login |

Magyar jelenlét: Jimmy Kimmel Live!

2019. 09. 17. 15:02 - Írta: winnie

10 hozzászólás | kategória: magyar jelenlét, talkshow, video

Bill Burr-nek, aki az év elején nálunk járt, bejött a magyar közönség fogadtatása, és ezt ki is emelte a tovább mögötti múlt heti Jimmy Kimmel-es interjújában. A világkörüli turnéjáról 00:47-nél kezd beszélni, a magyar említés 1:23-nál érkezik. (Kimmel sokkal őszintébben nevet, mint a másik Jimmy.)

10 hozzászólás Ne habozz!

human - 2019. 09. 17. 15:19

érdekes amúgy, mert fallon már az snl-ben is sok szkeccset a mindenki által “fake laugh”-nak hívott módon nevetett el, pedig ott tuti nem fakelt.

GZ - 2019. 09. 17. 18:57

Vajon ebből mennyi lehetett a “fake laugh” :)
Bradley Cooper and Jimmy Can’t Stop Laughing

sorozat/gyilkos - 2019. 09. 17. 21:09

Ulrike b+ a sírodon fogok táncolni miközben disznóvicceket mesélek, amiért a corporate bxllshitedet kellett hallgatnom Burr helyett. A jegy árát pedig szándékaim szerint 20x-san fogom leverni rajtatok, a felét már kifizettétek, csak hogy tudd!!!!

ps: Fallon inkább ilyen kényszernevető, szerintem gyerekkorában nem mert nem nevetni a vicceskedő fater, vagy nagybácsi poénjain, aztán beleragadt. Meg valahogy nem is érzi teljesen jól magát a szerepében.

sorozat/gyilkos - 2019. 09. 17. 21:10

Moderátorbingo! Vajon miért?

clegane - 2019. 09. 17. 21:57

mondjuk a Netflixen elnézve a Paper Tiger c szpesöljét, sajnos vannak fenntartásaim azt illetően, hogy a magyar közönség miért örült neki annyira.

így hogy nem ismerem a Billt amúgy, nehezen döntöm el hogy mennyire mondja komolyan ezeket a dolgait!

winnie - 2019. 09. 18. 04:58

sorozat/gyilkos: 3 felkiáltójel!!!

winnie - 2019. 09. 18. 05:02

clegane: nézd el mondjuk az f is for family-t, mint sorozat, az elég sokat ad burrből.

a magyar közönség pont azért örült, amiért majd minden közönség. az ilyen fellépésekre, ahogy mondja, nem magyar emberek járnak, hanem azok, akik valamennyire standup-profik, akik jó ismerik a műfajt és a képviselőit, illetve burr stílusát. az, hogy magyarok, jelen esetben csak egy kiegészítő jellemző.

azt tudom, hogy még a junkie staffból is nem egy nagy rajongója van. cyclotronic pont ma kommentelte, hogy “Annyira örülök ennek, mert eddig ez a set volt életem live stand up élménye kb. Messze a legjobb budapesti show, amit láttam, fasza volt a közönség is” –

clegane - 2019. 09. 18. 09:49

oké, közben valószínűsítettem, hogy trollkodásnak szánta ezt a megközelítést, de azért kicsit még csóválom a fejem a jelenség miatt, hogy nem biztos hogy jó fényt vet ránk közép-európa ilyetén kiemelése.
kicsit olyan, mintha a 30as években menne németországba irónikus zsidóviccekkel, aztán otthon a talkshowban boldogan mesélné, milyen jól fogadták ott ezeket.
mert mittudomén például azt is kiemeli, hogy a skandinávok nem annyira voltak rá vevők – hiszen azok amúgy is különösen szociálisan érzékeny népek – pedig azok is “ismerik a műfajt és Bill stílusát” akik ott vettek rá jegyet.

noar - 2019. 09. 18. 13:37

magam is helyszínen tekintettem meg a budapesti előadását, amit érdemes róla tudni:
– mindenkit megértek, aki azt mondja, a legjobb élménye volt idén, valaha, stb., nagy élmény volt, minden pénz megért
– a most megjelent Paper Tiger egy kissé lecsupaszított, feszesen vágott verziója az (itthon) élő show-jának, annyira nem is jó ,mint volt élőben
– egyébiránt az itthoni közönség legalább 30%-a itt élő külföldi volt (szerintem)
– élőben helyszínhez is illesztett poénokat, amik nagyon mentek, viccelődött Budapesttel, szomszédaival (Szlovákia/Románia), németekkel, világháborúval, autógyártással, korábbi fellépéseivel, stb.
– a közönség tényleg nagyon jó volt, és nem azért, mert bunkó közép-kelet európaiak vagyunk
– a show második felében is mondta már Bill, hogy itt kéne felvennie a specialt, annyira jó volt az est

sorozat/gyilkos - 2019. 09. 18. 17:41

clegane Ahogy minden kiváló humorista: halálosan komolyan. Persze szándékosan karikatúrába forgatja, tudatosan provokál, elgondolkodtat, idézőjelbe tesz, végső soron felkérdezi prekoncepcióit, de ha nem gondolná komolyan, akkor nem lenne tétje.

Amúgy konkrétan melyik részével van gondod?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz