login |

Délelőtti videó 2.: NCIS

2019. 09. 18. 10:50 - Írta: winnie

8 hozzászólás | kategória: video,

Ziva visszatér, és nem csak egy részre. Ritka az ilyen, de a CBS nem valami 10-20 másodperces promót készített a krimisorozata sokadik évadja elé, hanem a tovább mögötti majdnem másfél perces előzetest. Természetesen sok Cote de Pablo-val.

Tartalék:

8 hozzászólás Ne habozz!

guru - 2019. 09. 18. 18:20

sziasztok
Lehet tudni valamit Mark Harmon… Leroy Jethro Gibbs molesztálási ügyéről . én nagyon csalódnék ha igaz lenne .

winnie - 2019. 09. 18. 19:49

nem tudunk semmilyen molesztálási ügyről, hacsak nem az elmúlt egy órában történt. ha a pauley perrette-tel kapcsolatosra célzol, az nem ügy, nincs vizsgálat, és az nem molesztálás volt, csak egy kutyával kapcsolatos dolog.

guru - 2019. 09. 18. 20:19

Pauley Perrette azt állítja, Mark Harmon megverte az NCIS forgatásán –
erre gondoltam .

winnie - 2019. 09. 18. 21:10

ha megverte volna, akkor az kitudódott volna:) és ha valaki azt írja, hogy “állítja”, akkor arra céloz, mintha nem történt volna meg, ergó hazudna az illető.

pár éve történt egy eset, amit anno kivizsgált a cbs és elrendezték az érintettekkel. ez nem állítólag dolog, ez tény. de semmi verés nem volt, csak miután mark harmon kutyája rátámadott egy stábtagra (miután az durván játszott vele), perrette szót emelt ez ellen. és akkor lehet, hogy volt valami testi kontakt, ha erre utal (vagy ő is a kutyára utal). de akármi is volt, ez egy 2016-os eset, amit a színész 2018-ban említett, amikor kiszállt. ez már nem aktuális régen. el lett rendezve, nem lett következménye. de az eset megtörtént, így emlegetni lehet.

GK - 2019. 09. 18. 21:37

Ezer éve kaszáltam, de Dinozzo nem azzal lépett le, hogy a Zivával közös gyereküket nevelje (miután állítólag Ziva meghalt)?

jesustomer - 2019. 09. 18. 22:43

Igen, furcsáltam is, hogy kiszállt de a többiek maradtak. Mert ha ott ilyen lett volna akkor van Harmon-t rakták volna ki vagy a többiek szálltak volna ki egyszerre.

winnie - 2019. 09. 18. 23:28

jesustomer: nagy abszurd dolgokat írsz… kirakni harmont? miért tették volna? meg hogy a többiek maradtak? miért szálltak volna ki?

eleve nem szokás sorozatszereplőket kirakni. mindenki látja, hogy sok problémás alak van, 1-2-t kirúgnak ugyan, de 5 meg 10 éve is kirúgtak 1-2-t. miért akarná egy csatorna szabotálni a saját sorozatát? ld. ott van a bull, ahol michael weatherly miatt 10 milliós kártérítést kellett fizetniük, de még ekkor sem merült fel, hogy bármi is lenne vele vagy a sorozattal. ha cbs, akkor írókat dobálnak ki maximum az ncis: new orleans eset óta.) (a másik pedig, hogy miért szálltak volna ki a többiek, amikor semmi (dokumentált) bajuk nincs a főszereplővel. még perrette sem követelte, hogy harmon távozzon. ő kiszállt, mert nem tudott vele együtt dolgozni azok után, hogy összeszólalkoztak egy kutyán. csak azért, mert bunkó volt valaki valamikor vagy felhúzta magát egyszer, de egyébként jó munkatárs, nem fog semmi történni, belső dolgokkal letudják. mert, mint írtam, itt nincs “ha”. a cbs közleményt adott ki a történésekről, miszerint perrette jelezte nekik a panaszait, és együtt megoldásra jutottak. ennyi. semmi más konkrétumról nem volt szó sem a cbs, sem perrette részéről.

ffoto - 2019. 09. 28. 18:59

Gondolom ha Ziva vissza jön és akkor majd Tony is – Bull nem tudom hogy muxik, akkor lassan Mark Harmon elgondolkozhat a nyugdijas eveken.
Sajnos öregszik…
Én a csatorna helyében biztos meglépném ezt és akkor Tony vinné tovább a sorit.
86-évesen szállt ki a doki
Mark most 68 éves.. akciozni?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz