farhana (Ema), Valerie Thomas (Sabrina), Shindy Huang (Aria), Yuki Kato (Alissa).
 • A Quibi első évében 1,1 milliárd dollárt fog saját tartalmak gyártására költeni. A legdrágább sorozatok percenként 100 ezer dollárba fognak kerülni, így egy órára maximum 6M dollárt költenek majd, ami egy tévés sorozat esetében eléggé prémium kategória.
 • Octavia Spencer és produkciós vége a 20th Century Fox Television-tól átkerül készítői szerződésével az ABC Studios-hoz.
 • A BBC2 berendelte a There She Goes 2. évadját.
 • A CTV berendelte a The Amazing Race Canada 8. évadját.
 • Vendégszerep: Abby Brammell – Bosch (visszatérő), Kecia Lewis – Mad About You (visszatérő), James Purefoy, Steven Cree, Sheila Hancock, Paul Rhys – A Discovery of Witches (visszatérők), Matt Buechele – Law & Order: SVU, Stephen McKinley Henderson, Bokeem Woodbine, Jamie Hector – Wu-Tang: An American Saga,
 • Állandó szerep: Vladimir Caamaño – Tommy (CBS), Rahul Kohli – The Haunting of Bly Manor (Netflix)
 • A 200 első randi 2. évadja 58 részes lesz.
 • Új sorozat: Roadkill – BBC, 4 rész, angol, készítő: David Hare, főszereplő: Hugh Laurie, thriller egy karizmatikus, önerőből a csúcsra jutó politikusról, akinek elkezd szétesni magán- és nyilvánosság előtt zajló élete, köszönhetően az ellenségeinek. Azonban ő nem zavartatja magát, a dicsőség és a katasztrófa közötti vékony határmezsgyén egyensúlyozva megpróbálja elérni céljait, miközben tudatosul benne (és az országban), hogy a múltat nem egyszerű magunk mögött hagyni.
 • Pilotszkript: Run The World – Starz, fél órás dramedy, készítő: Leigh Davenport, fekete, életvidám, egymáshoz nagyon hűséges barátok csoportjáról, akik Harlem-ben élnek és dolgoznak, és “világuralomra” törnek. Csajos sorozat a barátságról, és nem csak arról, hogy lehet egymás segítségével életben maradni, hanem arról is, hogy lehet csúcsra jutni.
 • A Carnival Films megvásárolta Robert Harris könyvének, a The Second Sleep-nek a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Bill Gallagher lenne. Egy fiatal papról, aki egy elszigetelt angol faluba érkezik, hogy elődje temetését intézze. A környező földek érmékkel, üveg- és emberi csontok maradványaival vannak tele, amiket az öreg lelkész halála előtt gyűjtögetett. Vajon felfedezett valamit, amit évszázadokon át titkoltak?
 • A Paramount Network berendelte a felélesztett Wife Swap 2. évadját.
 • Az ABC Generation Gap címmel rendelt be vetélkedőt Mark Burnett és Jimmy Kimmel executive producerkedése mellett. A talkshow-ban elég gyakran kapott helyet a szegmens. A komikus játékban különböző generációs családtagok versengenek egymással egymás korosztályával kapcsolatos kérdések megválaszolásában.
 • Az Amazon heti focis műsort rendelt be Back Of The Net Peter Crouch-csal, ami a Premier League szezonja alatt kerül adásba élőben, celebvendégekkel, akikkel az előző fordulóról fognak beszélni.

15 hozzászólás Ne habozz!

dochollywood - 2019. 09. 12. 10:18
juhaszvik - 2019. 09. 12. 11:16

A My hero academy milyen csatornára/platformra jön? Bocs ha volt korábban hír, de a keresővel nem találom, a linkből pedig nem derül ki.

winnie - 2019. 09. 12. 11:32

á, mert elírtam a címet: my hero academia lenne (úgy kidobja a kereső), de itt mindig megvan szerencsére: http://www.sorozatjunkie.hu/2019/01/22/2019-es-hazai-sorozatos-premiernaptar/

Reeka - 2019. 09. 12. 11:35

Wow, ez a Roadkill leírás alapján, na meg Hugh Laurie miatt nagyon várós!

Shannen - 2019. 09. 12. 12:44

Most finálézott a BH90210 is. Fogtok róla írni? Ha nem, akkor én jövö héten szívesen.

A Fleabag-es NT Live vetítés pedig tudtommal nemcsak UK-ben hanem más országokban is lesz ma, persze itthon nem.
Mivel bekerül az NT Live-os repertoárba ezért késöbb még lehetnek belöle vetítések, de itthon ebben az évadban elvileg nem lesz.
Viszont más NT Live-os vetítések továbbra is vannak az Urániában, pl a Frankensteint megint fogják adni, meg a Cumberbatch-os Hamletet is. Meg a Helen Mirren-es Audencia is lesz, ami meg ugye a The Crown alapja volt azt hiszem.

Gergő - 2019. 09. 12. 12:49

Kedves Winnie,
Nagyon kedvelem a Chicago Pd-t, a többi Chicago sorozatot nem nézem, viszont a crossovereket szeretném lenyomni.
Semmilyen platformon nem találom a SVU-PD (crossover részeket)
Segíts, hogy hol tudnám elérni.

Köszönöm: Gergő

winnie - 2019. 09. 12. 13:00

shannen: köszi, kiegészítem.

nem terveztem bh90210-et, szóval szabad a rablás:)

Kissur - 2019. 09. 12. 14:15

Uhh az I-Land szinkronnal jött? Pedig a trailer csak feliratos volt. Ennek így nagyon örülök. Este be is próbálom.
Valaki belenézett már?

Kisanna - 2019. 09. 12. 15:05

Kissur: elso ket resz utan nekem nagyon izzadsagszagu es kiszamithato. De kap meg egy eselyt.

Btw, lesz rola kritika?

winnie - 2019. 09. 12. 15:43

igen:) majd írunk róla többet is, de jelzem, hogy ez átlagban elég alacsonyan lesz kommentileg értékelve.

Diapolo - 2019. 09. 12. 15:54

Nézem jelenleg is, az 5. résznél járok. Nekem bejön, a képi világ zseniális, a sztori olykor furcsa, de szerintem abszolút nézhető. Remélem, nem maradok egyedül a véleményemmel. :)

kisanna - 2019. 09. 12. 16:30

Én is megnéztem az első 3 részt, nekem elég izzadságszagú volt és néha nagyon gagyi párbeszédek voltak. még egy esélyt kap azért.

Dani - 2019. 09. 12. 18:14

A Comedy Central berendelte a South Park 24-25-26. évadját

Aratnok - 2019. 09. 12. 21:23

Winnie: Ha még érdekelnek, igen, vannak most is színházas közvetítések az Urániában. Itt a teljes idei lista: https://urania-nf.hu/esemenyek/1601

Samott - 2019. 09. 12. 21:25

Magyar “jelenlet”: https://www.youtube.com/watch?v=36OINCSyk-o

Bill Burr nagyon szepeket mond a magyar kozonsegerol Kimmelnel. :)

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz