login |

Titans: kezdett a 2. évad

2019. 09. 12. 22:00 - Írta: winnie

55 hozzászólás | kategória: kritika,

Are we back in business? How about it, old man?

Hát, ez valami szuper volt. Igaz, hogy az egész évadnyitó kábé 10 perc volt, de azt nagyon szerettem. És ahogy felvezették az idei szezon (talán) főgonoszát, Deathstroke-ot, az rögtön felidézte bennem, hogy miért is szerettem annyira a Titans-t annak ellenére, hogy szinte semmi szuperhősös cuccot nem nézek. Szeretni akarom őket, de nem jönnek be. Pont azért, amiért a 2×01, az első évados fináléból (szó szerint!) itt maradt első 35 percét képtelen voltam elviselni.

Korábban nem nagyon foglalkoztam a Titans produkciós gondjaival. Mivel alapból nem nagyon izgatott a sorozat, nem is nagyon mélyedtem el a hátterében, nem tudtam, hogy elég durván újraforgattak, az egész szezont újravágták, hogy Dick-et kiemeljék, konkrét szálakat szorítottak háttérbe, mellékszálakat tüntettek el, több, mint két résznyi anyagot kukáztak – és valamiért úgy döntöttek, hogy piszok jó lesz a nézőnek az első évad fináléját megszakítják és a második felét a 2×01-re hagyják.

Így máris érthető, hogy a tavalyi zárásban mit keresett az az elég hosszú álom/halu jelenet. És ha azt mondom, hogy azért az amellé betolt főgonoszos hercehurcáért már nem nagyon voltam oda, akkor az is világos, hogy az évadnyitó nagy része miért nem kötött le egy cseppet sem. A tovább mögött folytatom spoilerekkel.

Nem véletlen, hogy egy remek első szezon után képes voltam azt írni, hogy annyira nem várom a folytatást, és hogy nem lepődnék meg, ha 2 rész után kaszálom a sorozatot, ugyanis nagyon tartok tőle, hogy az S1 szerkezetét, mely minden részben újat hozott, nem fogják megtartani, s mivel együtt a csapat, ezért már nem kell eredetsztorizni, kezdődhet a gyakás, de ostobaság lenne nem bíznom a készítőkben.

Azt mondjuk már sosem tudjuk meg, hogy ezek a hatalmas változtatások, amik révén 13 részről 11 részre vágták a szezont, jobbá tették a Titans-t vagy gyöngítették, de az biztos, hogy az a leszámolás, amivel nyitott ez az epizód rém unalmas és (képregényes módra) tét nélküli volt számomra. Főleg úgy, hogy kábé senki nem csinált semmit, csak bámult, Rachel meg a végén csettintett egyet. (Persze ezt olyan szubjektív elemek is táplálták részemről a hallucináció-utálatom mellett, hogy a görcsmutánsoknál már csak a démonok és a fekete trutyik untatnak jobban.)

Ha már Rachel… Bár az nyilvánvaló volt, hogy a Trigon-os jeleneteket már tavaly felvették, de ettől az ócskaságukat csak tetézte az, hogy Rachel az egyik jelenetről a másikra idősebb lett – nem nagyon erőltették meg magukat a sminkesek Teagan Croft esetében, hogy visszaállítsák a tavalyi kinézetét, amikor ziláltabb hajjal előlépett a füstfelhőből, nem akartak fürdőszobában eltűnős, fazonigazítós jelenetet forgatni.

Gőzöm nincs, hogy milyen lesz a folytatás, de a szörnyű első kétharmad után kifejezetten üdítő volt az általam is kedvelt karaktereket beszélgetni és viccelődni hallani. Dick és Bruce jelenetét még lehet, hogy megnézem megint, azt egyelőre nem tudom értékelni, de minden más teljesen rendben volt (értelemszerűen az új otthon nem nagyon hoz lázba, Gar “látomását” pedig nem is nagyon fogtam), kifejezetten Deathstroke felvezetése. Ez az, amihez eddig is nagyon értett a Titans.

Még mindig ódzkodok azért a folytatástól, és azt egyelőre nem is tudom hova tenni, hogy jó pár új, kiemelt karakter lesz. Mert egyrészt örülök, hogy megint fel lehet vezetni őket változatos módokon (és az első évadban szinte mindenkit sikerült jól, kezdve a Doom Patrol-tól, Hank-en és Dove-on át egészen Jason Todd-ig és Donna Troy-ig), másrészt pedig igencsak kockázatos ennyire megosztani, és elvonni a Titánokról a figyelmet.

Értékelnem szerintem felesleges a kezdést, mert ha átlagolnék, akkor elég alacsony lenne a végeredmény, de fogjuk ezt fel szükséges rossznak, afféle prológusnak a valódi 2. évad elé, aminek az elejére odatettek egy emlékeztető szegmenset.

55 hozzászólás Ne habozz!

krigin - 2019. 09. 06. 16:49

hozta az első évad szintjét a kezdés is szerintem. A CGI pofásabb lett ahogy néztem, remélem ez a Dick-Rachel “apa-lánya” kapcsolat megmarad végig, aranyosak együtt. :)

DarkEagle - 2019. 09. 06. 17:43

Jó volt nagyon a kezdés de azért észere lehetett venni hogy honnan is kezdődik az igazi 2. évad és onnantól lett igazán sokkal jobb mint a tavalyi évad.

Mate4182 - 2019. 09. 07. 11:56

en is megneztem az elso reszt es bar tetszett, sok minden volt ami nem jot be.

eloszor is olyan volt mintha ez lenne az elso evad zaro resze.
konkretan minden jelenet jobban passzolt volna ha ez egy finale es nem egy evadnyito.
Trigon legyozese is CW kategoria volt de elnezem a sorozatnak mert meg a dolgok kezdeten vagyunk.

viszont az is felmerult benne mhogyha Raven ekkora badass akkor hogy lehet majd neki ellenfel Deathstroke? vagy akarki?

Minka Kelly meg mindig csemege :)

Kobun - 2019. 09. 08. 13:27

Az első rész nekem is mehetett volna az első évad zaronak, semmivel sem lett volna kevesebb, sem az, sem ez.
Trigon nekem elment, legalább mutatták.
Ami nekem Deathstroke-kal furcsa volt, az az arckifejezés, amikor meglátta őket a TV-ben.
Nekem nem úgy tunt, hogy harag, kihívás, inkább mintha félelem lett volna az arcára írva.
A ruha nagyon jó, sokkal jobb, mint az Arrowban.
(ez már csak kotekedes: a tükörnek a kishazban minek kellett darabokra törtek lenni. Annyira hatasvadasz vol :) )

winnie - 2019. 09. 12. 22:03

“viszont az is felmerult benne mhogyha Raven ekkora badass akkor hogy lehet majd neki ellenfel Deathstroke? vagy akarki?”

a képregényesek általában azért kitalálnak valamit arra, hogy ha nagyon OP valaki. a balck lightning is működik, pedig ott aztán végképp. egyszerűen másban kell keresni a konfliktust, és nem abban, hogy ki bokszolja le a másikat. másképp is lehet valakire hatni.

DarkEagle - 2019. 09. 12. 22:46

Azzal egyetértek hogy nagyon nem jó megoldás amit csináltak de a rész második fele engem kárpótolt. Bár én könnyen beszélek hiszen az általad írd Rachel-es stílus váltós jelenetet simán ki tudtam tölteni a képregényből/animációsokból vett tudásom alapján. Nyilván anyagi oka volt annak hogy nem magyarázták meg hogy miért változott ennyit Rachel és kétlem hogy később ez előkerülne. Viszont az hogy nem ölte meg az apját és nem is zárta a rubinba hanem csak elküldte haza a Démon világba, nyilvánvalóan azt jelenti hogy látjuk még később, sőt az őt alakító Seamus Dever mondta is hogy jelen lesz még Trigon az évadban csak nem feltétlen személyesen. Mondjuk az a teljes előzetesből is kiderült. Amúgy elég sok embernek nem tetszett Trigon külseje mert pl hiányzik a hosszú sérója meg a harci felszerelése is meg hogy nem világosabb piros de szerintem nagyon jól megcsinálták.

Szép lassan de kiforr ez a Titans csapat és akkor tuti átállnak majd szuperhős módba de én nem félek hogy CW szintű baromság lesz, itt a hősködés is teljesen más. Na meg ugye még elég sok csapattag hiányzik, kettő pl idén jön és ők mindketten elég komoly sztorit kapnak szóval a karakter drámázás nem fog elmaradni.

Én abban reménykedek hogy ha nem is idén de jövőre látjuk a Júdás szerződést hiszen itt van ugye Deathstroke is, aki amúgy valami eszméletlen BADASS volt pedig nem is csinált még semmit. A színész rohadt jó választás volt és a gúnyája valami eszméletlen EPIC lett. :D A CW-s verzió elbújhat mellette, sőt még az Batman v Superman filmes verzió is szerintem. A héten ugye jön a lánya, lehet a fia is, rájuk is nagyon kíváncsi vagyok. Tippre a lánya lesz Terra helyettesítője.

Egyébként nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogyan fogják megoldani mikor a teljes csapat meglesz hiszen vannak páran a csapatban. :D

@Winnie: Gar csak képzelte azt a jelenetet mert ugye ő mindenről tud, ő gyakorlatilag minket alakít nézőket akik ismerik ezeket a karaktereket évtizedek óta rajong értük. Egyébként a Titans kecó nem új és nekem nagyon bejön főleg a Japán kert részleg.

A kezdés nálam 6.5/10 mert tényleg lehetett volna jobb ha tavaly zárják le a Trigon szálat és NAGYON REMÉLEM, hogy a képregényeket nem ismerőknek is kifejtik miért is olyan erős Raven és mi van vele.

Egy kis plusz mert szerintem sokan nem vették észre, legalábbis neten nem láttam sehol még képregényes topikokban sem és nekem is csak második megnézésre esett le de nem semmi utalás volt a Hét Halálos Bűnre. Hiszen Trigon 7 szereplőt változtatott át a lányával együtt és Rachel anyja mondja hogy ők heten a gyerekei Trigonnak és akkor mondja az öreg hogy neki csak egy lánya van szóval Trigon itt még nagyon az elején lehet mert alapból ugye nem így van hiszen sok gyereke van köztük a Hét Halálos Bűn amibe Raven is beletartozik, ő a Büszkeség. Nagyon remélem hogy idővel ezt kifejtik.

mSO - 2019. 09. 12. 23:20

Volt, ami nagyon jó volt benne (Raven, Gar és az álomjelenetek, Deathstroke), de volt, ami mindent alulmúlóan pocsék (például az autónál a búcsúzkodós jelenet rettenetes volt, nem is értem hogy gondolták; Trigon CGI-kidolgozása is hagyott kívánnivalót maga után). Nekem Bruce fura ilyen alkattal és mozgással, nem látszott rajta semmi a képregényes ábrázolásokból. Kiválóan álcázza, hogy képzett harcművész. :D

mSO - 2019. 09. 12. 23:22

DarkEagle: köszi az infót az utalásokról, izgalmasnak tűnik!

Csigusz - 2019. 09. 13. 08:37

Elment. 6/10
És akkor bővebben:
– Trigon cgi elég ócska volt, kb lesétált a vászonról minden pillanatban. Brrr, a hideg kirázott tőle.
– Míg az első szezonban erre utalásra sem emlékszem (valaki úgyis kijavít), itt már bőszen dobálták magukra a Titánok megnevezést, többször is. ¯\_(ツ)_/¯
– Kicsit csalódás, hogy az épület nem T-alakú. (Jó nyilván, ezt nem is vártam :) )
– Iain Glen egyelőre nekem nagyon rossz casting.
– Raven végre megfelelő idős :D Mármint számomra. Az elsőben nagyon zavart, hogy mintha ált.suli alsóból hoztak volna egy gyerekszínészt, most már nőtt annyit, hogy komolyan tudom venni.
– Minka Kelly csodálatos <3

Nyilván maradok, és továbbra is tervezem hetiben nézni, ami nálam más sorozatnál évek óta nincs.

DarkEagle - 2019. 09. 13. 10:18

@mSO: a kocsis jelenet szerintem tipikus igazi Titános dolog volt, én ott meg a Titans toronyban éreztem hogy na, végre kezd igazi Titános lenni a hangulat a szereplők közt. Cikizések, meghitt hangulat etc. :D

Ami Bruce-t illeti, én imádom Iain Glen-t, remek színész de egyelőre nekem se igazán Bruce-os, vagyis inkább azt mondom hogy nem látom benne a Batmant.
VISZONT Bruce-t azért párszor megláttam benne mármint azt a Bruce-t aki anno láttam pl Adam West-ben is. SŐT szerintem a készítők pont ezért castingolták őt mert szerintem baromira hasonlóak külsőre és stílusra is. Nyilván idő kell hogy beleszokjon a szerepbe és azt már tudjuk hogy tud alakítani badass karaktereket hiszen Jorah-ként is kemény csávó volt. De ahogy olvastam Batmanként nem biztos hogy látjuk de Bruce-ként azt mondják elmélyítik a karakterét szóval kíváncsi vagyok.

@Csigusz: Igen a Titánok megnevezésre külföldön is sokan felkapták a fejüket hogy WTF? Kori honnan tud erről ez igazából nem akkora baki mert off-screen beszélhettek róla na meg ő elég régóta járja a bolygót Raven-t keresve tudhatott a Titánokról. De ha nem is akkor ez is betudható az utóforgatásoknak. Sajnos ezeket a hibákat le kell nyelni hogy a 2. évadot rendesen fel tudják vezetni. Nyilván meglehetett volna oldani jobban is de ki tudja mi miért történt szóval ezúttal nem hibáztatnám az írókat hiszen tuti nem ők döntöttek erről. A CGI Trigon meg ugye még a tavalyi büdzséből van ami nagyon kevés de ahhoz képest nem volt az olyan rossz csak kevés volt rajta a részlet.

sleepwalker77 - 2019. 09. 13. 15:21

Ahogyan összecsapták a Trigon sztori végét az valami iszonyat gagyi volt, remélem Deathstroke nem így végzi. :)

krigin - 2019. 09. 13. 16:43

Szerintem még közel sincs vége a Trigon sztorinak, csak kis időre “nyugdijba” ment :D

DarkEalge - 2019. 09. 13. 18:09

Egyelőre most nincs időm hosszan leírni mit gondolok a heti részről, max annyit írhatok hogy fényévekkel jobb mint az 1. Egyszerűen minden működött benne.

A kérdésre válaszolva, a mai részben pont látszik, hogy Trigon még nem tűnt el olyan messze, lesz itt még vele galiba. Mondjuk én kétlem hogy komolyabban előveszik majd idén is. Talán jövőre ha lesz 3. évad.

Kobun - 2019. 09. 13. 21:10

Nekem az eheti rész nem jött be. Kicsit olyan volt mint az Arrow egyik random része. Minek kellett behozni Dr. Lightot, Shimmert meg Kory világából egy karaktert. Nem lesz ennyi része a sorozatnak, hogy ilyenekkel töltsék ki…

krigin - 2019. 09. 14. 19:08

Minka Kelly egy már törölt insta storyjában kicsit megszellőztette Brentonon a Nightwing rucit :D remélem idén felveszi már.

DarkEagle - 2019. 09. 14. 20:21

@Kobun: Ez minden volt csak nem random. Elég szépen felvezették Rose karakterét és azt hogy mit is tervez Deathstroke. Elvégre ha figyeltél Dr. Light azért került elő mert Slade küldte rájuk, ő szabadította ki Light-ot még ha nem is láttuk ők de hallottuk hogy kinyírta az őröket.

Shimmer teljesen jó volt ő csak arra kellett hogy bemutassák a dinamikát Kory és Donna közt. Ő max 1-2 részes ellenség lesz, néha feltűnik hogy bosszantsa majd Donnát ahogy a képregényekben. Ezek az apró dolgok az igazi Titans alapelemei nem filler részek mint egy CW-s sorozatban. :D Itt a főszál egyedül Deathstroke és kész. Az hogy Kory-val mit kezdenek nem tudni de mivel jön a húga van egy jó tippem erre hiszen ők a koronáért harcolnak szóval aligha fogják ezt sokáig húzni. Na meg azért még vissza van 11 rész az évadból szóval ja. Ráadásul még Rachelnek is meg kell szenvednie az apjával hiszen már most is látható volt hogy hatással van rá mert nem zárta el csak hazaküldte démon földére. Ezért is tudta őt megkarcolni.

Az edzés Gar és Jason közt nagyon fasza volt, a kamera mozgások külön hozzáadtak ami elég ritka manapság és Dick végre Nightwing-ként viselkedik. Rose meg egyelőre nagyon menő és örülök hogy nem szimpla embert csináltak belőle hanem megvan a regeneráló képessége is. Csak attól félek hogy Terrát akarnak belőle csinálni elvégre mi másért csinálta volna az akcióját pont a Titánok tornya előtt? :D Kíváncsi vagyok a tesójával mit kezdenek majd főleg mivel ő néma.

Említsük meg a rész elején a Dick-es poént mert az valami fergeteges volt szerintem. Jók ezek a Dick-es poénok. :D Na meg Rachel és Dick kapcsolata min. annyira jó mint Hank és Dawn-é. Úgy tűnik Hank még nem fog visszavonulni egy ideig mert Slade papa nem engedi.

Kory-nak meg hosszú egyenes haja van. :D Amúgy nagyon jól néz ki és még nincs is rajta az eredeti jelmeze sem. Mondjuk azt kétlem hogy meglépik de nem lenne rossz látni a bolygóját, nyilván flashback-ben hiszen elpusztult.

Szóval ja összegezve nagyon erős 8/10-es nálam az S2 igazi évadnyitó része. Nagyon jó a dinamikák a tagok közt.

JA és említsük már meg hogy Donna és nyilván a többi régi tag is ismeri már Roy Harpert szóval lehet hogy őt is látjuk hamarosan és akkor már csak Wally West hiányzik a csapatból.

Ayrons - 2019. 09. 19. 21:51

Iaun Glen azt nyilatkozta ,hogy lesz egy közös akciója Jason Toddal plusz ő képzett harcmester és a jógában is jártas. A Gotban is ő csinálta az összes harci jelenetét.

Nekem van egy olyan érzésem ,hogy a Red Hood sztoriitt nem Batman vs Red Hoodra fog kimenni hanem Dick vs Red Hoodra. Plusz lehetséges ,hogy meglépik azt is ,hogy Bruce meghal majd azt Dick lesz az utód.

Amúgy ott kellett volna az első évadnak vége lennie ,hogy Slade visszamegy a páncéljáért.

Shed - 2019. 09. 21. 06:48

Szerintem “Jorah” nagyon jól hozta a kiöregedés útján megindult Batmant. Eleve Dick 15 évesen került hozzá, most meg 30. Ha Bruce 35 év körül volt, mikor magához vette, akkor most a sorozat világában kb 50 évesenek kell lennnie.

Nekem nem volt csalódás a második évad kezdése sem. Jó a csapat, jó a dinamika köztük, még tán a legjobb ilyen sorozat eddig. Bár a Flash és Supergirl első évada is versenyben van nálam ezért a címért.

Kobun - 2019. 09. 21. 08:31

Mondjuk nekem Iain Glen nem 58 évesnél tűnik, mint valójában, hanem majd 10+el többnek. Szerintem ezért akkora a kontraszt közt es Dick között…

DarkEagle - 2019. 09. 22. 17:31

Végre van egy kis időm szóval gyorsan le is írom a véleményem a heti részről (2×03).

Röviden: Eddigi talán legjobb Titans részt láthattunk szerintem. A harcok koreográfiája továbbra is az egyik legjobb amit tv-s fronton láttam eddigi életem során és idén ezt egy újabb szintre emelték. Elég csak megemlíteni a kedvenc jelenetem mikor Rachel, Gar és Jason edzenek. Király volt úgy ahogy volt. Nem beszélve arról hogy milyen fasza kis effekteket kapott Raven és VÉGRE élőszereplős adaptációban láthattuk ahogy használja az igazi erejét és repült is szóval tuti hogy repülni fog. A szeme pedig jól tükrözi hogy ki is irányítja jelenleg a cselekedeteit.

A régi Titans csapat feszült beszélgetései szintén a rész fénypontjai, látszik hogy hatalmas titkot őriznek és nyilván nem csak annyi hogy megölték Slade fiát. Mert tippre erről lesz szó. Szerintem tuti hogy lesz valami Aqualaddel is mert nagyon erre mentek rá. Más különben nem lett volna ennyire kiakadva Donna is.

Slade és Dr Light furcsa páros de imádtam őket. :D Ráadásul ahogy vártam Slade szép lassan intézi el a csapatot. Hát igen pont jókor jött mert az új csapat még nagyon nincs kész a régiek meg egyre inkább eltávolodnak egymástól, nem lesz nehéz őket szétzilálni. Jasont mondjuk nem tippeltem volna első áldozatnak és egyelőre nem is merek olyan következtetéseket levonni hogy esetleg megölné és aztán jöhetne Red Hood de aki ismeri a képregényeket az valószínű gondolt már hasonlóra.

Rose és Dick edzése is érdekes volt főleg hogy ismét kaptunk egy kis Nightwing kikacsintást a két botos harc miatt. Na meg ugye már kiszivárgott Nightwing rucija ami eléggé jónak tűnik és úgy tűnik hogy a 8-9. rész körül mutatkozik meg majd először. Egyébként Rose képregényes ruhája is.

Kory sztorija is érdekes lesz mert ha megszállják a Földet az idegen pajtásai akkor eléggé el fog durvulni a helyzet. De továbbra is nagyon tetszik ahogy a kapcsolatokat intézik a sorozatban. Kory és Rachel beszélgetése mindent elmond arról miért is szeretik az emberek a sorozatot.

Ja még annyit mert eléggé epic volt ahogy Dick egy mozdulattal padlóra küldte Jason-t szóval szerencsétlen gyereket egy részen belül 3-an is megagyalták. :D

Kobun - 2019. 09. 23. 21:53

Nekem is ez a rész tetszett a legjobban, mondjuk Deathstroke belepoje szerintem nagyon jó lett. Dr Lighy nekem továbbra is sulytalan, illetve Dick kezd egy kicsit zavarni, hogy túlzottan irányít mindenkit..
Nem a problémákat akarom állandóan sulykolni a sorozattal, mert mindig várom az új részeket :)
Amúgy nem hiszem, hogy Jericho megolese lenne a titok.. Nekem inkább valaki elvesztése sanszos. Miért is mondtál volna, hogy szellemek vannak a házban..

DarkEagle - 2019. 09. 24. 14:04

Dick szerintem nem irányít túlzottan meg alapjáraton ez a feladata hisz ő alapította a csapatot és egyelőre még nem is Nightwing akkor lesz majd csak igazán főnök.

Az hogy ki ölte meg Jericho-t nem tudom csak tippelek. Az én tippem alapból hogy Aqualad tuti meghalt és ugye azt kimondták hogy Jericho is de én kétlem hogy őt csak flashbackben akarnák használni. Igazából mindkettejük túl nagy karakter hogy csak múltas részekre használják.

torjack - 2019. 09. 24. 15:21

Nekem eléggé úgy tűnt, hogy Aqualad halt meg. Tippre jön majd egy flashback epizód,amiből a hogyan is kiderül.

Iain Glen meg nekem is túl öregnek tűnik, akcióban-ha lesz-lehet más lesz majd a leányzó fekvése. De eddig inkább Alfredra hajaz.

DarkEagle - 2019. 09. 24. 16:17

Ahogy fentebb is írták már korban teljesen jó választás Iain Glen. És azt is tudjuk hogy tud ő badass lenni ha akar, láttuk nem egyszer a GOT-ban. Egyébként a készítők nem fogják mutugatni Batmant szóval marad ilyen háttérben megmutatkozó tanácsadóként. Arra meg teljesen jó.

Kobun - 2019. 09. 24. 17:26

@torjack: Nekem is ez a gyanúm…

torjack - 2019. 09. 24. 22:20

Nem kételkedem Glen képességeiben, de tényleg elég öregnek hat…pláne úgy, hogy ott tartunk, hogy Dick már nem Robin, Jason éppen csak beszállt…Tim Drake még a kanyarban sincs. Oké, nem kell követni a képregényeket, de furán hat. Inkább hajaz nálam a kiöregedő Roger Moore Bondjára, mint Batman-re. Ez van.

Sajnos eddig nem hiszem el róla, hogy egy aktív, Gotham-ben és a Ligában is kompetens Batman. Vót valamikor…

Tanácsadónak elmenne, ha a sztori szerint is már a nyugdíj előtt állna…de elvileg még nagyon is aktív.

De ez legyen a legnagyobb gond, amúgy a sorozat nagyon szépen össze van rakva.

Ayrons - 2019. 09. 25. 11:51

Lesz egy rész aminek a címe Bruce Wayne szóval látni fogjuk akcióba és fontos szerepe lesz. Plusz Glen azt nyilatkozta Toddal lesz akciója.

Szerintem egy bevetés félrement és Slade fia és Aqualad is meghalt. Deathstroke meg remete lett miután feloszlott a csapat. Kérdés az, hogy ő tette tönkre a Titanokat vagy megegyezett a Ligaval hogy ő elvonul cserébe a csapatnak annyi.

Kobun - 2019. 09. 29. 12:02

Ep4 vélemény? :)
Mindig a hibákat soroltam eddig,most ami eszembe jut: Deathstroke kardja. Az a szerelesehez képest búcsús. Még talán Aqualad CGI jelenetei lettek kicsit elnagyolva. De azt lassan megszokjuk.
A rész meg gyorsan elment.

Mate4182 - 2019. 09. 30. 15:29

a 4. resz nem volt rossz. szeretme amikor egy filler epizod is megallja a helyet :)

spoileresen irok kicsit

kar aqualadert azt hittem kicsit tobb szerep jut neki. ezek alapjan neekm o most olyan mint Deep a Boysbol :D (nem jellemre!)

DarkEagle irta fenn hogy o ilyen koreografiat meg sehol se latott soha. Ajanlom figyelmedbe a Banshee-t a Punisher 2. evadjat es a Titans elso evadjat.

nagyon szeretem ezt a sorozatot de eddig a verekedesek kicsivel voltak cask jobbak a CW kategorianal (gondolok itt az edezeses jelenetekre aminek inkabb amiatt volt jelentoseguk hogy mi let Ravennel tole)
az elso evad Robin bunyoi eddig sokkal kemenyebbek es tokosebbek voltak.

es ha mar Robin tema

az elso evadbol megismertuk Jason Toddot aki nagyon forrofeju volt, de kepzett bunyos aki elbanik egy tucat rendorrel konnyeden, akibe Dicknek se akarodzott belekotnie abban a jelenetben es akit Batman melto tarsnak itelt illetve melto utodjanak Dicknek

ehhez kepest Jason Todd egy 12 eves gyerek szellemi es testi kepessegeivel tert vissza az uj evadra. wtf?

az epizod amugy remek volt akarcsak az evad!

Kobun - 2019. 10. 02. 09:58

Mate: Toddal kapcsolatban ez nekem is feltűnt, de mar nem akartam irni, mert csak negatív dolgokat írtam eddig..

Mate4182 - 2019. 10. 02. 17:08

en ugy gondolom (bar nem vok bennfentes) hogy az elso evadban JAson Toddot bedobtak mint lehetseges karakter. aztan baromi nepszeru let es rajottek hogy kene a masodik evadba allandonak.
viszont arra is rajottek hogy az elso evados Jason Todd szemrebbenes nelkul alkapcson vagna Garrt ha ugy tartja kedve, es ugy altalaban a csapat nagy reszet elfenekelne hip hop

igy most legyengitettek az o szintjukre

Ayrons - 2019. 10. 02. 20:02

Szerintem Jasont egyszerűen csak padlóra küldte az, hogy Batman kidobta.
Mondjuk Dick nem tudom hogyan lett ettől függetlenül hirtelen egy mozdulatból leverek mindenkit csávó.

krigin - 2019. 10. 05. 10:24

2×05
Ez is egy jó rész volt, Rachel nagyon badass volt, végre Kory is visszatért és Jason…..utálom a cliffhangereket :(
Jövőhéten jön Conner, remélem elkapja Jasont :D

Ayrons - 2019. 10. 05. 18:45

Vagy itt Joker helyett Slade papa öli meg :D

Kobun - 2019. 10. 06. 14:21

Az 5. Rész utolsó 5 perce elég fasza lett. Féltem, hogy Deathstroke csak pózol ebben a részben is, de szerencsére nem.
A fegyverkezeles kifejezetten tetszett. Most Dick sem volt idegesítő :))

Mate4182 - 2019. 10. 07. 23:49

A golyoallomellenyes bunyos jelenet baromi jol sikerült. Nem vágom a kepregenyeket de Superboy vagy ki a tököm valoszinuleg megoldja az epizod vegi cliffhangert.

DarkEagle - 2019. 10. 08. 02:14

Igazából Superboy nem kéne ide hogy megmentse Jasont mert ha Kory levenné a karkötőjén elég valószínű hogy tudna repülni is. Nem beszélve Ravenről és persze Donnáról. Más kérdés hogy a sorozat mit kezd velük mert eddig csak Ravent láttuk repülni és annak nem nagyon örült Jasont, talán most kárpótolhatná őt. :D

Mate4182 - 2019. 10. 08. 17:09

Mondjuk Kory ott van helyszínen vegulis… De sztem Superboy lesz a megoldas itt

Ayrons - 2019. 10. 08. 20:06

Szerintem Donna itt nem tud repülni max nagyot ugrani.
Raven őrzi Rose-t.
Superboy meg passz de a kinézetéből kiindulva szerintem a Young Justice verziót veszik alapul az meg nem tud repülni.
Kory marad és lehetséges ,hogy leveszi a karkötőt és átalakul és erre jön a tesó majd aki Deathstroke-kal szövetkezik.

DarkEagle - 2019. 10. 09. 00:53

Superboy a képregényben is így néz ki vagyis van ilyen formája is és abban tud repülni szóval bármi lehet. Ez is csak azt mutatja hogy bármerre el lehet indulni. Engem nagyon meglepne ha nem jutnának el oda hogy mindenki megkapja majd idővel a teljes erejét. Raven már eléggé arra felé halad. Egyébként ő nem őrzi Rose-t mert őt Gar őrzi. Hogy Raven mit csinál nem tudom elvileg fekszik a szobájában mert letaglózta hogy megölte Rose-t vagyis hát nem mert őt nem lehet megölni hisz mindig meggyógyul.

Egyébként nálam Superboy vagy Kory az esélye. Esetleg még az lehet hogy valami csoda folytán megmenti magát Jason. De az tuti hogy meghalni nem fog.

krigin - 2019. 10. 11. 17:00

Úgy éreztem, hogy ő lesz a befutó Jason megmentésében, most pedig őt kell majd megmenteni :D

DarkEagle - 2019. 10. 11. 18:28

Itt akit meg kell menteni az inkább Krypto lesz mert Conner-ből kiveszik a golyót aztán úgyis meggyógyul.

De egyébként annyira epic módon vezették fel a nyilvánvalót megint hogy WOW. Messze a legjobb részt láthattuk szerintem a Titansből. Conner baromi jó eredet sztorit kapott és nem szarakodtak azzal hogy: “Jaj te jó vagy mert Superman-ből klónoztak felejtsd el Lex-et.” hanem tényleg megmutatták minden oldalát ahogy az volt és lenni kell. Taps az íróknak.

És a a színészeknek is mert ez a Joshua Orpin srác nagyon jól hozta a szerepet tökéletes Conner. PEdig ő is baromi kezdő még. És említsük meg a Genevieve Angelson-t is mert zseniális volt Eve-ként aki elméletileg új karakter nem képregényes. Nem mintha számítana. Ja és persze az imádni való badass Krypto-t is. Tökéletes casting. :D

Ami meglepett hogy Lionel Luthor egy farmon él kicsit kifordították a karaktert de tetszett amit csináltak vele. Úgy fest idén elmondható a Titáns-ről hogy minden héten egyre jobb és jobb részeket produkálnak.

Mate4182 - 2019. 10. 12. 13:32

ezt mar tavaly is elmondhattak magukrol (kacsintos smile)

Ayrons - 2019. 10. 12. 19:20

Innentől adja magát, hogy a Cadmus kit bérel fel

DarkEagle - 2019. 10. 13. 12:16

Én nem hiszem, hogy a Cadmus-nak szüksége lenne Slade-re főleg hogy alapból is ki akarja őket iktatni. Plusz a Cadmus mögött Lex áll és elég hamar lerendezték Conner-t meg szegény Krypto-t is. Nyilván most már nem fognak lépni hanem megvárják amíg Conner megy megkeresni a kutyusát.

Shed - 2019. 10. 13. 20:15

Baromi jó rész volt, nagyon tetszett az egész. Bemutatták az új srácot, akinek tényleg elég sűrű volt az első napja :)

Ez a Titans tényleg jól van összerakva, minden a helyén van.

Ayrons - 2019. 10. 14. 17:48

Szerintem a Cadmus nem fog bírni a csapattal így jön a képbe Deathstroke.

Mate4182 - 2019. 10. 15. 11:52

Na, megneztem a hatodik részt. De ezuttal az érzelmeim vegyesek…

Most konkrétan ugyanazt kaptuk mint Aqualaddal. Megint meghalt valaki azert hogy mi tudjuk, milyen veszélyes deathstroke…
Megjegyzem nem veszem 100%ra hogy Ő volt, hiszen addig lepattantak a golyók a srác ról (talán azok kamu golyók voltak?) ez most meg…. Nemtom

Ha ezúttal is Deathstroke huzta meg a ravaszt azt nekem nagyon nem tetszene

Ad 1.: Connernek nem lenne ellenfél DS (sot ahogy látom senki, ugyanaz agebasz mint szupival)

Ad 2.: hány epizód lesz még erre felaldozva és hány érdekesnek tűnő mellekkarakter?

Ayrons - 2019. 10. 15. 14:27

Végén kryptonit golyókkal lőtték meg azért sérült meg.

Mate4182 - 2019. 10. 15. 16:02

Ha nem DS lőtte azokat a golyókat akkor jobb egy fokkal. Hülyét kaptam volna ha minden második rész ugyanazt a sémát koveti

krigin - 2019. 10. 15. 16:18

Szerintem tuti nem DS lőtt, nem hiszem hogy tudna még Connerről és a kutyáról. Godnolom a Cadmusos nő érte utol.

Ayrons - 2019. 10. 15. 18:12

Egyértelmű ,hogy a Cadmus lőtte. A következő részekben majd együtt leverik a Cadmust akik nem bírnak el a csapattal így felkeresik Deathstroket é összeállnak.

DarkEagle - 2019. 10. 15. 22:03

Nekem is az a tippem hogy mennek Cadmust lerendezni Krypto miatt és akkor talán tényleg az lesz hogy Cadmus feltúrbózza Slade-et mert jelenleg is ugye elvileg már van benne valami plusz de a sima fegyvereivel nem sokra menne Conner ellen.

Egyébként nekem nagyon tetszik ahogy bemutatták hogy egy 2 éves szemével lát mindent de közben meg ott van benne Lex agya is ezért is tudta használni rögtön minden képességét ösztönösen. Az mikor Krypto elkapta az rgp-t az meg a legjobb dolog számomra amit eddig tévében láttam pedig láttam már pár epic dolgot. :D

Shed - 2019. 10. 15. 22:11

Szerintem egyértelmű, hogy DS és a Cadmus külön szál. Mutatták is a kommandós csajt, hogy zölden világító lőszerekkel volt tele a pisztolytára, mikor a doki csajnak mondta hogy átveszi a dolgot. Meg eleve ez egy véletlen találkozás volt. Connernek mondta a doki hogy meneküljön, az elindult, a Cadmus utána és pont akkor érték utol, mikor haverkodott Robinnal.

Meg mutatták a kutyán a szintén zölden világító nyakörvet.

A Cadmus tudta hogy mivel lehet elkapni a kutyát és Connert, DS meg nem számíthatott rá, hogy épp akkor mikor Robin leesik, pont arra jár egy Superman klón.

krigin - 2019. 10. 16. 17:09

Nekem a Titans csapatból már csak egy Wally hiányzik (nem a CW féle) hanem a normális fajta.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz