login |

Shaun visszatér

2019. 09. 18. 13:15 - Írta: winnie

6 hozzászólás | kategória: kampány,

A House készítőjének sorozata, a koreai alapokra építkező The Good Doctor már a 3. évadjára tér vissza kedd hajnalban. Itt plakát hozzá, ami jelent valamit, ugyanis a sokadik szezonos országosok ritkán kapnak sajátot.

6 hozzászólás Ne habozz!

sean - 2019. 09. 18. 15:25

Egyből lesz szinkron? Mert a 2. évad utolsó részéhez is már régóta megvan.

winnie - 2019. 09. 18. 15:39

nem, szerintem az rtl csak tavasszal fogja bemutatni. itthon nem adhatják világpremierben, mert az amerikai sugárzás túl hektikus, olykor kimaradnak hetek.

Mom - 2019. 09. 18. 17:13

Ezt mondjuk soha nem értettem: az amerikai nézőknek lehet több hetes szünettel vetíteni egy sorozatot, a magyaroknak meg nem?

winnie - 2019. 09. 18. 20:07

ott az a megszokott, itthon pedig nem – elég egy hét kihagyás és a néző lehet, hogy nem is tér vissza, meg aztán mit adnának helyette, ha van egy kötött műsorrend?

nem, egy hazai csatorna nem engedheti meg magának egyrészt azt, hogy ne tudjon tervezni pár hétre előre (mert a kint műsorterv csak pár hetes), hogy az amerikai viszonyok kiszúrjanak vele (halasztás) vagy hogy egy 2. rész utáni kasza miatt az egész tervezett hazai menetrend elboruljon. túl sok dolog miatt lenne felelőtlenség ŐSZI országos sorozat világpremieres adása a tévében. midseason, eleve kihagyás nélkül tervezett szezon esetében volt már rá példa, mint ahogy streamingen is belefér. és kábeles sorozat esetében sincs semmi gond.

ez persze nem azt jelenti, hogy nem fordult volna elő ilyesmi, csak épp sok minden szól ellene.

Shannen - 2019. 09. 18. 23:23

(Csak így zárójelben jegyzem meg, mert amúgy lényegtelen, hogy Highmore karaktere nem Sean hanem Shaun.:)

És egyébként kíváncsi vagyok az új évadra és arra is, hogy vajon ki fogok-e mellette tartani hetiben vagy egy idő után megint parkolópályára kerül és majd tavasszal ledarálom.

winnie - 2019. 09. 19. 07:18

pfff…:) köszi

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz