login |

Így nőttek fel a Modern Family szereplői

2019. 09. 22. 16:10 - Írta: human

16 hozzászólás | kategória: video,

Nyilván a felnőttek nem olyan látványosan öregedtek, de a 11. évadnál jár a sorozat, és a tovább mögötti videóban az eltelt évekre reflektálnak a szereplők az első évados interjúikat nézegetve és azokra reagálva. Készen állunk a sírásra?

16 hozzászólás Ne habozz!

danonino1984 - 2019. 09. 22. 17:24

Ez nagyon édes volt! :) És sírós… :-/

sziamonra - 2019. 09. 22. 17:44

Pont most darálom a sorozatot :) a 8. évad elején abbahagytam de most ledaráltam az egészet és felhozom magam a maradékkal.
Egyébként ha már a Stranger Thingsnek egy egész napot szenteltetek lehet érdemes lenne az ilyen nagy hatású sorozatok befejező évadainak is szentelni legalább egy fél napot.

winnie - 2019. 09. 22. 17:50

igazából sok mindennek lehetne szentelni, de nagyon kevés olyan sorozat van, amihez van egy tonna anyag. a legtöbbhöz csak előzetes és plakát és kész. persze kritika készül, egyéb kép kikerül (meg videó is, de ezt nem mi diktáljuk) – mindez az évad folyamán.

az ST-nek az volt az előnye, hogy egy tonna nem tipikus anyag volt, hogy világpremier volt (itthon is akkor ment, amikor kint), hogy teljes évados volt (itt, ha valamikor, akkor az utolsó rész idején lehetne, de akkor meg nem nagyon lenne hely, mert annyi minden másról írunk májusban), és ami legfontosabb, hogy annyira őszinte sem lenne a dolog, mert én például már a 4. évadnál kiszálltam, azóta csak a kezdéseket, finálékat és pár ajánlott epizódot láttam.

sziamonra - 2019. 09. 22. 17:57

Megértem, de azért mégis a Modern Family-ről beszélünk! Sok évadig az egyik halálcsillag volt és még most is az egyik legnézettebb sitcom. És az elmúlt 5 napban 3 videót posztoltak a sorozatról. emellett lehetett volna bloopers videókat és interjúkat is posztolni. Ezért mondtam hogy jó lett volna ha a premierkor legalább fél napot a sorozatnak szenteltek.

winnie - 2019. 09. 22. 18:17

Az Empire is akkor kezd, ami még inkább halálcsillag volt, bár csak feleannyi évad, de utolsó szezon, de ismétlem, nincs több anyag. kiraktuk a bloopereket. interjúkat nem látok nagyon, bár biztos van valami friss. de ha csak videókról van szó, azokat egy posztba bele lehet pakolni, és akkor még ott lenne a kitöltésre váró fél nap. nyilván lenne mondjuk egy képes poszt egy színészről, de ennyi, egyszerűen nicns anyag, hirtelen még 11. évados plakátra sem emlékszem – illetve azokra a karakterplakátokra, amiket dettó kiraktunk.

mondhatnám, hogy ha valaki leír x posztötletet, akkor megfontolnám, de nem hiszem, hogy a premierkor érdemes, inkább finálénál – jövő héten csak a modern family premierje napján lesznek a következő premierek, amikről mind írni fogunk (és köztük még jóval idősebb és nagyobb halálcsillagok is vannak, bár nem utolsó szezonosak):

Survivor S39
Chicago Med S5
Chicago Fire S8
Chicago PD S7
It’s Always Sunny in Philadelphia S14
The Goldbergs S7
Schooled S2
Single Parents S2
Stumptown S1
South Park S23
Crank Yankers S5
Liza on Demand S2
Doc Martin S9

ráadásul aki magyarul nézi, annak nem jelentene sokat.

winnie - 2019. 09. 22. 18:18

amellett, hogy a hét inkább az újoncoknak lesz szent, vendégírásokra sosem mondunk nemet, így aki akar, írhat több posztot is ilyen-olyan témákról, és azok akkor ki fognak kerülni.

sziamonra - 2019. 09. 22. 18:30

ok, értem. Személy szerint egy harmadik évados, de elég népszerű sorozatnál feleslegesnek éreztem, hogy az egész napot neki szenteljétek. De egy 11 évados sorozatnál nem tudtok összegyűjteni egy 3-6 posztra való videókat, képeket és egyéb dolgokat.

stargatelost - 2019. 09. 22. 18:51

Hát azért egy Modern Family sosem volt olyan nagy tényező. Persze, elég nagy a nézettsége, de mégsem az a hype-os sorozat, mint mondjuk (sitcomnál maradva) a The Big Bang Theory. Na, ott az utolsó rész napján lehetett volna posztcunami, annál biztos lett volna ilyen, olyan anyag (társasjátékok, pólók, cross-geek dolgok, stb…)
A MF-nél tényleg nincsenek ilyenek. Az ST meg hiába 3. évadát járja, full hype-os sorozat, egyértelmű, hogy több a tartalom hozzá.
Igazából ha lenne egy ilyen MF poszt nap, abban biztos vagyok, hogy elég érdektelenség övezné… valamint akkor ott lennének olyan emberek, akik írják, hogy “minek ezt?” meg “miért nem ehhez?”.

sziamonra - 2019. 09. 22. 21:38

Sosem volt nagy tényező? most visszanéztem és 4 évvel ezelőtt 2,7 nézettsége volt 18-49 között. ma szinte minden network sorozat sírva fakadna ettől a nézettségtől. a Modern Family minden hibájával együtt az egyik legmeghatározóbb sorozat a 2010-es években.

sziamonra - 2019. 09. 22. 21:47

De az a lényeg, hogy minden héten lesznek Survivor posztok…

Neoprimtiv - 2019. 09. 23. 07:51

sziamonra: ez egy blog. egy csomó vendégszerzővel és két állandóval. Akiknek a napja ugyanúgy 24 órából áll, család, munka és minden egyéb mellett.

winnie és human is elsősorban az újdonságokról ír, mert ez kvázi az ő kötelességük, hacsak nem jelentkezik be rájuk valaki. A szarokról, a nézhetetlen vacakokról is, pedig azokkal pont ugyanúgy 40-60 perc megy el, mint egy szórakoztató, élvezetes darabbal. Szóval igen, ezek mellett írnak a saját kedvenceikről is, mert a kötelező penzumok mellett jó olyasmiről is írni, amit az ember szeret nézni – a vendégszerzők pl. szinte kizárólag ilyen sorozatokról írnak, nincs kötelező penzum.

Szóval előtted is nyitva áll a lehetőség, hogy írjál egy napra való anyagot a Modern Familyről, ha jó lesz, akkor szinte biztos, hogy ki fog kerülni. Az évadzáróig még csont nélkül össze tudod hozni, nem egy nagy dolog, ugye?

winnie - 2019. 09. 23. 08:30

“ok, értem. Személy szerint egy harmadik évados, de elég népszerű sorozatnál feleslegesnek éreztem, hogy az egész napot neki szenteljétek. De egy 11 évados sorozatnál nem tudtok összegyűjteni egy 3-6 posztra való videókat, képeket és egyéb dolgokat.”

itt nem az számít, hogy mi népszerű, vagy mi hanyadik évados. hanem az, hogy van-e anyag. :) ne haragudj, de én komolyan úgy érzem, mintha a falnak beszélnék.

a stranger things esetében felgyűlt egy csomó olyan anyag, amit nem raktunk ki és ki lehet rakni. nem gyűjtöttük, biztosíthatlak, hogy nem foglalkozunk külön egy sorozattal sem, nem kutatunk anyagok után. csak beléjük botlottunk. illetve küldtetek anyagokat.

a modern family esetében NINCS SEMMILYEN ANYAG. semmi. (legalábbis nálam nincs, mert mindent kiraktam.) nincs modern familys könyv. nincs cipő. nincs képregény. nincs burger king menü. nincs póló. nincs semmi.

random képeket nem szoktunk kirakni, mert az senkit nem érdekel, abban nincs kreatív dolog, ha újraközlünk ezt-azt, ezért ami kép kikerül, az vagy reklámanyag, vagy valami vicces snitt a sorozatból. nem random dolog. (oké, van moment of beauty, de az is reklámanyag, csak újságból.)

a videók filler, egysoros posztok. azokat rakunk sokszor, de ha van pár modern family-videó, az egy poszt. mi legyen a maradék 4-5 poszt?

de ismétlem: aki akar tenni az ügyért, az tenni szokott. keress videókat. keress képeket. küldj videókat. neked akkor 1 sorozattal kell foglalkoznod. nekünk több, mint 500-zal.

egy országos sorozat általában kap egy kritikát szeptemberben és egy kritikát májusban, plusz az évadnyitó előtt plakátot és előzetest. ennyi. évi 4 poszt. nem azért, mert többet nem akarunk. egyszerűen azért, mert nem is lehetne, maximum epizódkritikákat.

winnie - 2019. 09. 23. 08:31

“De az a lényeg, hogy minden héten lesznek Survivor posztok…”

ööö, itt szerintem valami félreértés van. kétféle sorozatról vannak posztok: 1. amiket nézünk, 2. amikről írnak az olvasók. a survivort nézem, és írok róla (belső infó: minden sorozatról írok heti posztot, amit hetiben nézek, de mivel csak egy ilyen van, ezért egyről írok). a modern familyt 6 éve kaszáltam. így nem írhatok róla. hetit. ha nem néztem volna meg a finálét, akkor még kritika sem lett volna róla.

ismétlem: ha valaki jön és minden héten ír a MF-ről, akkor szerintem nagyon sokak örömére minden héten lesz MF-poszt. volt ilyen korábban is, hogy valaki vállalt heti epizódkritikákat. tavaly star trek discovery. pár éve glee. stb.

winnie - 2019. 09. 23. 08:35

(megjegyzem, amellett, hogy sosem túl szimpatikus, ha valaki úgy érvel valami mellett, hogy más sorozatot kutyáz, azért a modern family-t pont nem a survivorrel kellene összehasonlítani. hiszen utóbbi 39. évadjánál tart, sokkal komolyabb nézettségi tényező volt és a popkult jelentősége is nagyobb. és, ha kaszát kap, nem fog plusz ponsztokat kapni.

én megértem, hogy ha valakinek nem tetszik és kaszálta a survivort (a 38. évad szerintem sem volt jó, ha az alapján véleményezed (sőt, konkrétan az egyik legrosszabb volt), mert az fel sem merül bennem, hogy látatlanban teszed), de azért szerintem ég és föld a különbség még akkor is a két sorozat között, ha a modern family nagyon jól sikerült első szezonjával vetem össze.

sziamonra - 2019. 09. 25. 00:16

Neoprimtiv: A probléma pont az, hogy az oldal üzemeltetői még mindig abban hisznek, hogy ez csak egy blog. De nem az! már régen nem az. A sorozatjunkie magyarország legnagyobb és legolvasottabb sorozatos oldala. ideje lenne elfogadni ezt a tényt.
És mint a legnagyobb oldalnak érdemes lenne kicsit átértékelnie a prioritásokat. megértem, hogy elsőbbséget élveznek az újonc sorozatok, de azért illene néha megemlékezni a régebbi, általatok nem nézett, de valamilyen módon népszerű sorozatokról is. Simán lehetett volna egy szombat délutánt (amikor úgy is pihentetitek a megszokott poszt formátumot: hírek (ami jelenlegi formájában az olvashatatlanság határát súrolja a rendezetlenségével és a sok pilot és pilot script berendeléssel, majd akkor szeretnék ezekről olvasni a sorozatokról, ha van valamilyen komolyabb hír róluk); előzetesek, amiket simán le lehetne rendezi naponta egy posztban, hogy ne foglalják a helyet; és egyéb posztok) megemlékezi a big bang theory-ről is! Vagy most a Modern Family-ről annyi poszt lehetőség lenne: Sofia Vergara bármelyik interjúja vagy bármelyik Ellen játéka, Julie Bowen interjúi és Sofia Vergara imitációi. Ariel Winter mell kisebbítő műtétje vagy a kapcsolata a családjával+ ki lehetett volna térni a gyerekszínészek helyzetére a sorozatok világában. Vagy ott lett volna Sarah Hyland betegsége is. De ott van a melegek reprezentációja is és az, hogy a színészek beskatulyázza és az abból való kilépés (Ed O’Neill)
De jó lett volna egy délután megemlékezni a Veepről, a Game of Thrones-ról (bármilyen rossz is volt az utolsó évad), vagy majd az Empire-ről, vagy a L&O: svu (erről szinte kötelező lenne mivel nem csak a leghosszabb országos scriptelt heti sorozat, hanem a L&O utolsó darabja, illene megemlékezni a sorozatról. Habár egyik sorozatot sem néztem jó lenne tudni a történelmükről)
A heti survivor posztot pedig azért hoztam fel, mert ez mutatja meg a legjobban, hogy mennyire blognak tekintik a szerzők ezt az oldalt. tudom, hogy winnie szereti, de tényleg szükséges minden héten írni róla? inkább erről írtok mint hogy a régebbi sorozatokról megemlékezzetek.

Neoprimtiv - 2019. 09. 28. 00:03

sziamonra: ez egy blog. Akkor is, ha – köszönhetően a készítőinek – nagyon sokan olvassák. Ráadásul nyitott, ahogy winnie és én is írtam: ha neked ennyire fontos, írj róla, küld be, ha jó és passzol, akkor mondjuk ki lehet rakni.

“érdemes lenne kicsit átértékelnie a prioritásokat.”
Amíg a készítők a saját idejüket és a saját pénzüket rakják bele (ezért önálló blog és nem valamelyik portálról érhető el), addig ha lehet, ne akarja már senki megszabni nekik, hogy mit tartsanak fontosnak. Szállj be, teremts elő pénzt, hogy főállásban, csak ezzel foglalkozva csinálják, akkor megmondhatod, hogy a te pénzedért ők hogyan dolgozzanak. (Bár kétlem, hogy elmennének más alkalmazottjának, gyanítom, hogy erre már bőven lett volna lehetőségük.) Nekem még úgy is jó két, két és fél óra egy epizód poszt, hogy csak olyanról írok, amit szívesen nézek és ezért könnyebben jön a szöveg – szerinted hány poszt fér bele egy napba család, munka mellett?

Ide írd


kötelező

(kötelező, de nem adjuk ki senkinek)

Ezeket a HTML parancsokat használhatod:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Ennek a posztnak külön RSS feedje van a hozzászólásaihoz