login |

Hírvasárnap – Flowers-kasza! Just Roll With It 2. évad!

2019. 09. 15. 09:05 - Írta: winnie

9 hozzászólás | kategória: hírek, ,

 • Mai magyar premier: DTK – Elviszlek magammal 2. évad, A Ramsay család kalandjai 4. évad
 • Premier: Room 104 S3, LEGO Jurassic World S1 (amerikai premier), Red Bull Peaking S1, Murder in The Bayou S1, 48 Hours S33, Britain at Low Tide S3, TV’s Funniest Ever Sketches S1, Gogglebox S14, The Great Model Railway Challenge S2 + Finálé: Reef Break S1, Addiction Unplugged S1, Black Women Own The Conversation S1
 • Magyar premier – TV4: 09.26 Murdoch nyomozó rejtélyei (Murdoch Mysteries) 11. évad
 • Magyar premier – HBO GO: november Eszmélet (Sleepers / Bez Vedomi) 1. évad
 • Magyar premier – Boomerang: 10.07 Scooby-Doo és (sz)társai (Scooby Doo and Guess Who?) 1. évad
 • Az Unbelievable szinkronhangjai.
 • Elég sok karaktert kiosztottak már az Amazon-os The Wheel of Time-adaptációban, és most egy újabbra került sor: Daniel Henney lesz a sorozatban al’Lan Mandragoran.
 • A MarvelTv azt tervezi, hogy az ideit követően máskor is crossoverezteti a Runaways-t, valamint a Cloak & Dagger-t.
 • Tavaly februári egy mondatos hír volt, így teljesen elfeledkeztem róla, de a Disney+ tervezte a The Muppets rebootját is, amit a napokban passzolt a platform, miután kreatív nézeteltérések miatt kiszálltak belőle a készítők, Adam Horowitz és Eddy Kitsis, valamint Josh Gad. A komédia Muppets Live Another Day címre hallgatott, és a tervek szerint a Muppets Take Manhattan eseményei után játszódott volna. (A platformnak így is lesz Muppet-show-ja, a Muppets Now egy pár perces epizódokból álló, rövidformátumú sorozat lesz.)
 • A The New Pope 7. része teljes egészében Velencében fog játszódni.
 • Távozik a The Conners-ből Maya Lynne Robinson (Geena), mert egy másik sorozatban kapott állandó szerepet. A sztori szerint DJ felesége afgán kiküldetést kap, így a férfi egyedülálló apaként kell, hogy folytassa.
 • Augusztusban futotta meg a sajtót a hír, de azért megemlítem, hiszen a BattleBots miatt sorozatos vonatkozású, hogy a YouTube robotharcos videókat tiltott le, mert azokat az algoritmusuk állatkínzós, állatviadalos videóknak érzékelte.
 • A CW előre hozta két héttel a Black Lightning 3. évados premierjét, ami így 10.07-én fog kezdeni.
 • Tim Doyle lesz a Schooled 2. évadjának showrunnerje – Mark Firek helyére érkezik.
 • A Frankie Drake Mysteries – 3×01-et Angliában vették fel, és benne szerepelni fog karakterként Agatha Christie.
 • A Disney+ kezdő sorozatos kínálata: Amazing Planet, Andi Mack, Boy Meets World, Brain Games, Dog Whisperer with Cesar Millan, Dr. K’s Exotic Animals, Dr. Oakley Yukon Vet, Drain the Ocean, DuckTales (1987), DuckTales (2016 – csak az 1. évad!), Earth Live, Goof Troop, Great Migrations, Howie Mandel’s Animals Doing Things, Kim Possible, Malcolm in the Middle, Marvel’s Guardians of the Galaxy, Marvel’s Ultimate Spider-Man, Mickey and the Roadster Racers, Mickey Mouse Clubhouse, Mickey Mouse Shorts, One Strange Rock, Raven’s Home, Rocky Mountain Animal Rescue, Star Wars Rebels, Star Wars: The Clone Wars, That’s So Raven, The Incredible Dr. Pol, The Simpsons, Unlikely Animal Friends, Wicked Tuna – lehet, hogy nem teljes a lista, és idővel lesz bővítés is, de fura látni, hogy Animal Planet-es reality-k vannak inkább, és alig akad Disney Channel-széria.
 • A Channel 4 elkaszálta a Flowers-t. (Már májusban, a 2. évad kapcsán nyilatkozta a készítő, hogy ennyi a sorozat, de csak most futottam bele.)
 • A Disney Channel berendelte a Just Roll With It 2. évadját.
 • Egy írás arról, hogy a Dark Crystal: The Age of Resistance produkciós csapata hogy kapcsolata össze a Netflix-sorozatot az eredeti filmmel.
 • A Bob’s Burgers 10. évadjának vendéghangjai lesznek: Jilian Bell, Billy Eichner, Jim Gaffigan, Max Greenfield, Kathryn Hahn, Thomas Lennon and and Damon Wayans Jr.
 • Pilotszerep: Kendrick Sampson, Tonya Pinkins, Mario Van Peebles, Amandla Jahava – How to Make Love to a Black Woman (Showtime), Martha Plimpton – Generation (HBO Max)
 • Interjú: Paul Giamatti (Rhodes – Billions – MAGYARUL!), Michelle Williams (Verdon – Fosse/Verdon), Timothy Granderson (Monty – 13 Reasons Why), Danny McBride (Jesse – The Righteous Gemstones), Carolyne Strauss (a Game of Thrones, a Chernobyl és a Deadwood: The Movie executive producere),
 • 09.22-én Magyarországra látogat Lee Durrell a Jane Goodall Intézetnek köszönhetően – íme a plakát. A 14:00-kor kezdődő környezetvédelmi előadására itt lehet jegyet venni.
 • Új sorozat: The Upshaws – Netflix, többkamerás komédia, készítő: Regina Hicks, főszereplő: Wandy Sykes (társ-showrunner is) és Mike Epps, egy munks afroamerikai családról, akik Indiana államban próbálnak derék életet kialakítani maguknak, mindenféle követendő példa nélkül.
 • Pilotszkript: Axeholes – Syfy, készítő: Emily Andras, egy képregényes találkozó pár résztvevője átkerül a való világból kedvenc fantasy tévésorozatuk, a Blue Bar’Bara világába. Minden idők legrosszabb szerepjátékában a nulla felszereltséggel és felkészültséggel bíró partinak meg kell tanulnia eligazodni a profanitásokat köpködő csatabárdok, szociopata tündérek, zavaró módon érzéki sárkányok és láncos bikini páncélt viselő harcos nők világában, hogy hazajuthassanak.
 • A Film 44 megvásárolta Eliza Griswold könyvének, az Amity and Prosperity: One Family and the Fracturing of America-nak a tévésorozatos adaptációs jogait. A készítő Kristina Lauren Anderson lesz. Egy pennsylvania-i kisvárosról és annak egy, gyerekeit addig nehezen eltartó lakójáról, aki rivaldafénybe került, amikor a fracking-boom (ez valami gázos, energiás dolog, gőzöm sincs, mit jelent) elérte városát. Ahogy mindenki, ő is jótéteménynek éli meg az energiaszolgáltatótól kapott nagy összeget, de idővel a betonozatlan utak elkezdenek beomlani, állatok pedig elkezdenek elpusztulni, miközben az energiacég csak azt hajtogatja, hogy nincs semmi baj.
 • A Food Network szerződéssel kötötte magához Molly Yeh-t.
 • A BBC ősszel a Blue Planet II követősorozataként bemutatja 4 részben a Blue Planet Now-t, amiben a nézők belevethetik magukat az óceánok egészségét vizsgáló globális nyomozásba.
 • Curt Menefee lett az A&E kutyás epizodikus realityversenyének, az America’s Top Dog-nak a műsorvezetője Nick White, szakértő mellett. A műsorban négy K9 csapat fog versengetni, köztül a Live PD-ből is ismert kutyák mindenféle, általában fizikai feladatok révén. A fináléban a korábbi győztesek megmérkőznek egymással.

9 hozzászólás Ne habozz!

Kai - 2019. 09. 15. 10:10

@winnie A FOX pár napja feltolta Youtube-ra a Prodigal Son premier epizódját premier előtt. Egyelőre csak US Only, de proxyval simán lehet csekkolni és még felirat is van rajta.

https://www.spoilertv.com/2019/09/prodigal-son-series-premiere-available.html

winnie - 2019. 09. 15. 10:12

köszi. fura, nem ütköztem bele letöltősben.

Tibi - 2019. 09. 15. 10:17

Az eddig látott Netflix komédiákat szerettem, ez is érdekesnek tűnik :)

Taz - 2019. 09. 15. 11:15

@winnie A Dark Crystal-os cikkhez lemaradt a link.

speranza - 2019. 09. 15. 12:10

A Frankie Drake Mysteries 2. évadjában is leporoltak már olyan érdekes egyéniségeket a múltból, mint Coco Chanel vagy Hiram Bingham. Jópofa volt, ahogy beleszőtték őket a nyomozásokba, de persze teljesen valószínűtlen. Ettől függetlenül a harmadikra is biztos vevő vagyok. :)

winnie - 2019. 09. 15. 15:04

taz: köszi!

winnie - 2019. 09. 15. 15:05

speranza: hahh!

heidfeld - 2019. 09. 15. 16:43

Axeholes jöhet! Fele olyan beteg lesz, amilyennek hangzik, nagy baj nem lehet…
Emily Andras “The Lost Girl” alkotója is volt.

Desmond Wallace - 2019. 09. 15. 17:12

Magyar premierek:

szeptember 23. Brown atya 7. évad, Duna
szeptember 25. Csendes Don, Duna
szeptember 28. A vörös ajtó 1. évad, Petőfi TV

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz