login |

Emlékeztető: Future Man 1. évad

2019. 09. 16. 21:00 - Írta: winnie

5 hozzászólás | kategória: ajánló,

Ma. VIASAT6. 23:00. Future Man – 1×01-02 (pilotkritika + évadkritika + szinkronos előzetes + szinkronhangok)

Kései időpont, de basszus, végre itt van a Hulu zseniálisan elvetemült időutazós akciókomédiája! Elég sokat tudnék írni a Future Man-ről (de nem írok, mert már írtam, ld. fent a linket), amit annak ellenére mondanék az egyik tavalyi kedvenc újoncomnak, hogy ha valaki elolvassa a kritikámat róla, akkor a pontszám alapján nem ez jönne le neki. Pedig!

A lényeg, hogy érdemes megrágni a két írásunkat (human írta az elsőt, én spoilermentesen az évadosat), ha valakit érdekel a lúzer gémer története, akit egy játék végigjátszása után a jövőből keres fel két harcos, mert azt hiszik, hogy van elég rátermett arra, hogy megmentse a világát. Kár, hogy Josh barátunk nem az a típus, ő a kontrollerrel a kezében érzi jól magát, főleg akkor, ha kedvenc videójátékos karakterére maszturbálhat. (Vicces módon ő az egyik, aki a jövőből meglátogatja – az a jelenet kábé be is lövi a humor stílusát, ami idővel csak még elborultabb lesz.)

És a végére a VIASAT6 hivatalos leírása:

Josh Futterman (Josh Hutcherson) nappal gondnokként dolgozik egy laboratóriumban, este pedig a videójátékok világában él. Egy nap sikeresen végigviszi kedvenc játékát, ami azelőtt még senkinek sem sikerült. Miután megnyeri a játékot, alig hisz a szemének, hiszen a videó karakterei érkeznek hozzá a jövőből, akik arra kérik, segítsen megmenteni az emberiséget a kipusztulástól, hiszen ő az egyetlen, aki képes rá. Főhősünk és társai ezután oda-vissza utaznak az időben, hogy különböző küldetéseket hajtsanak végre, és mindent megtegyenek annak érdekében, hogy megmentsék a Földet.

5 hozzászólás Ne habozz!

Silver - 2019. 09. 17. 00:39

Na jó, ezzel az írással rávettél a bepróbálásra.

Never - 2019. 09. 17. 01:51

ezt nekem talaltak ki. Imadom

totoro - 2019. 09. 17. 08:14

Ó, el is felejtettem, hogy ez létezik, pedig az első évad nagyon jó volt, a beteg és fantáziadús fajtából.

Mate4182 - 2019. 09. 17. 12:59

az egyik legjobb sitcom amit valaha lattam.

konkretan zsenialis az a proszto de megis muveszi humor amit Wolf tol az elso evadban.

,,this is the best penis what ive ever ate” ezen konkretan ugy rohogtem hogy le kellett szallnom a metrorol mert mar annyira neztek az emberek …

Kempesbaba - 2019. 09. 17. 15:53

Első két rész után:
A másik faszi hason recskázása:pipa
niggerezés:pipa
random brutalitás:pipa
dramaturgiailag felesleges vulgaritás:pipa
a ,,szupervicces” poénok még váratnak magukra…

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz