login |

This Close: kezdett a 2. évad

2019. 09. 18. 21:24 - Írta: human

1 hozzászólás | kategória: kritika,

What do you do with the left over you.

Azzal tudom csak kezdeni, amivel befejeztem: micsoda kis niche sorozatok készülhetnek el manapság simán! A készítők pedig percre pontosan folytatták a finálétól a SundanceTv szériáját.

A This Close továbbra is egy magánéleti dráma, ami két siket körül bonyolódik. Jóbarátok, a pasi meleg, a nő pedig próbál érvényesülni az életben. A premier egyrészt feloldotta a cliffhangert, másrészt talán kicsit háttérbe tolta Michael karakterét – idén nem az ő élete lesz a fontosabb szál?

Mivel kicsit késve került fel a kezdés a netre, így egyszerre több részt kaptunk, rögtön le is toltam a másodikat is, és milyen jól tettem! Egyrészt többet tudtunk meg Kate-ről, hogy miért ilyen, amilyen. Mármint nyilván nem arról, hogy nem jhall, hanem a viselkedésének gyökerét. Emellett viszont a teljesen szomorú hangulatot is feloldják a végére. Mondjuk egy baromi szomorú Tegan and Sara-dalra táncolva, de akkor is.

És akkor most jöhet a talpra állás? Továbbra is nehéz erről a sorozatról írni, valahogy nem elgondolkodtató dráma, hanem…, ha lehet ezt használni rá, akkor amolyan érdeklődő.

1 hozzászólás Ne habozz!

Shannen - 2019. 09. 22. 17:28

Köszi human a posztot! Enélkül simán elment volna mellettem ez az évad, pedig az elsőt is imádtam tavaly.

Jól sikerült ez az évad is. Jó látni egy olyan sorozatot, aminek középpontjában tényleg egy tök őszinte, valós, konfliktusoktól sem mentes barátság áll. Egyiküknek sem egyszerű az élet, függetlenül a siketségüktől, de legalább ott vannak egymásnak, még akkor is, amikor úgy tűnhet, hogy nem.

Miközben alapvetően tényleg dráma, azért a poénok is jók benne.

Elég érdekes ponton hagyták abba az évadot, remélem lesz folytatás.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz