login |

Délelőtti videó 5.: Empire

2019. 09. 18. 12:20 - Írta: winnie

3 hozzászólás | kategória: video,

Az egykori nézettségi csillag szupernóvaként viselkedve ért el a hatodik szezonjához, ami egyben az utolsó is lesz. Itthon nincs jele annak (egyelőre), hogy a megszűnő FOX után a FOX+ felvenné az elmaradt évadokat, így marad a kinti adás – a tovább mögötti előzetesek pedig szolgálnak egy-két meglepetéssel, valamint új szereplőket is beharangoznak.

3 hozzászólás Ne habozz!

Fella - 2019. 09. 18. 14:54

FOX+ válasza a hozzájuk fűzött kérdésemre : ” A döntés a sorozattal kapcsolatban a tartalom tulajdonos kezében van, ezért egyelőre további információval nem tudunk segíteni. ”

Nem valami biztató. Én az angol tudásommal még elnéztem volna, de sok ismerősöm, és köztük édesanyámnak jól jönne felirat a nem hivatalos oldalakon lévő epizódokhoz. De úgy tűnik ez két éve lekerült a süllyesztőbe és stabil helye van…

Rapguruz - 2019. 09. 18. 22:57

Jussie Smolett ugye sem javított a sorozat helyzeten…

winnie - 2019. 09. 19. 07:20

az ő esete nem nagyon befolyásolt szerintem semmit. addigra már majdnem lement a teljes szezon – és egy színész elvesztésén könnyen túllendülnek sorozatok, a the chi a főszereplőjét veszítette el, például.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz