login |

Room 104: kezdett a 3. évad

2019. 09. 17. 14:50 - Írta: human

3 hozzászólás | kategória: antológia, kritika,

A kreativitásnak nincs határa? Az HBO sorozatának minden része elvileg egyetlen hotelszobában, a 104-esben játszódik, erre az évad úgy kezdődött, hogy egy nő piknikezik a mezőn.

Igazság szerint ez egy kurta-furcsa poszt lesz, mivel antológiáról van szü, így ezt a premiernek szánt kisfilmet lehet csak értékelni, és az meg elment. Éltetni nem tudom, de tetszett a megoldás, hogy valójában a leendő hotel kijelölt területén voltak a szereplők a 104-es szobában.

Viszont azért kár, hogy a színészek iszonyúan túljátszották a dolgot. Azt bírtam, hogy az alap forgatókönyves dolgot, miszerint ha feltűnik egy fegyver, akkor azt használni is kell, egész jól továbbfordították (direkt nem lőném (ehh) le, hova), gondolom a régi Twilight Zone-ra és hasonlókra reflektálva, amit a színészet is tükrözött. Mindezek ellenére rossz volt nézni például azt, amit a a rész főszereplője, Christine Woods művelt.

De ugye a jövő héten mások írásában és rendezésében mások tűnnek fel, ha egy epizódban rosszak a színészek esetleg, az gyorsan tovatűnik.

Az a helyzet premierrel, hogy nem rántottak vissza a sorozatra, pedig nyilván arra alkalmas epizóddal akartak nyitni. Ettől még van valami a sorozatban, nem vitatom, és érdekes is, lebeszélni sem tudnék senkit, de hiányzik belőle valami plusz számomra, amit ez a szezonnyitó is aláhúzott.

3 hozzászólás Ne habozz!

danonino1984 - 2019. 09. 17. 21:43

Nekem tetszett, és átjött az is, h miért játsszák túl a színészek. :)

Snoopyzit30 - 2019. 09. 22. 12:03

Én nem voltam elájulva ettől a résztől, de ez nem jelent semmit. Minden szezon vegyes volt addig, voltak pocsék és voltak igazán kiemelkedő részek, szóval én maradok.
Kicsit olyan “doboz bonbon” ez a sorozat, nem tudom melyik rész milyen lesz.

Rapguruz - 2019. 09. 30. 19:57

Ez a 3.resz… Atyaeg… Kit néztem én végig… Ennél weirdebb már nem lehet Sztem 😁 😁 😁

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz