login |

Hírpéntek

2019. 09. 20. 09:12 - Írta: winnie

18 hozzászólás | kategória: hírek

 • Premier: The Parent Trip S1, How Far Is Tattoo Far? S2 (őszi), Bringing Up Bates S8 (őszi), Snapped: Killer Couples S12 (őszi), Rich Kids Skint Holiday S1, The Cameron Years S1, Holmes 911 S1 + Finálé: Two Sentence Horror Stories S1, Forged in Fire: Knife or Death S3 + kijött a Between Two Ferns: The Movie (MAGYAR FELIRAT!)
 • Teljes évados premier: Disenchantment S2 (Netflix), Criminal S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!), The Family Man S1 (Amazon), Fastest Car S2 (Netflix – MAGYAR FELIRAT), Inside Bill’s Brain: Decoding Bill Gates S1 (Netflix – MAGYAR FELIRAT!)
 • Magyar premier – Prime: 10.03 Zoo – Állati ösztön (Zoo) 3. évad
 • Magyar premier – AXN: 10.07 Éjszakai műszak (Night Shift) 1. évad (folytatás)
 • Magyar premier – Nickelodeon: 10.14 SpongyaBob Kockanadrág (SpongeBob SquarePants) 12. évad (folytatás)
 • A Chilling Adventures of Sabrina szinkronhangjai.
 • Új magyar szinkron a Netflix-en: The Dragon Prince 1-2. évad
 • Új a Netflix-en: Hockey Girls / Les de l’hoquei / Las del hockey S1 (MAGYAR FELIRAT)
 • Az Amazon-féle The Lord of The Rings-sorozat forgatása nemsokára elkezdődik Új-Zélandon.
 • A The Boondocks felélesztése/rebootja rögtön két évados berendelést kapott az HBO Max-tól. Ez 2*12 részt és egy 50 perces különkiadást jelent.
 • Hivatalos a hír: Tom Welling is szerepelni fog Superman-ként a Crisis on Infinite Earths-crossoverben.
 • A Hawaii Five-0 – 10×07-et írta és rendezte Alex O’Loughlin – és ezt forgatták Los Angeles-ben. Danny-központú, elég érzelmes epizód lesz.
 • A Madam Secretary, bár két évet ugrik előre az időben a 7. évadra, azért vissza fog tekinteni a kampányidőszakra, legalábbis a jelentős eseményekre.
 • Sarah Goldberg arról beszélt, hogy mi lett volna a Hindsight visszavont 2. évadjában.
 • A Quibi a tervek szerint az első évében 7000 darabka kontentet fog kiadni, bár ebből 4400 mindenféle riport, hír és egyéb anyag lesz.
 • Chris Grismer házi rendező lesz a CBS-es Deputy című újoncban.
 • A Showtime eltolta a Kidding 2. évad novemberre tervezett premierjét 02.09-ére, a Homeland mögé.
 • Állandó szerep: Christoph Waltz – cím nélküli Liam Hemsworth-akcióthriller (Quibi), Ashley Zukerman, Marielle Scott, Shane Harper, Adam David Thompson – Teacher (FX),
 • A Family Guy 18. évadjának vendéghangjai lesznek: Kenny Loggins, Mike Judge, Hank Azaria, Danny Trejo, Judy Greer, Chris Parnell, Christopher Meloni és Nat Faxon.
 • A Spektrum Home-os NőComment! műsorvezető gárdája szeptembertől egy új állandó taggal is bővül, így Ábel Anita, Balázsovits Edit, Bódi Margó, Dobó Kata, Falusi Mariann, Gryllus Dorka, Hadas Krisztina, Kiss Orsi Kisó, Kovács Patrícia, Osvárt Andrea mellett Király Linda is tagja lesz a csapatnak.
 • Új sorozat: Brews Brothers – Netflix, komédia, 8 rész, készítő: Greg Schaffer, executive producer: Jeff Schaffer, két egymástól eltávolodott fiútestvérről, akik egy sörfőzdét kezdenek el közösen irányítani. Mindketten sörzsenik, de nem csak a személyiségük, hanem a sörkészítési technikájuk is totálisan más. Szereplők: Alan Aisenberg, Mike Castle, Carmen Flood, Marques Rayy
 • Új sorozat: My (Ex) Imaginary Best Friend – spanyol, animáció, 26*11 perc, gyerekekről, akik pubertáskori változtatásaikkal és frusztrációikkal kénytelenek dacolni.
 • Pilotberendelés: One of Us Is Lying – Peacock, készítő: Erica Saleh – Karen M. McManus regénye (itthon: Lehull a lepelitt a hivatalos, magyar nyelvű tartalma) alapján. YA-krimi, afféle Breakfast Club/Pretty Little Liars-mix, amiben 5 egymást nem ismerő diák büntetőszobába vonul, és csak négy jön ki élve. Mindenki gyanús, mindenkinek van titka, vajon meddig hajlandóak elmenni, hogy megvédjék magukat?
 • Meghalt Chris March (Project Runway).
 • A Netflix-es The Toys That Made Us 3. évadjában a következő játékok kerülnek terítékre: Power Rangers, pankráció, My Little Pony és Teenage Mutant Ninja Turtles. A premier 11.15-én lesz.
 • A BYUtv mai premierje, a The Parent Trip az angol 50 Ways to Kill Your Mammy licence alapján készült, amiben izgalomra vágyó celebek viszik el szüleiket (vagy gyereküket) valami bakancslistás kalandra. Az első részben Jennie Garth szerepel gyerekével, a további celebek pedig: Jaleel White, Keshia Knight Pulliam, Annie Murphy, Monica Potter, James Maslow.

18 hozzászólás Ne habozz!

CsuDa - 2019. 09. 20. 10:04

“A Showtime eltolta a Kidding 2. évad novemberre tervezett premierjét 02.09-ére, a Homeland mögé.” Neeeeeeeeee…..Hülyét kapok, komolyan! :((((

thomtom - 2019. 09. 20. 10:24

Somebody saaaave meee! Welling Clark Kentként, nosztalgiafaktor ezerrel!
Nem nézem az Arrowerse-t, de ezt a részt ki nem hagynám.

Ayrons - 2019. 09. 20. 10:59

Az Amazom 660 millió angol fontot szán a Lotr sorozatra ami 770 millió amerikai dollár. Ezzel mindenidők legdrágább sorozata lett.

winnie - 2019. 09. 20. 11:16

ha valaki leírja újságcikkben, hogy legdrágább, úgy hogy fogalma sincs más sorozatok áráról, akkor az nem mond igazat, csak szenzációhajhász:) mi már kombinálhatunk, hogy vajon ez igaz-e.

és az efféle infókat sajnos nem tévés lapok nem fogják pontosítani. mert ha csak arról van szó, amiről másfél éve, a jogok megvásárlásakor írt a hollywood reporter, hogy az amazon számára ez egymilliárd dolláros elkötelezettség lesz a 250 milliós jog, plusz a tervezett 5 évadra fordítandó maradék összeg révén, akkor nem azt jelenti, hogy egy évad készül ennyiből.(plusz, ha így számolunk, akkor egy big bang theory lazán drágább sorozat.)

szóval a kérdés, hogy mit fed ez az összeg.

(arról nem is beszélve, hogy az említett összeg az új-zélandi fél számára fizetendő, ha már új-zélandi pénzben adja meg az első, nem hivatalos infókra támaszkodó forrás. márpedig egy sorozatos költségvetésnek csak egy része a forgatási költség, a helyszínen ott hagyott pénz. a bérezések ebben nincsenek benne, és sok más költség sem. szóval egyelőre elég has számnak tűnik. vagy kumuláltnak. vagy egy olyan adatnak, amit céges szinten kötöttek meg, nem csak a sorozatra vonatkoztatva, ergó más is benne foglaltatik. szóval kár, hogy nem pontosítanak.)

Snoopyzit30 - 2019. 09. 20. 12:04

“A Showtime eltolta a Kidding 2. évad novemberre tervezett premierjét 02.09-ére, a Homeland mögé.”

No aztán miért? Ezt most komolyan kérdezem. Én személy szerint nagyon vártam, szóval most baromi csalódott vagyok…

goodjohnwin - 2019. 09. 20. 12:14

Nem a 18. évada fog elkezdődni a Family Guynak, amire a vendéghangos hír vonatkozik?

heidfeld - 2019. 09. 20. 12:15

Nagyon jó eséllyel, világ legdrágább sorozata lesz. Jogokért őrületes pénzt fizettek. Új Zealand nem itt van, és nem olcsó ott forgatni, gondolom. Déli Szigeten él egy barátom, jövő nyáron talán el is jutunk hozzá nyáron, síelni./ Mert ott, akkor van tél, hó./
Nyilván színészek kezdő fizetése nem akkora, mint mondjuk, legjobban várt sorozatomnál, Hermán Cortés esetében. De nagy stáb kell, rengeteg szakember, látvány turbózására. Kizárt, hogy sajnálnák a pénzt.
La Peste 2. évadáján is , majdnem kétszer szakember dolgozott, mint elsőn, például.
Egyszerű zászlóshajót csinált ebből az Amazon, jobban Jeff Bozos barátunk.
Van pár tíz milliárd, elégetni való dolcsija. Nem kell hidegben elégetnie, mint Escobár úrnak, kolumbiai éjszakákon. Csinálhat sorozatokat, ha úgy tartja kedve.
És nagy szerencsénkre, így is tesz.

winnie - 2019. 09. 20. 12:26

goodjohnwin: de, gondolom. javítva.

winnie - 2019. 09. 20. 12:35

heidfeld: a jogok nem tartoznak a forgatási költségbe és természetesen olcsóbb új-zélandon forgatni, különben nem mennének oda – magyarország sincs közelebb, és hozzánk is az ár miatt járnak. dél-afrikáról nem is beszélve.

ráadásul ez nem arról szól, hogy sajnálják vagy nem sajnálják a pénzt. egyszerűen meghatároznak egy költségkeretet miután nagy kínokkal kiszámolják, hogy mibe fáj nekik a dolog. (de a sorozatok nem egy ember forgatja, hanem egy stúdió, aminek nincs elégetnivaló pénze, hanem szabott a büdzséje. épp ezért próbál minél hatékonyabban, olcsóbban forgatni.

“Csinálhat sorozatokat, ha úgy tartja kedve.”

ha ez így menne, akkor lenne pár sorozat, ami nem kapna kaszát. de nincs így. ha valamit nem éri meg csinálni, akkor annak annyi. ezek nem jótékonysági intézmények, emberek munkahelye múlik azon, hogy a cég rentábilis legyen.

heidfeld - 2019. 09. 20. 13:02

Winnie: Új Zealand azért messzebb van. és jóval drágább kint az élet, bár jóval többet is keresnek. Egyébként arányaival, kanadai forgatási költségek is nagyot ugrottak. Nem véletlen jönnek, az általad említett országokba, ennyi sorozatot csinálni. Forgatási költségbe nem tartoznak bele a jogok, de a tervezett öt évad költségeire szét lehet osztani, vélhetően.
Igen profit érdekli az Amazon-tulajt is, igaz. De pont The Expanse, két évados megmentése mutatja, hogy nem minden a pénz,. Főleg annak, akinek dollár milliárdjai vannak.
Netflix dobta, Syfy dobta. Nyilván ott is fontos pénz, nézettség. Csak folytatták volna, ha megéri nekik. Ők látták az adatokat, és nem kellett nekik.
Szerinted legenda, szerintem érzelmi döntés volt, ami marketing szempontjából, akár kiváló is lehet.
Mi, nézők, csak élvezzük a sorozatot.

kiskiraly - 2019. 09. 20. 14:17

Hindsight-hoz:

Ha már lefújták utolsó utána pillanatban legalább kifizették a másik évad költségeit a stábnak.
Öröm az ürömben.

Én is sajnálom jó kis guilty pleasure-os cucc volt

kiskiraly - 2019. 09. 20. 15:26

Még most is röhögök :)

Downton Abbey szereplőknek kérdés:
“Were you statisfied with the series finale?”
https://www.youtube.com/watch?v=p3jSE2lv8bs

ThomassLord - 2019. 09. 20. 16:15

Az egész Arrowverse kimaradt, de ezt a crossovert meg fogom nézni. Ez már lassan egy Justice League film.

DarkEagle - 2019. 09. 20. 20:35

Erica Durance is szerepelni fog a CW-s crossoverben mint Lois Lane. :D

sziamonra - 2019. 09. 20. 21:34

Lesz valamikor írás a Good Omens-ről vagy az Umbrella Academy-ről? elég komoly restanciátok :)

kiskiraly - 2019. 09. 20. 23:34

Topolánszky Tamás Yvan – interjú

https://24.hu/kultura/2019/09/20/topolanszky-tamas-yvan-sumeghy-claudia-interju-curtiz/

A Curtiz-es tévéfilm (ami végül mozifilm lett) rendezője.

winnie - 2019. 09. 21. 13:26

sziamonra: bizony. és lesz!

Orso-borso - 2019. 11. 18. 17:34

“A Hawaii Five-0 – 10×07-et írta és rendezte Alex O’Loughlin – és ezt forgatták Los Angeles-ben. Danny-központú, elég érzelmes epizód lesz.”
Majdnem minden igaz lett ebből, csak az nem, hogy Danny központú. Gondolom van valami forrásotok, de a is rosszul tudta.

Ide írd


kötelező

(kötelező, de megtartjuk magunknak)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz